ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Εφιάλτης πρέπει να ήταν! Δε θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν δεν τα έβρισκες έγκαιρα ή αν γινόταν άλλη εποχή με βροχές. Τα γατάκια είτε θα πέθαιναν από ασφησξία είτε θα κατέληγαν σε κανένα αγωγό...Μπράβο και στον μπαμπά για την διάσωση!!!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άξια γατομαμά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Τέλος καλό, όλα καλά. Πολύ τυχερά τα μικράκια σου, πράγματι!!

ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Είναι τα σκασμένα ζουζούνια....πάνε και΄χώνονται εκεί που δεν το περιμένεις!!!!!!!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ευτυχως που τα καταφερατε!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλά όλα καλά! Τελικά με τα γατάκια δεν ξέρεις από που να προτωφυλαχτείς!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Αυτο με το σιφονι και την υδρορροη το ειχα παθει κι εγω με ενα αδεσποτουλι που ειχα βαλει στη βεραντα. Βρηκε το ατιμο τη τρυπα και κολλησε μεταξυ 5ου και 4ου οροφου. Κι εμενα εσωτερικο ηταν και φρικαρα επισης. Καλεσα υδραυλικο με την εντολη να σπασει οτι χρειαστει και να το πληρωσω αρκει να σωθει το γατακι. Ευτυχως και η απο κατω φιλοζωη ηταν και δεν επαθε κριση. Τελικα βαρεσε την υδρορροη καμποσες φορες και ξεκολλησε το γατακι κανοντας τσουληθρα μεχρι το ισογειο 

Ευτυχως περα απο τη τρομαρα του δεν επαθε τιποτα (εγω επαθα νευρικη κριση...)Οποτε σε καταλαβαινω παρα πολυ καλα.
Που πανε και τρυπωνουν τα ατιμα!!!! Εγω δεν ειχα δει καν το σιφονι
Ευτυχως που πηγαν ολα καλα για τα γατακια σου

ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
τα ματιάσαμε Ελένη μου φαίνεται....από προχθες με τις φωτογραφίες...
Άντε καλέ που τα ματιάσατε, αυτά είναι διάβολοι προσωποποιημένοι!!
marigo173
Δραστήριο μέλος
Αν σου πω ότι η Λουκρητία τρυπώνει συστηματικά εκεί μέσα...τι εφιάλτης πάλι κι αυτός!έχω μία φοβία με τα φρεάτια των υπονόμων στις πλευρές του δρόμου που έχουν τεράστια ανοίγματα .,όταν περπατάω στο δρόμο και τα βλέπω κάτι παθαίνω
Μια φορά μάλιστα που έβρεχε παγιδεύτηκε για 2 μέρες και πολλές φορές την βρήκα να κλαίει και χρειάστηκε να της σηκώσω της σχάρα για να βγει....
Προφανώς εκεί μέσα έχει άπειρα ποντίκια και καθότι αυτή με το που εντοπίσει ποντίκι ηλεκτρίζεται μπαίνει εκεί μέσα και κυνηγάει. Τι να κάνω όμως που μόνο στο δρόμο μου έχει ένα κάθε 10 μέτρα και από τις δυο πλεύρες του δρόμου...;;; Το μόνο παρήγορο είναι ότι η γειτονιά είναι καινούρια και αυτό το μέρος του αποχετευτικού φτιάχτηκε πολύ πρόσφατα αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, πιάνεται η ψυχή μου κάθε φορά που την βλέπω να ξετρυπώνει από ένα τέτοιο..
drusilia
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool