Τα χρονικά του Ρωμαίου 2- Η επιστροφή

Επεστρεψε και απολαμβανει το κρεβατι μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διάβασα τις εξελίξεις σας! Ευτυχώς ο γάτος γύρισε σώος! :up::D
Με την άλλη την ψιψίνα τι έγινε; Τα βρήκαν ή όχι ακόμα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπα, τον βλεπει και αφηνιαζει

Αν τελικά τον πας στο χωριό (πράγμα που εγώ το θεωρώ καλή λύση για τον συγκεκριμένο γάτο!), μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί καμιά παλιά φορεμένη μπλούζα σου ή κανένα πλεονάζον χρησιμοποιημένο στρωσίδι παντός τύπου από το σπίτι σου. Και να του φτιάξεις μια φωλιά/κρυψώνα για να έχει κοντά του γνωστές μυρωδιές και να νιώθει καλύτερα... Να μας ενημερώσεις! :)

O Ρωμαίος είναι πια στο χωριό και απολαμβάνει την ελευθερία του! Του έχουμε και άμμο και τροφή μέσα στο σπίτι για να πηγαίνει όποτε θέλει.. Με τις άλλες τις γάτες μάλλον θα τα πάει μια χαρά, αφού τον αγνόησαν, καμία σχέση με τη σφαγή που φοβόμουν.

Τωρα πίσω στην Αθήνα... και μου λείπει πολύ ο μπαγάσας.. αλλά την αμαρτία μου θα την πω. Ηρέμησε το σπίτι! ήθελε το έξω ο γατούλης μωρε, το ζήταγε ο οργανισμός του!

Καλά νέα αυτά! Αφού δεν φοβήθηκε ο ίδιος και δεν υπήρξαν συγκρούσεις με τις άλλες γάτες, πιστεύω πως ο ψιψίνος τώρα θα έχει ό,τι τραβάει η γατίσια ψυχή του!
Χώρια που όποτε πηγαίνεις στο χωριό θα τον βλέπεις κιόλας!

ΥΓ Γιορτάζεις και τώρα το θυμήθηκα! :blink: Χρόνια πολλά! :D

Καλά νέα αυτά! Αφού δεν φοβήθηκε ο ίδιος και δεν υπήρξαν συγκρούσεις με τις άλλες γάτες, πιστεύω πως ο ψιψίνος τώρα θα έχει ό,τι τραβάει η γατίσια ψυχή του!
Χώρια που όποτε πηγαίνεις στο χωριό θα τον βλέπεις κιόλας!

ΥΓ Γιορτάζεις και τώρα το θυμήθηκα! :blink: Χρόνια πολλά! :D

Ευχαριστώ πολύ! :up:
Κι εγώ πιστεύω ότι ήταν σωστή απόφαση για τον γατούλη μας

Oι ανταποκριτες μου λενε οτι περναει ζωη και κοτα στο χωριο! Μεσα στην καλη χαρα! τρεχει, παιζει, εξερευναει! Παλι καλα! Ακομα και αν τον αποχωριστηκα, χαιρομαι!

Έχει μάλλον πρόβλημα με το θυρεοειδή αδένα. Αυτό μπορεί να προκαλεί απίστευτη επιθετικότητα.

Oι ανταποκριτες μου λενε οτι περναει ζωη και κοτα στο χωριο! Μεσα στην καλη χαρα! τρεχει, παιζει, εξερευναει! Παλι καλα! Ακομα και αν τον αποχωριστηκα, χαιρομαι!
:up::up::up: Ωραία! :D

Έχει μάλλον πρόβλημα με το θυρεοειδή αδένα. Αυτό μπορεί να προκαλεί απίστευτη επιθετικότητα.
Χμμμ... συνήθως όμως οι γάτες βγάζουν θυρεοειδή σε προχωρημένη σχετικά ηλικία, σίγουρα πάνω από 5-6 χρονών. Απ' όσο θυμάμαι ο Ρωμαίος είναι αρκετά νεότερος. :hmm:

:up::up::up: Ωραία! :D

Χμμμ... συνήθως όμως οι γάτες βγάζουν θυρεοειδή σε προχωρημένη σχετικά ηλικία, σίγουρα πάνω από 5-6 χρονών. Απ' όσο θυμάμαι ο Ρωμαίος είναι αρκετά νεότερος. :hmm:

Eιναι 3 χρονων. Και η επιθετικη του συμπεριφορα ξεκινησε πολυ νωριτερα. Αρα μαλλον δεν ειναι αυτο. Η αδερφη μου τον επισκεφτηκε στο χωριο και εκει που δεν ηθελε ουτε να τη βλεπει(το ιδιο κι εκεινη) τωρα ολο της τριβοταν. Το γατι φαινεται να βρηκε την ηρεμια του στην εξοχη, το βασανιζα κλεισμενο μεσα στο διαμερισμα.

Η αδερφη μου τον επισκεφτηκε στο χωριο και εκει που δεν ηθελε ουτε να τη βλεπει(το ιδιο κι εκεινη) τωρα ολο της τριβοταν.

Απίστευτο.:blink: Χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά με το Ρωμαίο, πήρες τη σωστή απόφαση.:)

Το γατι φαινεται να βρηκε την ηρεμια του στην εξοχη
Πολύ ωραία! :up: Καλή διαμονή στας εξοχάς, Ρωμαίε! :)

Να μας λες τα νέα του όποτε πηγαίνεις στο χωριό!

Μπράβο στο Ρωμαίο, χαίρομαι πάρα πολύ για σας!!!

Του Ρωμαίου(!) ο τράχηλος, ζυγόν δεν υποφέρει:up::up::up:
Παρακαλούμε, όταν τον ξαναεπισκεφθείς, βγάλτου μια ωραία φωτογραφία εις τας εξοχάς!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back