Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Marcos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 136 μηνύματα.
09-02-08
15:41
κι εγω οταν ημουν μικρη παριστανα πως ειχα δικο μου κτηνιατριο και γιατρευα σαλιγκαρακια...
![]()
ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
09-02-08
22:32
Εγώ όταν ήμουν παιδάκι είχα κοτούλα την οποία την έβαζα στην σχάρα του ποδηλάτου μου και την πήγαινα βόλτα για να την ψυχαγωγήσω. Και αυτή τρελαινόταν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
10-02-08
01:28
Εγώ όταν ήμουν παιδάκι είχα κοτούλα την οποία την έβαζα στην σχάρα του ποδηλάτου μου και την πήγαινα βόλτα για να την ψυχαγωγήσω. Και αυτή τρελαινόταν![]()

Μου θύμησες την πρώτη μέρα που ήρθε η ψιψι στο σπίτι,την έβαλα στον όμο σαν παπαγάλο και την ξεναγούσα στο σπίτι,λες και καταλάβαινε το καϊμενάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
10-02-08
20:09
Μου θύμησες την πρώτη μέρα που ήρθε η ψιψι στο σπίτι,την έβαλα στον όμο σαν παπαγάλο και την ξεναγούσα στο σπίτι,λες και καταλάβαινε το καϊμενάκι
Μην το λες μπορεί και να καταλάβαινε

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα.
11-02-08
00:06
Εγώ όταν ήμουν παιδάκι είχα κοτούλα την οποία την έβαζα στην σχάρα του ποδηλάτου μου και την πήγαινα βόλτα για να την ψυχαγωγήσω. Και αυτή τρελαινόταν![]()

μπα σε καλό σου δάκρυσαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum