Τελικά υπάρχει ελπίδα...

κι εγω οταν ημουν μικρη παριστανα πως ειχα δικο μου κτηνιατριο και γιατρευα σαλιγκαρακια...:redface::redface::redface:
:/:

ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ!!!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ όταν ήμουν παιδάκι είχα κοτούλα την οποία την έβαζα στην σχάρα του ποδηλάτου μου και την πήγαινα βόλτα για να την ψυχαγωγήσω. Και αυτή τρελαινόταν:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ όταν ήμουν παιδάκι είχα κοτούλα την οποία την έβαζα στην σχάρα του ποδηλάτου μου και την πήγαινα βόλτα για να την ψυχαγωγήσω. Και αυτή τρελαινόταν:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μου θύμησες την πρώτη μέρα που ήρθε η ψιψι στο σπίτι,την έβαλα στον όμο σαν παπαγάλο και την ξεναγούσα στο σπίτι,λες και καταλάβαινε το καϊμενάκι

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μου θύμησες την πρώτη μέρα που ήρθε η ψιψι στο σπίτι,την έβαλα στον όμο σαν παπαγάλο και την ξεναγούσα στο σπίτι,λες και καταλάβαινε το καϊμενάκι

Μην το λες μπορεί και να καταλάβαινε:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:μπα σε καλό σου δάκρυσα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back