Τηλεφωνήστε τώρα στο Δήμαρχο! Κουτάβια θα θανατωθούν!

δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι ο τυπακος το παιζει τρελιστα....:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει τέτοια προχειρότητα η απάντησή του όσο πρόχειρη είναι και η στάση του στο όλο θέμα:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον σουλουπωσε η κελιαννα με ενα πιο ψαγμενο μαιλ αλλα δεν τον βλεπω να ιδρωνει το αυτι του??
στο σκυλοφορουμ τι λενε??
ξερει κανεις???

τον σουλουπωσε η κελιαννα με ενα πιο ψαγμενο μαιλ αλλα δεν τον βλεπω να ιδρωνει το αυτι του??
ξερει κανεις???

Με τα σκυλάκια είναι το ζητούμενο τι γίνεται τώρα:/: Αυτός από το ένα αυτί μπαίνει κι από το άλλο βγαίνει

ξερει κανεις???

Δεν βλέπω φως.. τουλάχιστον μέχρι εχτές.... δεν έχουν γράψει τίποτα.. μονο τα δικά μου... :hmm:

Έχουν στείλει μαιλ σίγουρα.. αλλά παραπάνω δεν ξέρω. Μπορεί να δρουν, χωρίς να ανακοινώνουν κάτι....

Θα μιλήσω με την διαχείριση και θα δούμε....:/:

:mad::mad::mad:
Καλά δεν παίζετε ο "..." θέλει να είναι και δήμαρχος αλλά δεν φταίνε αυτοί, σε αυτό έχει δίκιο, εμείς φταίμε που τους εκλέγουμε!!!!!

απλα ειναι τα πραγματα μην τους εκλεγετε:down:!! εγω βρε παιδια εστειλα mail δεν μπορεσα να συγκρατηθω και τον ξεχεσα λιγο οχι μονο με τα σκυλια αλλα και για τους πολιτες οτι ειχα προχειρα μαζμενα του το ειπα στην ζωη μου εχω ψηφισει μια φορα ετσι για να πω οτι ψηφισα την πρωτη φορα που μου ηρθαν δικαιωματα μετα απο εκει δεν εχω ξαναψηφισει και ουτε και προκειτε εκτος αν βγει καποιος απο ολους αυτους να ερθει μετα τις εκλογες να μου πει θελω να κανω αυτο κι αυτο χωρις ομως να ειναι προεκλογικη περιοδος!!εδω στην κρητη υπαρχει και μια γενικη ταση να θελουμε να ανεξαρτοποιηθουμε απο την ελλαδα ως Κρατος!απορω πως τους αντεχετε εσεις δυστηχως κανενας σε αυτη τη χωρα δεν ειναι υπευθηνος για τιποτα και αυτο ειναι που μας χαλαει οταν ο αλλος δεν εχει να φαει μην περιμενετε να ενδιαφερθει για τα σκυλια και τα γατια η για οποιονδηποτε περα απο τον εαυτο του οταν εχουν περασει 10 χρονια και οι μισθοι το ιδιο ενω τα προιοντα αυξανωνται καθημερινα χεσε μεσα!!εχει πεσει το βιοτικο μας επιπεδο δεκα φορες πιο κατω:down::down: τα δανεια εχουν αυξηθει τα σπιτια τα παιρνουν οι τραπεζες και εμεις καθομαστε σαν να ειναι ολα μια χαρα και τους ξαναψιφιζουμε και συγγνωμη για την εκφραση αλλα γαμω τα κερατα μου εμεις ειμαστε υπευθηνοι οχι απλα για τα ζωα αλλα και για τον εαυτο μας τον ιδιο και εμεις καλος η κακως πρεπει να ανοιξουμε τα βιβλια με τους νομους που υπαρχουν και να μαθουμε τι μπορουμε και τι οχι αντι να περιμενουμε την απαντηση καθε πα..ρη να μας πει με βαση αυτο που συμφερει εκεινον τι θα κανουμε και τι δεν μπορουμε να κανουμε.οι πολιτικη μας ειναι ανυπαρκτη σαν χωρα ζουμε σχεδον με τους ιδιους νομους που ζουσαμε επι εποχης χουντας και επι γερμανικης κατοχης π.χ θρησκευμα στις ταυτοτητες το ειχε βγαλει ο χιτλερ για να καιει τους εβραιους και ο νομος που λεει αν δεν πας να ψηφισεις θα πας φυλακη επι εποχης παπαδοπουλου θες να αλλαξεις την χωρα και την διαβιωση ολων οσων αγαπας ωραια μην καθεσαι απλα στην τηλεοραση βγες εξω μαθε τα δικαιωματα σου και φτιαξε και μια δικη σου διαφορετικη παραταξη και ορμα. Φοβασαι οτι δεν θα σε ψηφισουν??μα αυτο εχει αναγκη η χωρα μας ατομα δραστηρια οχι μονο για τα ζωα αλλα και για τους πολιτες της πως μπορεις να λε;ς οτι θελεις να αλλαξει αυτη η χωρα αν δεν ξεσηκωθεις εσυ κασι ο καθενας απο εμας αφησαμε τους αλλους να κανουν κουμαντο στα θεματα που μας αφορουν και καθομαστε απραγοι χωρις να μας ικανοποιει καποιος και τρωμε το αγγουρακι!!! δεν υπαρχει παιδεια και ευαισθητοποιηση στους ανθρωπους ελατε να κανουμε ενα δικο μας κομμα (οχι γαια τα σκυλια και για τα γατια) αλλα για τους ανθρωπους να μαθουμε 10 πραγματα να μπορεσουμε εμεις οι ιδιοι να αλλαξουμε αυτον τον τοπο. Δεν βρισκο κανενα νοημα να συζηταμε για μια νεκρη πολιτικη αναξιους αντιπροσωπους της χωρα μας και νεκρες ιδεολογιες.

