Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Με την άλλη την ψιψίνα τι έγινε; Τα βρήκαν ή όχι ακόμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Τωρα πίσω στην Αθήνα... και μου λείπει πολύ ο μπαγάσας.. αλλά την αμαρτία μου θα την πω. Ηρέμησε το σπίτι! ήθελε το έξω ο γατούλης μωρε, το ζήταγε ο οργανισμός του!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χώρια που όποτε πηγαίνεις στο χωριό θα τον βλέπεις κιόλας!
ΥΓ Γιορτάζεις και τώρα το θυμήθηκα!
Χρόνια πολλά! 
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Καλά νέα αυτά! Αφού δεν φοβήθηκε ο ίδιος και δεν υπήρξαν συγκρούσεις με τις άλλες γάτες, πιστεύω πως ο ψιψίνος τώρα θα έχει ό,τι τραβάει η γατίσια ψυχή του!
Χώρια που όποτε πηγαίνεις στο χωριό θα τον βλέπεις κιόλας!
ΥΓ Γιορτάζεις και τώρα το θυμήθηκα!Χρόνια πολλά!
![]()
Ευχαριστώ πολύ!

Κι εγώ πιστεύω ότι ήταν σωστή απόφαση για τον γατούλη μας
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
asteria
Νεοφερμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Oι ανταποκριτες μου λενε οτι περναει ζωη και κοτα στο χωριο! Μεσα στην καλη χαρα! τρεχει, παιζει, εξερευναει! Παλι καλα! Ακομα και αν τον αποχωριστηκα, χαιρομαι!

Ωραία! 
Χμμμ... συνήθως όμως οι γάτες βγάζουν θυρεοειδή σε προχωρημένη σχετικά ηλικία, σίγουρα πάνω από 5-6 χρονών. Απ' όσο θυμάμαι ο Ρωμαίος είναι αρκετά νεότερος.Έχει μάλλον πρόβλημα με το θυρεοειδή αδένα. Αυτό μπορεί να προκαλεί απίστευτη επιθετικότητα.

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Έχει μάλλον πρόβλημα με το θυρεοειδή αδένα. Αυτό μπορεί να προκαλεί απίστευτη επιθετικότητα.
Ωραία!
Χμμμ... συνήθως όμως οι γάτες βγάζουν θυρεοειδή σε προχωρημένη σχετικά ηλικία, σίγουρα πάνω από 5-6 χρονών. Απ' όσο θυμάμαι ο Ρωμαίος είναι αρκετά νεότερος.![]()
Eιναι 3 χρονων. Και η επιθετικη του συμπεριφορα ξεκινησε πολυ νωριτερα. Αρα μαλλον δεν ειναι αυτο. Η αδερφη μου τον επισκεφτηκε στο χωριο και εκει που δεν ηθελε ουτε να τη βλεπει(το ιδιο κι εκεινη) τωρα ολο της τριβοταν. Το γατι φαινεται να βρηκε την ηρεμια του στην εξοχη, το βασανιζα κλεισμενο μεσα στο διαμερισμα.
ruko
Διάσημο μέλος
Η αδερφη μου τον επισκεφτηκε στο χωριο και εκει που δεν ηθελε ουτε να τη βλεπει(το ιδιο κι εκεινη) τωρα ολο της τριβοταν.
Απίστευτο.
Χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά με το Ρωμαίο, πήρες τη σωστή απόφαση.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πολύ ωραία!Το γατι φαινεται να βρηκε την ηρεμια του στην εξοχη
Καλή διαμονή στας εξοχάς, Ρωμαίε! 
Να μας λες τα νέα του όποτε πηγαίνεις στο χωριό!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Παρακαλούμε, όταν τον ξαναεπισκεφθείς, βγάλτου μια ωραία φωτογραφία εις τας εξοχάς!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool