Τα όμορφα χωριά απλά καίγονται

Μήπως αυτά γίνονται γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι είτε ήταν το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση είτε η ΝΔ το ίδιο θα συνέβαινε;

Για τις αποζημιώσεις κι εγώ το ίδιο πιστεύω πάντως, ότι αν δεν ήταν οι εκλογές τίποτα δεν θα έδιναν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και υποτίθεται τώρα ότι αυτός που βγήκε μας έπεισε για κάτι? :hmm::down::down::down:
Mα, βρε παιδιά, αυτό ακριβώς εννοώ: ότι δεν μας πείθουν κι ότι υπάρχουν και άλλα κόμματα που αξίζει να δοκιμάσει κανείς. Τα μικρά κόμματα δεν αξίζει να τους δόσουμε κάποια σημασία? Η εξουσία συνήθως χαλάει τον άνθρωπο κι αυτοί που βγαίνουν έχουν περάσει από 40 κύμματα συμβιβασμών και αναρρίχησης.
'Οσο για την ελληνική κοινωνία το θέμα αυτό είναι μια πραγματικά θλιβερή ιστορία.... όχι μόνο για το δέσιμο και κεφαλοκλείδωμα με την οικογένεια (αυτό είναι μία παράμετρος) μα για πολλά πολλά άλλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως αυτά γίνονται γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι είτε ήταν το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση είτε η ΝΔ το ίδιο θα συνέβαινε;

Για τις αποζημιώσεις κι εγώ το ίδιο πιστεύω πάντως, ότι αν δεν ήταν οι εκλογές τίποτα δεν θα έδιναν.

Συμφωνώ και με τα δύο!:hmm:

Μου το έστειλαν με mail σήμερα...
Φαίνεται ενδιαφέρον.

Συνημμένα

• dendrofyteusi.jpg
    dendrofyteusi.jpg
    178,6 KB · Εμφανίσεις: 23
προφανως και αν δεν ηταν εκλογες δεν θα εδιναν τιποτα. παντως κατω στη μανη ακουστηκε εντονα το " αν βγει το πασοκ μπορει να μην παρουμε και τα υπολοιπα χρηματα που μας υποσχεθηκαν".
νομιζω πως και τα δυο κομματα ειναι για τα μπαζα αλλα το πασοκ οπως λεει και ο λαζοπουλος "κυβερναμε φωναχτα κλεβουμε σιωπηλα" αυτη η νδ μεσα στη μουρη μας πια, το εχουν ξεφτυλισει.

κανω πολιτικη συζητηση και μαλιστα υπερασπιζομαι το πασοκ. η κατασταση μου ειναι πολυ σοβαρη ΒΟΗΘΕΙΑ

Πολύ ενδιαφέρων αλλά μου πέφτει λίγο μακριά.Αν γίνει κάτι τέτοιο και σε μας εδώ θα πάω σίγουρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back