αν και τη σιχαινομαι την πολιτικη γιατι τα τελευται 9 χρονια μου θυμιζει τα κιτρινα περιοδικα εσπρεσσο λοιπον σοκ κτλ....
στεναχωριεμαι πολλοι που αντι να ειναι φυλακη αυτοι οι κλεφτες αλλωνιζουν στα εδρανα.
εχω ξενερωσει τη ζωη μου σε φαση που πιστευω οτι δεν υπαχρει κρατος παρα καποιοι κυριουλιδες που με δουλευουν και με κατακλεβουν
και στην οποιαδηποτε αναγκη μου σαν πολιτης η απαντηση ειναια ρχικα ΟΧΙ και μετα ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
ειναι εγαλο το τιμημα για να δουλεψει το παιδι καποιου (με συμβαση πλεον ) στο δημοσιο αναγκαζει ενα ολκληρο σοι 50 νοματεους να ψηφιζουν ενα καραγκιωζη
επειδη λοφω επαγγελματοος (ενδυματολογος)
εχω ντυσει πολλους πολιτικους (ειτε για τι ς διαφημιστικες καμπανιες) ειτε για μεγαλης σημασιας εκλδηλωσεις δεν εχω δει καποιον να αξιζει καν τον κοπο ουτε να δουλεψει σε delivery , ναι μερικοι δεν μπορουν αν φερουν εις περας ουτε την ευθυνη της μεταφορας μιας πίτσας πόσο μαλλον να δουλέψουν η να ηγηθούν ενος πολυ ταλαιπωτημενου εθνους....

Σχετικα με τα σκυλια.
Δεν ειναι δουλεια μας.
ειναι δουλεια του γελιοφορου δημαρχου να παρει τον κωλο του και ναν παει αν τα μαζεψει.
δεν πρεπει να λυγισουμε οσο κι αν μας ποναει αυτο το θεμα....
Δεν υπαρχει κανενας δημοσιογραφος ??
να το σπρωξει λιγακι???:(

Κατερίνα,

https://press-gr.blogspot.com/

στείλε οπως ειναι την απάντηση του δημάρχου έχουν κάνει και εκεί νύξη για το θέμα και έγινε ένας χαμός απο σχόλια.. με έναν μπιπ..

και
https://troktiko.blogspot.com/
https://zouglapress.blogspot.com/ - ειδικά το zougla αν και νεο το διαβάζει ΠΟΛΛΗΣ κόσμος

αν και τη σιχαινομαι την πολιτικη γιατι τα τελευται 9 χρονια μου θυμιζει τα κιτρινα περιοδικα εσπρεσσο λοιπον σοκ κτλ....
στεναχωριεμαι πολλοι που αντι να ειναι φυλακη αυτοι οι κλεφτες αλλωνιζουν στα εδρανα.
εχω ξενερωσει τη ζωη μου σε φαση που πιστευω οτι δεν υπαχρει κρατος παρα καποιοι κυριουλιδες που με δουλευουν και με κατακλεβουν
και στην οποιαδηποτε αναγκη μου σαν πολιτης η απαντηση ειναια ρχικα ΟΧΙ και μετα ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
ειναι εγαλο το τιμημα για να δουλεψει το παιδι καποιου (με συμβαση πλεον ) στο δημοσιο αναγκαζει ενα ολκληρο σοι 50 νοματεους να ψηφιζουν ενα καραγκιωζη
επειδη λοφω επαγγελματοος (ενδυματολογος)
εχω ντυσει πολλους πολιτικους (ειτε για τι ς διαφημιστικες καμπανιες) ειτε για μεγαλης σημασιας εκλδηλωσεις δεν εχω δει καποιον να αξιζει καν τον κοπο ουτε να δουλεψει σε delivery , ναι μερικοι δεν μπορουν αν φερουν εις περας ουτε την ευθυνη της μεταφορας μιας πίτσας πόσο μαλλον να δουλέψουν η να ηγηθούν ενος πολυ ταλαιπωτημενου εθνους....

Σχετικα με τα σκυλια.
Δεν ειναι δουλεια μας.
ειναι δουλεια του γελιοφορου δημαρχου να παρει τον κωλο του και ναν παει αν τα μαζεψει.
δεν πρεπει να λυγισουμε οσο κι αν μας ποναει αυτο το θεμα....

ακριβως εκει ειναι το προβλημα με αυτους τους πολιτικους που εχουμε ναι πρεπει να τους καθαιρεσουμε και να φτιαξουμε την ζωη μας και την ζωη ενος οποιουδηποτε πολιτη μονοι μας μονο ενωμενη θα μπορεσουμε να προχωρησουμε μπροστα γιατι??ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ αν θελουμε να ζησουμε σε αυτη τη χωρα πρεπει να γινουν αλλαγες και τις αλλαγες προσπαθουμε να τις κανουμε μονοι μας. Ομως ζουμε σε μια κοινωνια ανθρωπων και ειμαστε και οι ιδιοι ανθρωποι και ειναι απαραιτητο να μην προσπαθουμε μονοι μας αλλα ολοι μαζι οπως ποτε δεν μπορεσαν να μας εχουν οι πολιτικοι ενος οποιουδηποτε κομματος μοναχα αν πιασουμε και διαβασουμε τους νομους και ενημερωνωντας ολους οσους γνωριζουμε γυρω μας ειτε συμπαθουμε η οχι θα μπορεσουμε να κανουμε κατι οχι για εμας αλλα για τα παιδια μας οσοι απο εμας μπορεσουν να κανουν γιατι κακα τα ψεματα και εγω θα ηθελα ενα παιδι με τον αντρα μου αλλα ετσι που παει το σκεφτεσαι να κανω η να μην κανω??κατι που σε αλλες χωρες ειναι αυτονοητο εμεις πρεπει να παλεψουμε για αυτα τα αυτονοητα για εμας αρχικα ωστε να εχουμε αξιοπρεπεια και αυτοματα μετα για την φυση και οτι υπαρχει γυρω μας

Moλις μου στειλανε για τα κουταβια της Ραφηνας.Τα εβαλε μια κοπελα σε πανσιον,ευτυχως.Υιοθετηθηκαν απο τηλεφωνα ολα,εκτός απο 3 που περιμενουν.:-)

Για αλλη μια φορα απραγία ο Δημος.

δεν εχω να κανω σχολιο για τον δημαρχο.:mpliaks:
πως μπορουμε να τον καταγγειλουμε?:mad:
πως μπορουμε να βοηθησουμε την κοπελα?:)

Πολιτεία απούσα ως συνήθως. Τις επιδοτήσεις για τα αδέσποτα που λαμβάνουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τι τις κάνουν ήθελα να ήξερα:mad:

Πολιτεία απούσα ως συνήθως. Τις επιδοτήσεις για τα αδέσποτα που λαμβάνουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τι τις κάνουν ήθελα να ήξερα:mad:

Τις τσέπες γιατί τις έχουν νομίζεις????:down::mad::mad::mad::mad:

Moλις μου στειλανε για τα κουταβια της Ραφηνας.Τα εβαλε μια κοπελα σε πανσιον,ευτυχως.Υιοθετηθηκαν απο τηλεφωνα ολα,εκτός απο 3 που περιμενουν.:-)

Για αλλη μια φορα απραγία ο Δημος.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟΥ ???

Το λεω και το πιστευω. Λιγες εικονες απο τα ζωακια και το "ρεζουμε" της υποθεσης.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟΥ ???

Το λεω και το πιστευω. Λιγες εικονες απο τα ζωακια και το "ρεζουμε" της υποθεσης.

Ωραία ιδέα:up:αν καί μάλλων δεν θα πτοήσει αυτό τους υπεύθυνους.
Τέτοιοι τύποι έχουν συνηθήσει να γίνινται ρόμπα καί δεν νιάζονται.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν αξίζει να γίνει μία προσπάθεια.

Εμ!

Το να λεμε και να παραπονιομαστε για κατι αν δε κανουμε το ουσιαστικο δεν εχει νοημα.

Λιγες φωτο και μεηλς σε ολα τα πρωιναδικα....

Εαν δεν δειξουν το παραμικρο, τοτε μιλαμε.

Να περιμενω φωτος ???

στη σελ.4 αυτού του θεματος εχει φωτο.μπορεις να τις κανεις αποθηκευση στον υπολογιστη σου και να στειλεις μει στα καναλια.

για την ιστορία,εχουν μεινει 3 κουταβακια που δεν βρηκαν σπίτι.
θα βαλω συντομα φωτο τους.

Τηλεφωνήστε τώρα στο Δήμαρχο!Κουτάβια θα θανατωθούν-sequel...

Συμφωνώ με την Fru-fru. Είναι καλύτερα να κάνουμε μια προσπάθεια για να καταγγείλουμε το ΑΙΣΧΟΣ παρά να το συζητάμε μεταξύ μας.
Σχετικά με τα πρωινάδικα, φαντάζομαι ότι εννοείτε εκπομπές τύπου Αυτιά, Καμπουράκη κλπ. Ίσως εκεί υπάρχει μια ελπίδα να αναφερθούν στο θέμα. Επίσης μόλις θυμήθηκα ότι στον ALPHA, το Σαβ/κο που είναι ο Μάνεσης, είχε ασχοληθεί με καταγγελία ανθρώπου που είχε χάσει τον σκύλο του από φόλα.
Μήπως εκεί ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back