Havana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
στο σκυλοφορουμ τι λενε??
ξερει κανεις???
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
τον σουλουπωσε η κελιαννα με ενα πιο ψαγμενο μαιλ αλλα δεν τον βλεπω να ιδρωνει το αυτι του??
ξερει κανεις???
Με τα σκυλάκια είναι το ζητούμενο τι γίνεται τώρα
Αυτός από το ένα αυτί μπαίνει κι από το άλλο βγαίνειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
τον σουλουπωσε η κελιαννα με ενα πιο ψαγμενο μαιλ αλλα δεν τον βλεπω να ιδρωνει το αυτι του??
ξερει κανεις???
Δεν βλέπω φως.. τουλάχιστον μέχρι εχτές.... δεν έχουν γράψει τίποτα.. μονο τα δικά μου...

Έχουν στείλει μαιλ σίγουρα.. αλλά παραπάνω δεν ξέρω. Μπορεί να δρουν, χωρίς να ανακοινώνουν κάτι....
Θα μιλήσω με την διαχείριση και θα δούμε....

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Καλά δεν παίζετε ο "..." θέλει να είναι και δήμαρχος αλλά δεν φταίνε αυτοί, σε αυτό έχει δίκιο, εμείς φταίμε που τους εκλέγουμε!!!!!
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
στεναχωριεμαι πολλοι που αντι να ειναι φυλακη αυτοι οι κλεφτες αλλωνιζουν στα εδρανα.
εχω ξενερωσει τη ζωη μου σε φαση που πιστευω οτι δεν υπαχρει κρατος παρα καποιοι κυριουλιδες που με δουλευουν και με κατακλεβουν
και στην οποιαδηποτε αναγκη μου σαν πολιτης η απαντηση ειναια ρχικα ΟΧΙ και μετα ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
ειναι εγαλο το τιμημα για να δουλεψει το παιδι καποιου (με συμβαση πλεον ) στο δημοσιο αναγκαζει ενα ολκληρο σοι 50 νοματεους να ψηφιζουν ενα καραγκιωζη
επειδη λοφω επαγγελματοος (ενδυματολογος)
εχω ντυσει πολλους πολιτικους (ειτε για τι ς διαφημιστικες καμπανιες) ειτε για μεγαλης σημασιας εκλδηλωσεις δεν εχω δει καποιον να αξιζει καν τον κοπο ουτε να δουλεψει σε delivery , ναι μερικοι δεν μπορουν αν φερουν εις περας ουτε την ευθυνη της μεταφορας μιας πίτσας πόσο μαλλον να δουλέψουν η να ηγηθούν ενος πολυ ταλαιπωτημενου εθνους....
Σχετικα με τα σκυλια.
Δεν ειναι δουλεια μας.
ειναι δουλεια του γελιοφορου δημαρχου να παρει τον κωλο του και ναν παει αν τα μαζεψει.
δεν πρεπει να λυγισουμε οσο κι αν μας ποναει αυτο το θεμα....
Δεν υπαρχει κανενας δημοσιογραφος ??
να το σπρωξει λιγακι???

julia
Διακεκριμένο μέλος
να το σπρωξει λιγακι???![]()
Κατερίνα,
https://press-gr.blogspot.com/
στείλε οπως ειναι την απάντηση του δημάρχου έχουν κάνει και εκεί νύξη για το θέμα και έγινε ένας χαμός απο σχόλια.. με έναν μπιπ..
και
https://troktiko.blogspot.com/
https://zouglapress.blogspot.com/ - ειδικά το zougla αν και νεο το διαβάζει ΠΟΛΛΗΣ κόσμος
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν και τη σιχαινομαι την πολιτικη γιατι τα τελευται 9 χρονια μου θυμιζει τα κιτρινα περιοδικα εσπρεσσο λοιπον σοκ κτλ....
στεναχωριεμαι πολλοι που αντι να ειναι φυλακη αυτοι οι κλεφτες αλλωνιζουν στα εδρανα.
εχω ξενερωσει τη ζωη μου σε φαση που πιστευω οτι δεν υπαχρει κρατος παρα καποιοι κυριουλιδες που με δουλευουν και με κατακλεβουν
και στην οποιαδηποτε αναγκη μου σαν πολιτης η απαντηση ειναια ρχικα ΟΧΙ και μετα ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
ειναι εγαλο το τιμημα για να δουλεψει το παιδι καποιου (με συμβαση πλεον ) στο δημοσιο αναγκαζει ενα ολκληρο σοι 50 νοματεους να ψηφιζουν ενα καραγκιωζη
επειδη λοφω επαγγελματοος (ενδυματολογος)
εχω ντυσει πολλους πολιτικους (ειτε για τι ς διαφημιστικες καμπανιες) ειτε για μεγαλης σημασιας εκλδηλωσεις δεν εχω δει καποιον να αξιζει καν τον κοπο ουτε να δουλεψει σε delivery , ναι μερικοι δεν μπορουν αν φερουν εις περας ουτε την ευθυνη της μεταφορας μιας πίτσας πόσο μαλλον να δουλέψουν η να ηγηθούν ενος πολυ ταλαιπωτημενου εθνους....
Σχετικα με τα σκυλια.
Δεν ειναι δουλεια μας.
ειναι δουλεια του γελιοφορου δημαρχου να παρει τον κωλο του και ναν παει αν τα μαζεψει.
δεν πρεπει να λυγισουμε οσο κι αν μας ποναει αυτο το θεμα....
να το σπρωξει λιγακι???![]()
ακριβως εκει ειναι το προβλημα με αυτους τους πολιτικους που εχουμε ναι πρεπει να τους καθαιρεσουμε και να φτιαξουμε την ζωη μας και την ζωη ενος οποιουδηποτε πολιτη μονοι μας μονο ενωμενη θα μπορεσουμε να προχωρησουμε μπροστα γιατι??ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ αν θελουμε να ζησουμε σε αυτη τη χωρα πρεπει να γινουν αλλαγες και τις αλλαγες προσπαθουμε να τις κανουμε μονοι μας. Ομως ζουμε σε μια κοινωνια ανθρωπων και ειμαστε και οι ιδιοι ανθρωποι και ειναι απαραιτητο να μην προσπαθουμε μονοι μας αλλα ολοι μαζι οπως ποτε δεν μπορεσαν να μας εχουν οι πολιτικοι ενος οποιουδηποτε κομματος μοναχα αν πιασουμε και διαβασουμε τους νομους και ενημερωνωντας ολους οσους γνωριζουμε γυρω μας ειτε συμπαθουμε η οχι θα μπορεσουμε να κανουμε κατι οχι για εμας αλλα για τα παιδια μας οσοι απο εμας μπορεσουν να κανουν γιατι κακα τα ψεματα και εγω θα ηθελα ενα παιδι με τον αντρα μου αλλα ετσι που παει το σκεφτεσαι να κανω η να μην κανω??κατι που σε αλλες χωρες ειναι αυτονοητο εμεις πρεπει να παλεψουμε για αυτα τα αυτονοητα για εμας αρχικα ωστε να εχουμε αξιοπρεπεια και αυτοματα μετα για την φυση και οτι υπαρχει γυρω μας
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Για αλλη μια φορα απραγία ο Δημος.
Havana
Διάσημο μέλος

πως μπορουμε να τον καταγγειλουμε?

πως μπορουμε να βοηθησουμε την κοπελα?

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Πολιτεία απούσα ως συνήθως. Τις επιδοτήσεις για τα αδέσποτα που λαμβάνουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τι τις κάνουν ήθελα να ήξερα![]()
Τις τσέπες γιατί τις έχουν νομίζεις????

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Moλις μου στειλανε για τα κουταβια της Ραφηνας.Τα εβαλε μια κοπελα σε πανσιον,ευτυχως.Υιοθετηθηκαν απο τηλεφωνα ολα,εκτός απο 3 που περιμενουν.:-)
Για αλλη μια φορα απραγία ο Δημος.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟΥ ???
Το λεω και το πιστευω. Λιγες εικονες απο τα ζωακια και το "ρεζουμε" της υποθεσης.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟΥ ???
Το λεω και το πιστευω. Λιγες εικονες απο τα ζωακια και το "ρεζουμε" της υποθεσης.
Ωραία ιδέα
αν καί μάλλων δεν θα πτοήσει αυτό τους υπεύθυνους. Τέτοιοι τύποι έχουν συνηθήσει να γίνινται ρόμπα καί δεν νιάζονται.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν αξίζει να γίνει μία προσπάθεια.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Το να λεμε και να παραπονιομαστε για κατι αν δε κανουμε το ουσιαστικο δεν εχει νοημα.
Λιγες φωτο και μεηλς σε ολα τα πρωιναδικα....
Εαν δεν δειξουν το παραμικρο, τοτε μιλαμε.
Να περιμενω φωτος ???
strayshelp
Δραστήριο μέλος
για την ιστορία,εχουν μεινει 3 κουταβακια που δεν βρηκαν σπίτι.
θα βαλω συντομα φωτο τους.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ με την Fru-fru. Είναι καλύτερα να κάνουμε μια προσπάθεια για να καταγγείλουμε το ΑΙΣΧΟΣ παρά να το συζητάμε μεταξύ μας.
Σχετικά με τα πρωινάδικα, φαντάζομαι ότι εννοείτε εκπομπές τύπου Αυτιά, Καμπουράκη κλπ. Ίσως εκεί υπάρχει μια ελπίδα να αναφερθούν στο θέμα. Επίσης μόλις θυμήθηκα ότι στον ALPHA, το Σαβ/κο που είναι ο Μάνεσης, είχε ασχοληθεί με καταγγελία ανθρώπου που είχε χάσει τον σκύλο του από φόλα.
Μήπως εκεί ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool