Τεστ νοημοσύνης και άλλα

• Thread starter Thread starter mimikaki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
για να γβει τηλεφωνο πρεπει να ειναι νουμερα Αθηνας ετσι;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρεπει να ειναι 7 ψηφιο αν δεν κανω λαθος!:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειμαι σιγουρη γιατι ηταν γραμμενο στα αγγλικα οποτε μπορει να γινεται και με τα ξένα νούμερα ... δοκίμασε το....

Χμμμμμ... λογικά θα πρέπει να δουλεύει για οποιοδήποτε 7ψήφιο νούμερο
(ουπς, συγγνώμη Ελένη, δεν είχα δει το μήνυμά σου... πιάσε κόκκινο!)

δεν ειμαι σιγουρη γιατι ηταν γραμμενο στα αγγλικα οποτε μπορει να γινεται και με τα ξένα νούμερα ... δοκίμασε το....
μαλλον χρειαζεται 7 νουμερα το δοκιμασα και βγηκαν τα 3 πρωτα και τα 4 τελευταια εδω εχουμε 10 νουμερα

μαλλον χρειαζεται 7 νουμερα το δοκιμασα και βγηκαν τα 3 πρωτα και τα 4 τελευταια εδω εχουμε 10 νουμερα

α, οκ!!:P:P :P

Και εδω δεκα ειναι αλλα φανταζομαι οτι δουλευει με τα παλια νουμερα, πριν το 210!

ΤΕΣΤ για οδηγούς!
Ας κάνουμε ένα τεστ για να δούμε τις γνώσεις σας στο τιμόνι.

1° Είσαι στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου που κινείται με σταθερή ταχύτητα.
2° Δεξιά σου είναι μια χαράδρα.
3° Αριστερά σου ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής που κινείται στην ίδια κατεύθυνση με σένα (μάλλον θέλει να προσπεράσει).
4° Μπροστά σου ένα γουρούνι μεγάλο όσο και το αυτοκίνητό σου.
5° Πίσω σου σε ακολουθεί κολλητά ένα ελικόπτερο.
6° Το γουρούνι και το ελικόπτερο κινούνται με την ταχύτητά σου.
Τι θα κάνεις για να σταματήσεις με ασφάλεια;

Η απάντηση ακολουθεί αμέσως.
Αλλά σκέψου 2 λεπτά πριν τη δεις!!!

Κατέβα από το καρουσέλ!
Δεν είναι της ηλικίας σου !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Συνημμένα

• carousel-01.jpg
    carousel-01.jpg
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 15
Αυτό το τελευταίο το ήξερα :D! Όχι που δεν θα το ήξερα χαζό παιδί χαρά γεμάτο! Όσο για το προηγούμενο δεν ήταν πια και τόοοοσο τραβηγμένο :redface:... που να δείτε αυτά που διαβάζω τώρα :blink:! Κανένας των θετικών επιστημών να με υπερσπιστεί :whistle:;

ΤΕΣΤ για οδηγούς!
Ας κάνουμε ένα τεστ για να δούμε τις γνώσεις σας στο τιμόνι.

1° Είσαι στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου που κινείται με σταθερή ταχύτητα.
2° Δεξιά σου είναι μια χαράδρα.
3° Αριστερά σου ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής που κινείται στην ίδια κατεύθυνση με σένα (μάλλον θέλει να προσπεράσει).
4° Μπροστά σου ένα γουρούνι μεγάλο όσο και το αυτοκίνητό σου.
5° Πίσω σου σε ακολουθεί κολλητά ένα ελικόπτερο.
6° Το γουρούνι και το ελικόπτερο κινούνται με την ταχύτητά σου.
Τι θα κάνεις για να σταματήσεις με ασφάλεια;

Η απάντηση ακολουθεί αμέσως.
Αλλά σκέψου 2 λεπτά πριν τη δεις!!!

Κατέβα από το καρουσέλ!
Δεν είναι της ηλικίας σου !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Να'στε καλά.Γελάω μόνη μου και τα γατιά με κοιτούν:blink: :blink: :blink: :blink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πολυ καλο!!!!!!!!

Αναμπου, αν και βρεθηκα σε τελειως θεωρητικη σχολη, τα λατρευω τα μαθηματικα!!!!:happy:
Απο τεχνολογικη πηγα, και επειδη μου λειπουν τοσο πολυ(μπουχτησα πια με ψυχολογιες, κοινωνιολογιες και παιδαγωγικες θεωριες:down: ), διαβαζω τα βιβλια των πανελληνιων και ξαναλυνω ασκησεις και οχι μονο!:blink: :blink: :blink:

Κι εγώ στην τρίτη λυκείου τεχνολογική ήμουν. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα μαθηματικά αλλά αφού πέρασα στην σχολή που πέρασα είμαι ένα βήμα πριν τα μισήσω... Εντάξει όχι όλα ένα συγκεκριμένο κομμάτι τους όμως το έχω μισήσει τελείως.

παιδιά πηγαίνετε εδω

Είναι τέλειο!!!
Βάλτε τον αριθμό κινητού σας όταν το ζητήσει! Μην φοβηθείτε! Το έχω κάνει πολλές φορές, είναι διαφημιστικό αλλά κανείς δεν πρόκειται να σας ζαλίσει;)

Βάλτε το κινητό μην το φοβηθείτε, αλήθεια λέω 100%:up::up::up:

Είναι πολύ έξυπνο;)

παιδιά πηγαίνετε εδω

Είναι τέλειο!!!
Βάλτε τον αριθμό κινητού σας όταν το ζητήσει! Μην φοβηθείτε! Το έχω κάνει πολλές φορές, είναι διαφημιστικό αλλά κανείς δεν πρόκειται να σας ζαλίσει;)

Βάλτε το κινητό μην το φοβηθείτε, αλήθεια λέω 100%:up::up::up:

Είναι πολύ έξυπνο;)

καλά βρε μιμικα, είναι τέλειο :up::up::up:μόλις το έκανα , καλά με έστειλες αδιάβαστη:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είναι αρκετά παλιό. Είχε μπει στο in.gr, otenet.gr και αλλού πριν 2-3 μήνες. Πολύ έξυπνη διαφήμιση. Απ΄όσο ξέρω συνηθίζεται πολύ στο εξωτερικό.;)

ναι και μένα μου το έστειλαν καιρό τώρα, αλλά το είχα ξεχάσει...
Αλλά έχει πλάκα:up::up:

ναι και η μαμα μου, μου το εδειξε αυτο ειναι οντος πολυ καλο!!:up: ανοιξα και ολα τα αλλα που βαλατε και κολλησα ιδιαιτερα με εκεινο που προσπαθεις να αποδρασεις απο ενα δωματιο με μια βομβα!:up: ομως εχω κολλησει μπορει να μου στειλει καποιος σε pm πως γλυτωνω τελικα απο τη βομβα; ας με βοηθησει καποιος:redface::redface:

ναι και η μαμα μου, μου το εδειξε αυτο ειναι οντος πολυ καλο!!:up: ανοιξα και ολα τα αλλα που βαλατε και κολλησα ιδιαιτερα με εκεινο που προσπαθεις να αποδρασεις απο ενα δωματιο με μια βομβα!:up: ομως εχω κολλησει μπορει να μου στειλει καποιος σε pm πως γλυτωνω τελικα απο τη βομβα; ας με βοηθησει καποιος:redface::redface:

θα σου στείλω σε λίγο, έχω καιρό να το παίξω και δεν το θυμάμαι...θα πάω να δώ;)

επιστρεφω τη συζητηση μερικους μηνες πισω. στον γριφο που ειχε προτεινει η σαρδελα που αλλαζες την διευθυνση στο δεκατρια εχει βγακει μια κοκκινη οθονη. το 14 ποιο ειναι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back