moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω για τις διευκρινισεις.Α αρα εγω το χαρατσι δε θα το πληρωσω που θα ταξιδεψει απο Αθηνα για Καλυμνο.Στην Ολυμπιακη ειναι υποχρεωτικο το τσιπακι;
Ναι...δυστυχώς
Αυτό με το χαράτσι ρώτα το δεν ξέρω...είναι κάτι σαν εξτρά φόρος... λίγα μας παίρνουν βλέπεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω παντως πριν μια βδομαδα που παρελαβα τη μικρη δεν πληρωσα τιποτα εξτρα,απλα ενα χαρτι οτι την παρελαβα υπεγραψα.Εισητηριο βγαζει εκεινη την ωρα;Ναι...δυστυχώς![]()
Αυτό με το χαράτσι ρώτα το δεν ξέρω...είναι κάτι σαν εξτρά φόρος... λίγα μας παίρνουν βλέπεις![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγω παντως πριν μια βδομαδα που παρελαβα τη μικρη δεν πληρωσα τιποτα εξτρα,απλα ενα χαρτι οτι την παρελαβα υπεγραψα.Εισητηριο βγαζει εκεινη την ωρα;
Στην Αθήνα πληρώνεις το χαράτσι...αλλά δεν ξέρω ..μόνο όταν πας προς Αθήνα ή και όταν φεύγεις από κει?

Το εισιτήριο βγαίνει εκείνη την ώρα,ναι.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Αν μουν δημιουργήσουν πρόβλημα έχω τυπώσει την σελίδα, θα τυπώσω και την σελίδα του σάιτ και θα γίνει ο χαμός.
Αυτό είναι το καλύτερο!!!

Πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
...3 λαλούν και 2 χορεύουν είναι!
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω καθολου...Εσυ το πληρωσες απο Αθηνα ή προς;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αυτό είναι το site της Ολυμπιακής.
Εδώ αφήνει παραθυράκια να κάνουν ότι γουστάρουν. της Aegean είναι πιο κατατοπιστικόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Νια τι κανεις το Σαββατοκυριακο;Αμα εισαι μονη,ελα να μεινεις σε μενα,να δεις κι απο κοντα τη συναντηση!
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει link αριστερά για μεταφορά στην καμπίνα ή ασυνόδευτο. Τα είδες?Εδώ αφήνει παραθυράκια να κάνουν ότι γουστάρουν. της Aegean είναι πιο κατατοπιστικό
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω υπηρεσία την παρ.Ναι,οποτε κι εγω τους εστειλα μειλ με λεπτομερεστατες ερωτησεις.
Νια τι κανεις το Σαββατοκυριακο;Αμα εισαι μονη,ελα να μεινεις σε μενα,να δεις κι απο κοντα τη συναντηση!
I'll try!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Έχει link αριστερά για μεταφορά στην καμπίνα ή ασυνόδευτο. Τα είδες?
To είδα αλλά και πάλι δεν αναφέρει πουθενά την χρήση μικροτσίπ ενώ στην Aegean λέει για τις πτήσεις εξωτερικού.
Δώρα όταν στείλουν την απάντηση πες μας
moukelis
Επιφανές μέλος
Οκεικ,θα σας τη βαλω εδω ακριβως οπως θα μου τη στειλουν(εγκαιρως ελπιζω)To είδα αλλά και πάλι δεν αναφέρει πουθενά την χρήση μικροτσίπ ενώ στην Aegean λέει για τις πτήσεις εξωτερικού.
Δώρα όταν στείλουν την απάντηση πες μας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εαν θέλετε και τα 2 να μπουν στη καμπίνα, τότε πρέπει να συνοδεύονται κι από άλλον έναν επιβάτη...Δηλ. να έχετε κάποιον άλλο μαζί σας που να συνοδεύει το δεύτερο γατάκι στη καμπίνα σε δεύτερη γατοφόρο.
Για να συνοψίσω.
1 επιβάτης πρέπει να έχει 1 γατοφόρο είτε με ένα ζωο είτε με 2 ζώα συγγενικά (αδέλφια ή μάνα με παιδί)!! Αν έχει δεύτερο μη συγγενικό πάει σε άλλη γατοφόρο κάτω.... ή πρέπει να συνοδεύεται από έναν άλλο επιβάτη.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ξανα ανοίγω εδώ το θέμα αυτό για να ενημερώσω εκείνους που θέλουν να φέρουν 2 γάτες απ΄το εξωτερικό με το αεροπλάνο ότι πρέπει εκτός απ'το να δηλώσουν στο εισιτήριο τους "2 pets in the cabin" και να γνωρίζουν ότι ταξειδεύουν στην ίδια γατοφόρο μαζί τους μόνο γατάκια αδελφάκια ή μάνα με παιδί... αν δεν ισχύει αυτό, τότε πρέπει το ένα να μπει σε στη καμπίνα και το άλλο στον ειδικό χώρο για ζώα εκτός καμπίνας.
Εαν θέλετε και τα 2 να μπουν στη καμπίνα, τότε πρέπει να συνοδεύονται κι από άλλον έναν επιβάτη...Δηλ. να έχετε κάποιον άλλο μαζί σας που να συνοδεύει το δεύτερο γατάκι στη καμπίνα σε δεύτερη γατοφόρο.
Για να συνοψίσω.
1 επιβάτης πρέπει να έχει 1 γατοφόρο είτε με ένα ζωο είτε με 2 ζώα συγγενικά (αδέλφια ή μάνα με παιδί)!! Αν έχει δεύτερο μη συγγενικό πάει σε άλλη γατοφόρο κάτω.... ή πρέπει να συνοδεύεται από έναν άλλο επιβάτη.![]()
Και που ξέρουν καλέ αν είναι συγγενικά γατιά. Ελέγχουν το γενεολογικό δέντρο? Και ισχύει μόνο για εξωτερικό?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κοιτούν την ημ/νία γέννησης και την προέλευση δηλ. το όνομα του εκτροφείου.Και που ξέρουν καλέ αν είναι συγγενικά γατιά. Ελέγχουν το γενεολογικό δέντρο? Και ισχύει μόνο για εξωτερικό?![]()
Δεν ξέρω για τις πτήσεις του εσωτερικού... νομίζω πως ναι, κι ότι ισχύουν τα ίδια...
julia
Διακεκριμένο μέλος

Φέρνω εγω 2 Κεραμίδια... και γουστάρω να τα πάω βόλτα στο Παρίσι... θα μου ζητήσουν πιστοποιητικό γέννησης???
Τί άλλο θα δούμε.... (Θα πάω στον κοντινότερο σκουπιδοντενεκέ να βγάλω...!!!!)

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κοιτούν την ημ/νία γέννησης και την προέλευση δηλ. το όνομα του εκτροφείου.
Δεν ξέρω για τις πτήσεις του εσωτερικού... νομίζω πως ναι, κι ότι ισχύουν τα ίδια...
Κι αν δεν είναι απο εκτροφέα και είναι κοπράκι όπως ο δικός μου?
Κι αν η γάτα μου τα έχει κάνει με 3 χρόνια διαφορά? Και που ξέρουν αν είναι μπαμπάς η μαμά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool