georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ναι ηταν βγηκαν τα ματια μου ...οτι βοηθεια θελεις
thanks!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
καλε τι λαβυρινθος ειναι αυτος??? το τελειωσες και αυτο???
Lady
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
το επαιξα και ειναι ποιο ευκολο αν καταλαβεις τι πρεπει να κανεις θελει πολλα κλικμου αρεσε το "no spoon"!!! στην αρχη!!!![]()
καλε τι λαβυρινθος ειναι αυτος??? το τελειωσες και αυτο???
![]()

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μερικά με παιδέψαν πάρα πάρα πολύ και ειδικά ένα το βρήκα τελείως μα τελείως στην τύχη!!!
Όταν τελείώσεις αυτό παίξε και το notpron. Ίδια φιλοσοφία, λίγο πιο δύσκολο.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηγα να παιξω και αμεσως κολησα
στο δευτερο βλεπω κατι αναποδα γραμματα αλλα δε μου κοβει τι να τα κανω
χελπππππΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος

Κι άλλο δύσκολο?Μου χουν φύγει τα μάτια..Ελεγα να πάιξω το Zest μετά..
Οδυσσέα αν θες βοήθεια pm me
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Το notpron παίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Νομιζω ότι είναι πιο δυκολο, αλλά μπορεί να φταίει ότι το είχα παίξει πρώτο (δεν το έχω τελειώσει) και τώρα επειδή έχω μπει στο κλίμα μου φαίνεται το dracula πιο εύκολο. Οταν τελειωσω το dracula θα το συνεχίσω. Εχει πιο πολλά επίπεδα 17κάτι!!!Τώρα είμαι στο 77...Το notpron πάλι έτσι είναι?Κι άλλο δύσκολο?Μου χουν φύγει τα μάτια..
Ελεγα να πάιξω το Zest μετά..
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα είμαι στο 77...Το notpron πάλι έτσι είναι?Κι άλλο δύσκολο?Μου χουν φύγει τα μάτια..
Ελεγα να πάιξω το Zest μετά..
ευχαριστω ....το αφησα γιατι αν εχει ολο βρυκολιστικες ερωτησεις θα σε τρελλανω
.....αρχισα το nortpron αλλα κολλησα και εκει στη δευτερη σελιδα
siam
Νεοφερμένο μέλος
To έλυσα! Το έλυσα! Μόνο αυτό το eflbfookb μου έσπασε τα νεύρα αλλά το βρήκα!
Help!Πως το ελυσες; Μου έχει σπάσει τα νεύρα!
Lady
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
https://www.heavygames.com/submachinezero/showgame.asp
και τωρα submachine 4!!!
https://www.arcadetown.com/submachine4/game.asp
επεσε δουλιτσα!!!!

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
χεχε μιμικακι τα επαιξα το 4 θα το ξαναπαιξω γιατι δε πηρα καποιο στοιχειο και δε μπορουσα να βγω.....ο δρακουλας μου εχει σπασει τα νευρα πολυ σκοταδι![]()
εγω το επαιξα λιγο και εκει με την χρονο μηχανη τα μπερδεψα λιγο και πηγαινα σε διαφορους χωρους χωρις να βρισκω τι πρεπει να κανω!!! τελικα το εκλεισα γιατι θα εφεφγα κιολας και θα το ξανα παιξω σιγουρα με το που θα γυρισω!! ειναι νομιζω το πιο ωραιο απο τα τεσσερα...
το στοιχειο δεν μπορεις να το παρεις χωρις να το ξανα παιξεις???
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
καλά πως πηγες μεχρι το δευτερο?? απορώ .. ποτε δεν ημουνα καλη σ αυτα το πρωτο ηταν πιο ευκολο παιχνίδι αυτο δεν καταλαβαινω τη λογική τουΚαλά τι'ν'τουτο?Εγώ δεν κατάλαβα καν πως ξεκινάει...
![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλά πως πηγες μεχρι το δευτερο?? απορώ .. ποτε δεν ημουνα καλη σ αυτα το πρωτο ηταν πιο ευκολο παιχνίδι αυτο δεν καταλαβαινω τη λογική του
για ποιο παιχνιδι λες;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Εγώ δεν κατάλαβα καν πως ξεκινάει...