Τελικά το όνομα στις γάτες "πιάνει";!

είχαμε πρόοδο στο θέμα του ονόματος.. άρχισε να νιαουρίζει σχεδόν κάθε φορά που τη φωνάζω, όταν έχει όρεξη τουλάχιστον όπως φαίνεται! τί όμορφη εξέλιξη!!:D:up::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αληθεια ειναι οτι οντως εξαρταται απο τη γατουλα για το αν θα ακουει το ονομα της.Τουλαχιστον η Μιλου το εμαθε πολυ γρηγορα,και μαλιστα οποτε τη φωναζω τωρα σχεδον παντα ερχεται τρεχοντας η μου απανταει με ενα γλυκουλι ''νιάου''.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιστατικο:
προ ολιγου που η γατα μου ηθελε να ανεβει στην ποδια μου αλλα δεν ειχε τον τροπο,της φωναξα 'τερεζα ελα" και αυτη πηγε προς το κρεβατι και μετα πηδησε πανω μου..πρωτη φορα το εκανε αυτο..τις προηγουμενες επρεπε να της δειχνω την ακρη του κρεβατιου και μετα σκαρφαλωνε πανω

απο αγγλογλωσσο εγχειριδιο:

COMINGWHEN CALLED
It is not difficult teach your cat to come when called. Because cats normally
respond to commands only when it is to their advantage, get your catʼs cooperation
by rewarding him with tasty treats, play time, and affection. At mealtimes,
call your cat by name and follow up with the word “come.” Repeat this
exercise when the cat comes to you for stroking. With repetition, the cat will
learn to associate the word “come” and his name with a pleasurable experience.
The cat who refuses to come when called can often be enticed by throwing
a toy nearby. Many cats will come to the sound of a treat container being
shaken. Be sure to reward your cat every time he complies. Sometimes the
reward can be a cuddle or play time—but it must always be something the cat
values. Do not expect obedience for something your cat does not enjoy. And
never call the cat to you for something he does not like; that will just teach
him not to come when you call. For example, do not call your cat and then
give him a bath!

ναι....οντως ακουνε στο ονομα τους....εγω εχω δυο γατες....ειμαι στην κρεβατοκαμαρα...φωναζω την πουπου..ερχεται η πουπου...φωναζω τον μπουκακο...και αν δε βαριεται:lol::lol::lol: ερχεται και αυτος!!!!!!!!:):)

Κι εμενα ερχονται ολα οταν τα φωναζω,αν φωναξω μονο εναν ακουει το ονομα κι ερχεται μονος του.

εμείς προς το παρόν είμαστε στο θέμα του ονόματος 1/2..το ασπρουλάκι έρχεται οποτε θέλει....το μουσταρδάκι όποτε θέλει και όποτε το φωνάζω....οπότε κάτι κάνουμε..

πάντως ισχύει πως οι λευκές γάτες ειναι κουφές;
ειδικά αυτές με μπλε μάτια
ήταν δήλωση πετσοπά... [μου ρχόταν να γράψω petshopboys,έχουν και συναυλία soon]

πωπω, κόλλησα με τα ποιηματάκια και ευτυχώς μου ήρθε λίγο και κανονικός γραπτός λόγος....:lol:

ευχαριστώ μουκελάκι μου για μια φορά ακόμα..
θα βάλω να ακούσω pet shop boys να γιορτάσω το γεγονός....τρέχωωω....:)

ΒΟΗΘΕΙΑ.Βρηκα ενα γατακι γατακι στον δρομο.Ειναι θηλυκο και δεν ξερω πως να το ονομασω :confused:.Αν μπορειτε πειτε μου ενα ονομα!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.
Πηγαινε την σε εναν κτηνιατρο οσο ειναι ανοιχτα να της ριξει μια ματια,να την αποπαρασιτωσει εσωτερικα και εξωτερικα,και να παρεις τροφη και αμμο,και βρισκουμε ονομα,δε νομιζω οτι επειγει αυτο αυτη τη στιγμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρηκα ενα γατακι γατακι στον δρομο.Ειναι θηλυκο και δεν ξερω πως να το ονομασω :confused:

Nα σου ζήσει το γατάκι σου! Συμφωνώ και επαυξάνω, πρώτα κτηνίατρος. Στο μεταξύ, πώς σου φαίνεται το Σουσού?

Εγώ άκουγα που έλεγαν ότι οι γάτες δεν εκπαιδεύονται και δεν είχα πολλές προσδοκίες από τη δικιά μου. Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξή μου όταν λέω "Λάρα, έλα!" και έρχεται όλο χαρά με την ουρά κατάρτι! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back