Τηλεφωνήστε τώρα στο Δήμαρχο! Κουτάβια θα θανατωθούν!

• Thread starter Thread starter NiaR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αν αυτο το τηλ ειναι του Δημαρχειου κοριτσια την Δευτερα δεν θα απανταει κανεις λογω 3ημερου, μαλλον διακοπες θα κανει αυτος τωρα.... καντε το Τριτη καλυτερα να τον βρουμε σιγουρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορουμε να ξαναστειλουμε μυνηματα σημερα και την δευτερα να προσπαθησουμε να παρουμε τηλ αλλιως την τριτη για τα τηλεφωνα ακομα ειναι στο δρομο??αν ειναι δυνατον!! οποιος εχει διαθεση να βρει το νομικο πλαισιο για τα αδεσποτα και να το δωσει εδω να το αντιγραψουμε και να το στειλουμε ολοι μαζι με τα σχολια μας απο κατω καλο θα ηταν να μην λενε τουλαχιστον οτι δεν γνωριζουν και αν δεν γνωριζουν να το μαθουν τωρα!!!!εγω τωρα θα παω στο χωριο και θα γυρισω το βραδυ να ψαξω και εγω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά όλοι μαζί να τον πάρουμε τηλ. και αν δούμε οτι δεν υπάρχει ανταπόκριση υπάρχει και άλλη λύση, γιατί όχι να μην το βγάλουμε στα κανάλια έτσι θα γίνει ρόμπα σε όλη την Ελλάδα και έτσι πυστέυω πώς μετά το ρεζιλίκι θα κάνει κάτι.

Τι λέτε στέλνουμε τα κανάλια??????? εγώ είμαι μέσα.

Ειλικιρινά Κλειάννα αν ήμουν Αθήνα πηγαίναμε μαζί να του τα πούμε ένα χεράκι. Είναι κουκλάκια πως μπορούν. Άντε ρε παιδιά να κινητοποιηθεί καμμιά φιλοζωