Τηλεφωνήστε τώρα στο Δήμαρχο! Κουτάβια θα θανατωθούν!

• Thread starter Thread starter julia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ο Θεός ξημέρωσε την μέρα..... Κανένα νέο??? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω στείλει στη κοπελα που μου το προωθησε και περιμενω απαντηση,να σας ενημερώσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, μίλησα με τη γραμματεία και μου είπαν πως ο δήμαρχος ενημερώθηκε χθες και πως ανέθεσε το θέμα στον αρμόδιο υπεύθυνο. Μου είπε επίσης πως γνωρίζουν ποιός άφησε τα κουτάβια και όταν της ανέφερα την περίπτωση της καταγγελίας μου απάντησε πως δε γνωρίζει το νομικό πλαίσιο. Στην ερώτησή μου αν τα κουτάβια ζουν μου απάντησε ¨μάλλον ¨(?) κι όταν της τόνισα πως είναι υποχρέωση του δήμου να τα προστατεύσει μου είπε οτι προσπαθούν αλλά...

Χρειαζόμαστε βοήθεια δικηγόρου

Έστειλα και εγώ σήμερα ελπίζω να μην συμβεί το κακό!!!!

Πως μπορούμε να μάθουμε τι έγινε με τα σκυλάκια:/:

:/:;;;;;;;;;;

γνωριζουν ποιος τα αφησε???καλα αυτος που τα αφησε εκει δεν εχει καμοια υποχρεωση?????

H κοπέλα που τα είδε δε ξερει κατι.Για την ακρίβεια η μητέρα της ζει Ραφήνα και τα είδε.Δεν ξερει τι απεγιναν.Μονο από το Δήμο μπορούμε να μάθουμε.

Τα σκυλάκια είναι ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ και οι ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ!

Για να επικοινωνήσετε μαζί της χρησιμοποιήστε το mail: tinderboxgl@yahoo.gr
γιατί το τηλ. είναι υπουργείου και είναι μόνο απόγευμα εκεί.

καλημερα!!κανενα νεο απο τα κουταβια?? δεν την γνωριζω την κοπελα και ντρεπομαι να στειλω mail !!!!

Δεν έχω μιλήσει,όχι.
Αλλα μιλησα με μια κοπελα στη Ραφηνα μηπως μπορεί να παει να δει αν ειναι ακόμα εκεί τα κουταβια και αν είναι να τα βγαλι φωτο.Περιμένω απαντηση.
Μη ντρεπεσαι καλε,είναι πολυ καλος ανθρωπος...

Αν θελετε δικηγόρο εχω εναν που ταξιδευει αθηνα κλειαννα

Τα σκυλάκια που γεννήθηκαν είναι από σκυλά ιδιωτών.Οι ίδιοι που τα πεταξαν,θέλουν και να τα κοιμησουν.Δε ξέρω αν έχει και ονόματα η κοπελα αλλά ποιος θα κινήσει τη διαδικασία?

Ποιός θα πληρωσει και θα προσλάβει δικηγόρο?
Ποιός θα ασχοληθεί με το θέμα?

Εγώ αυτό που μπορώ και κάνω είναι η ενημερωση και καποιες φωτο αν τα σκυλακια ειναι ακόμα στο δρόμο.Οποιοσηποτε μπορεί να αναλαβει κατι παραπανω ας το πει.Γιατί να προτεινουμε ''θελουμε δικηγορο'' είναι ωραία λόγια,αλλά στη πραξη?Είναι αδυνατον να ασχοληθώ με το θεμα λόγω πολλών ζώων και λόγω εξεταστικής που έχω,που μου αφηνει ελαχιστο χρόνο.

Εχω στειλει ονομα και τηλ δικηγορου στη ντρουσιλια που ειναι πολύ φιλόζωος κα ειναι και αθηνα και δεν θα παρει πολλα οποιος θελει ας το ζητησει και ας ασχοληθει παιδια. Μερικές φορες απλα το να πας με παρουσια δικηγορου η το να παρει τηλ αρκει. Εχετε υποψη οτι ο δικηγορος αυτος μου ειπε οτι η ευθανασια σε ζωο υγιες ειναι παρανομη και τιμωρειται απο το νομο.

κανα νεο???

Γνωρίζει κάποιος κάτι για τα κουτάβια;

Εχω μια γνωστή που θα παει το σ/κ στη Ραφήνα.Μου είπε οτι το πιθανότερο είναι να πηγαν τα κουταβια στο χώρο που φιλοξενουνται κ αλλα αδεσποτα,γιατί λεει έχει πολύ καλό συλλογο φιλοζωϊκό η περιοχή...
Μακάρι.Αν έχω νεότερα θα σας πω.

Σ' ευχαριστουμε!!!!!

Tα κουτάβια αυτά,στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας είναι απο γεννες των σκύλων των ίδιων των κατοίκων,πουθέλουν να τα πάρει ο Δήμος για ευθανασία ή για ένα οικόπεδο που έχει και τα μαζεύει όπου θα πεθάνουν σίγουρα από τύφο ή κάτι άλλο...
Είχαμε στείλει mails στο Δημαρχο αλλα οπως φαίνεται αγνοησαν τα σκυλακια και τελικά παραμενουν στο δρόμο!!

Έχουν δοθεί μόνο δύο.

Είναι όλα κουκλιά. Οι φωτογραφίες δε δείχνουν τίποτε. Πρέπει να είναι κυνηγόσκυλα με κάτι άλλο.

Τηλέφωνο 6942-463704
Αν μπορεί καποιος να υιοθετήσει ή να φιλοξενησει ένα,ας επικοινωνήσει με το παραπανω τηλ.
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ PLEASE.
04062008018th0.jpg

04062008029nw5.jpg

04062008033zj9.jpg

04062008035vb8.jpg

28052008011nq2.jpg

Περιμένω να παει Δευτερα να παρω τηλ στο Δημαρχείο.Θα γίνει ΧΑΜΟΣ.

Τηλεφωνήστε τώρα στο Δήμαρχο!Κουτάβια θα θανατωθούν-sequel...

Στις 2/6/08 κυκλοφόρησε ένα mail ότι κάποια κουτάβια στην Καλλιτεχνούπολη,στη Ραφήνα κινδυνεύουν,από τους κατοίκους,που σημειωτέον τα γέννησαν οι σκύλες τους και όχι αδέσποτες,με ευθανασία τη Δευτέρα πρωϊ-πρωϊ!Βλέπετε όλα τα ανθρώπινα όντα,πιστέυουμε ότι έχουμε εξουσία πάνω σε κάθε τι ,έμψυχο ή άψυχο,και φυσικά δικαίωμα να παίρνουμε τη ζωή των ανυπεράσπιστων πλασμάτων,σβήνοντας τα λάθη -συνέπεις της ανευθυνότητας μας!

Αρχισε ένας αγώνας,για να στείλουμε όλοι mail διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο,στο grafeio-dimarxou@0164.syzefxis.gov.gr προκειμένου να ενημερωθεί και να κινητοποιηθεί.

Απάντηση δεν πήρε ποτέ κανάνας απ αυτούς που στείλαμε mails.

Στις 4/6/08,μην έχοντας καμία ενημέρωση για τα κουτάβια,ζωόφιλος επικοινώνησε με τη γραμματεία του Δημαρχείου Ραφήνας και του είπαν ότι ''ο Δήμαρχος ενημερώθηκε χθες'' (3/6/08) και… ''ανέθεσε το θέμα στον αρμόδιο υπεύθυνο''.

(Αραγε,ποιος είναι αυτός ο αρμόδιος?Υπεύθυνος του Δήμου στο Πρόγραμμα περισυλλογής αδέσποτων?)

Η γραμματεία επίσης μας ενημέρωσε ότι ''γνωρίζουν ποιος εγκατέλειψε τα κουτάβια'',πράγμα που γνωρίζουμε και εμείς:οι κάτοικοι!
Όταν της αναφέρθηκε η περίπτωση της καταγγελίας,η απάντηση ήταν ΄΄δε γνωρίζουμε το νομικό πλαίσιο!''.
Ερωτήθηκε και αν τα κουτάβια ζουν και η απάντηση ήταν ''Μάλλον!''.
Τελικά,της τονίσθηκε ότι είναι υποχρέωση κάθε Δήμου να τα προστατεύσει και αρκέστηκε σ ένα ''Προσπαθούμε,αλλά…''.

Αλλά τι?Αλλα είναι πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι οι κάτοικοι και θα τα ξεκάνουν πριν κουνηθείτε να τα πάτε σε καταφύγιο?
Εχει αραγε ο Δήμος πρόγραμμα όπως θα όφειλε και κυνοκομείο για τα αδέσποτα?

Επειδή δεν μπορούσε να πάει κανείς άμεσα εκεί,με τηλέφωνα και mails σε φίλους μάθαμε ότι υπάρχει ''καλός φιλοζωϊκός σύλλογος'' και ''χώρος που φιλοξενούν αδέσποτα''(όχι δηλαδή του Δήμου,για άλλη μια φορά,αλλά σωματείου!),οπότε ''μάλλον εκεί θα τα πήγαν''.

Περιμένοντας τα νεότερα,σήμερα,15/6/08,12 ολόκληρες μέρες αφού ο Δήμαρχος έλαβε γνώση,λαμβάνουμε mailαπό άλλο ζωόφιλο με φωτογραφίες,για κουτάβια που κινδυνεύουν από τους κατοίκους στην Καλλιτεχνούπολη με ευθανασία!!!
Τα κουτάβια δηλαδή,12 μέρες μετά την ενημέρωση του Δημάρχου και την…ανάληψη από τον ''αρμόδιο υπεύθυνο'' είναι ΑΚΟΜΑ στο δρόμο!

ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΑΓΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Σ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ''ΑΡΜΟΔΙΟ'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ?

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα mailsδιαμαρτυρίας του αναφέραμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε να βρεθούν σπίτια για τα κουτάβια μέσω αγγελίων,αρκεί να ζήσουν και να είναι σε ασφαλές μέρος!(Αλλά είπαμε,απαντηση καμία!).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ,
Την Δευτέρα 16/6/08,να καλέσετε στο Δημαρχείο Ραφήνας,στο 2294024444,προκειμένου να πιέσουμε:
· να μεταφέρουν τα κουτάβια σε ασφαλές μέρος
· να τιμωρήσουν οποιονδήποτε κάτοικο προέβη σε παράνομη εγκατάλειψη ζώου και
· να ενημερώσουν τους κατοίκους ότι η ευθανασία σε υγιή ζώα είναι παράνομη!

Υγ:Αγγελίες για τα κουτάβια,έχουν ήδη μπει!Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να ΖΗΣΟΥΝ!

μπορω να μηνυσω τον δημαρχο για αρνηση καθηκοντος βαση νομοθεσιας??
λογικα σε ενα δημοκρατικο πολιτευμα μπορω....
τους σιχαθηκα τους καρεκλακιδες ρε παιδια...:/:
τι δυσκοιλιοτητα ειναι αυτη? ενα ρημαδιασμνενο τηλςφωνο θα πει στη συμβασιουχα γραμματεα να κανει τι το απλο....
προτιμα να γινεται ρεζιλι σε ολο το διαδυκτιο???
:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back