Τα σώσαμε!!!

ελένη 2

Νεοφερμένο μέλος

Ο ελένη 2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
Εχτές το βράδυ ήταν ένα από τα χειρότερα που έχω περάσει. Παρολίγο να χάναμε τη Μιμή και τον Κυριάκο. Και να πως έγιναν τα πράγματα. Γύρω στις οχτώ το βράδυ άφησα τα μωρά να κοιμούνται πάνω στο σαλόνι και κατέβηκα να κάνω κάποιες δουλειές. Ξανανέβηκα γύρω στις εντεκάμιση για το τελευταίο τους γεύμα. Με μια πρώτη ματιά εντόπισα μόνο την Τελίκα στο χώρο, δεν ανησύχησα όμως γαιτί τους αρέσει να κρύβοναι σε διάφορα μέρη μες στο σαλόνι. Άρχισα να τα ψάχνω ένα ένα και δεν ήταν πουθενά. Ούτε ακουγόντουσαν από κάπου. Άρχισαν να με ζώνουν μαύρα φίδια αλλά δε μπορούσα και να καταλάβω πώς ήταν δυνατόν να εξαφανιστούν. Τα φώναζα εντωμεταξύ, και μου φαινότανε περίεργο που δεν ακουγόντουσαν πουθενά γιατί συνήθως όπου κι αν είναι μόλις μ ακούσουν τρέχουν πάνω μου ή αν δεν ξέρουν πού βρίσκονται κλαίνε. Κάποια στιγμή μου κόβει και βγαίνω σ' ένα πλαινό γωνακό μπαλκονάκι που έχουμε, το οποίο είναι και το μόνο απ' τα μπαλκόνια που αφήνω ανοιχτό για να κάνει λίγο ρεύμα να δροσίζονται, καθώς είναι χτισμένο και δεν έχουν κίνδυνο να πέσουν από τα κάγκελα (αποδείχτηκε ότι υπήρχε άλλος κίνδυνος) . Βγαίνω λοιπόν και κάτι σαν να ακούω. Κοιτάω από κάτω μήπως έπεσαν, τίποτα. Και τότε παίρνει το μάτι μου στη γωνία εκεί που ανοίγει η μπαλκονόπορτα, μια μικρή τρύπα στο μάρμαρο, ένα σκ**οσιφόνι που δεν έχει χρησιμεύσει ποτέ στη ζωή του κι ούτε το χει ξαναπάρει το μάτι μου. Σκύβω και τα νιάου έρχονταν από κεί.Είχαν βγεί στη βεράντα, είχαν ανακαλύψει την τρύπα και χώθηκαν. Κι εδώ ακριβώς είναι που πρέπει να έπαθα ένα πρώτο μικρό εγκεφαλικό. Αυτό το σιφόνι είναι εσωτερικό. Περνάει δηλαδή μέσα από τοίχο και καταλήγει στο λεβητοστάσιο. Στην αρχή του δε, όπου προσπαθούσα να βάλω το χέρι μου στρίβει οπότε ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Παθαίνω αμόκ, η μαμά μου τηλεφωνεί στον καημένο τον πατέρα μου ο οποίος είχε βγει να πιεί ένα ποτό με τους φίλους του, σπεύδει να βοηθήσει και μαζί με τον αδερφό μου κι ένα φίλο του προσπαθούν να πριονήσουν το σιφόνι στην κατάληξη του, εκεί που το διαβολεμένο ξαναέστριβε για να καταλήξει στο λέβητα; ή κι εγώ δεν ξέρω που. Όλη αυτή την ώρα εγώ τους φώναζα από πάνω για να σιγουρεύομαι ότι δεν έχουν πάθει ασφυξία κι αυτά μου απαντούσαν τα κακόμοιρα. Έριχνα κι ένα λεπτό σκοινί μήπως γατζωθούν με τα νύχια τους και τα ανεβάσω. Και πράγματι η Μιμή πιάστηκε σε μια δόση, την ανέβασα, και στο σημείο που έστριβε το σιφόνι και δε μπορούσα να την τραβήξω έξω, ξανατσούλησε κάτω. Να μην τα πολυλογώ ο μπάμπας μου και οι άλλοι άνοιξαν μια τρύπα στο σιφόνι κοντά στο σημείο που είχαν καταλήξει απ' το πέσιμο, τα φώναξα ήρθαν εκεί κοντά, έβαλα το χέρι μου και τα τράβηξα. Η Μιμή που μεγαλώνοντας δεν πολυκαθόταν να τη χαιδέψω, όταν την έβγαλα μου γατζώθηκε στην αγκαλιά και δε μ' άφηνε με τίποτα (ούτε εγώ την άφηνα εννοείται). Και δόστου γουργουρητό. Η δε Τελίκα όλη αυτήν την ώρα έτρεχε πάνω απ' το σιφόνι που έκλαιγαν τα άλλα δύο και αναγκαστήκαμε να την κλείσουμε στη γατοφόρο όπου έλιωσε στο κλάμα. Όταν βγάλαμε τον Κυριάκο και της τον πήγαμε, έπεσε απάνω του κι άρχισε να τον γλύφει με μανία. Το μεγαλύτερο σοκ απ' τα τρία το χει πάθει η Τελίκα που δεν έπεσε. Μ' ακολουθεί όπου κι αν πάω, σκαρφαλώνει πάνω μου κάθεται και γουργουρίζει. Φυσικά το σιφόνι φράχτηκε (το φρόντισε ο μπαμπάς μου αυτό) και το μπαλκόνι διπλοκλειδώθηκε. Εγώ ακόμα δεν πιστεύω πώς βγήκαν από κει μέσα κι ούτε ξέρω ποιον πρέπει να πρωτοευχαριστήσω. Φαίνεται πως το 'χει η μοίρα τους να ζήσουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω,πω,τι τραβηξατε!!παλι καλα που δεν εγινε τιποτα κακο!τρομαρα που θα πηρανε και αυτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγγελική μου ακριβώς αυτό λέω κι εγώ! Τα μικράκια ευτυχώς φαίνονται να χουν συνέλθει, εμένα θα μου πάρει κάτι παραπάνω γιατί χωρίς να το θέλω σκέφτομαι συνεχώς τι θα μπορούσε να είχε γίνει...

Παναγιά μου!!!:blink::blink::blink: Εφιάλτης πρέπει να ήταν! Δε θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν δεν τα έβρισκες έγκαιρα ή αν γινόταν άλλη εποχή με βροχές. Τα γατάκια είτε θα πέθαιναν από ασφησξία είτε θα κατέληγαν σε κανένα αγωγό...
Μπράβο και στον μπαμπά για την διάσωση!!!:up:

τι πάθατε βρε κοπέλα μου, ευτυχώς που τα καταφέρατε, είδες τα άτιμα , όταν είναι μικρά δεν ξέρεις που μπορεί να χωθούν , μπράβο σε όλους που βοήθησαν να σωθούν τα γατόνια.:up::up::up:

Μπράβο μπράβο που προλάβατε και τα σώσατε τα καημενούλια και είναι κάτι γλύκες :inlove: Άξια γατομαμά!

Πω πω, λαχτάρα!!:blink:
Τέλος καλό, όλα καλά. Πολύ τυχερά τα μικράκια σου, πράγματι!! :happy:

Εφιάλτης κανονικός. Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά. Ο αδερφός μου που μας το παίζει βαρύ πεπόνι με τα γατιά, σα δαρμένο σκυλί καθόταν μέχρι να τα βγάλουμε και να δει ότι είναι καλά. Κι ύστερα με πλεύρισε και μου είπε με τρόπο ''στην αρχή πίστεψα ότι τα χάσαμε''.

Πώ- πώ τι χουνέρι ήταν αυτό??????? χαίρομαι που τελος καλό και όλα καλά για όλους σας!!!!!!!!!
Είναι τα σκασμένα ζουζούνια....πάνε και΄χώνονται εκεί που δεν το περιμένεις!!!!!!!

ποπο τι παθατε!!! εγω στην θεση σου θα ειχα παθει 7 εγκεφαλικα και 10 καρδιακες προσβολες!!!:blink::blink::blink: ευτυχως που τα καταφερατε!:up:

Εφιαλτική περιπέτεια! Ευτυχώς τέλος καλό! :)

Πωπω τι περασατε....:( αλλά όλα καλά! Τελικά με τα γατάκια δεν ξέρεις από που να προτωφυλαχτείς!

τα ματιάσαμε Ελένη μου φαίνεται....από προχθες με τις φωτογραφίες...ευτυχώς όλα τελείωσαν καλά...καντους και έξτρα χαδάκια αυτές τις μέρες..:D

Πωπω τι παθατε :blink::blink::blink: Αυτο με το σιφονι και την υδρορροη το ειχα παθει κι εγω με ενα αδεσποτουλι που ειχα βαλει στη βεραντα. Βρηκε το ατιμο τη τρυπα και κολλησε μεταξυ 5ου και 4ου οροφου. Κι εμενα εσωτερικο ηταν και φρικαρα επισης. Καλεσα υδραυλικο με την εντολη να σπασει οτι χρειαστει και να το πληρωσω αρκει να σωθει το γατακι. Ευτυχως και η απο κατω φιλοζωη ηταν και δεν επαθε κριση. Τελικα βαρεσε την υδρορροη καμποσες φορες και ξεκολλησε το γατακι κανοντας τσουληθρα μεχρι το ισογειο :blink::/::/: Ευτυχως περα απο τη τρομαρα του δεν επαθε τιποτα (εγω επαθα νευρικη κριση...)
Οποτε σε καταλαβαινω παρα πολυ καλα.
Που πανε και τρυπωνουν τα ατιμα!!!! Εγω δεν ειχα δει καν το σιφονι
Ευτυχως που πηγαν ολα καλα για τα γατακια σου :up::up:

τι εφιάλτης πάλι κι αυτός!έχω μία φοβία με τα φρεάτια των υπονόμων στις πλευρές του δρόμου που έχουν τεράστια ανοίγματα .,όταν περπατάω στο δρόμο και τα βλέπω κάτι παθαίνω

ΩΩχχχχχχχ, τώρα το διάβασα!!!!!! Δεν το πιστεύω τι πάθατε!!!! Ευτυχώς που καταφέρατε και τα απεγκλωβίσατε!

Φρίκη, τι πήγατε να πάθετε!! Ειναι διαολάκια τα γατουλίνια, δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει!!! Θεέ μου!

Nαι είχαμε άγιο!! Μα είναι τόσο πολλά τα μέρη που τρυπώνουν που έπαθα κι εγώ αυτό που λέει η Χριστίνα, το σιφόνι ούτε που το πρόσεξα για να το βουλώσω.

τα ματιάσαμε Ελένη μου φαίνεται....από προχθες με τις φωτογραφίες...

Άντε καλέ που τα ματιάσατε, αυτά είναι διάβολοι προσωποποιημένοι!!

τι εφιάλτης πάλι κι αυτός!έχω μία φοβία με τα φρεάτια των υπονόμων στις πλευρές του δρόμου που έχουν τεράστια ανοίγματα .,όταν περπατάω στο δρόμο και τα βλέπω κάτι παθαίνω
Αν σου πω ότι η Λουκρητία τρυπώνει συστηματικά εκεί μέσα...:/: Μια φορά μάλιστα που έβρεχε παγιδεύτηκε για 2 μέρες και πολλές φορές την βρήκα να κλαίει και χρειάστηκε να της σηκώσω της σχάρα για να βγει....:(
Προφανώς εκεί μέσα έχει άπειρα ποντίκια και καθότι αυτή με το που εντοπίσει ποντίκι ηλεκτρίζεται μπαίνει εκεί μέσα και κυνηγάει. Τι να κάνω όμως που μόνο στο δρόμο μου έχει ένα κάθε 10 μέτρα και από τις δυο πλεύρες του δρόμου...;;; Το μόνο παρήγορο είναι ότι η γειτονιά είναι καινούρια και αυτό το μέρος του αποχετευτικού φτιάχτηκε πολύ πρόσφατα αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, πιάνεται η ψυχή μου κάθε φορά που την βλέπω να ξετρυπώνει από ένα τέτοιο..

Μπαίνει εκεί και κηνυγάει; Πωπω πρέπει να είναι πορωμένο άμα είσαι γάτα... Αλλά για σένα ειναι φρίκη, το καταλαβαίνω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back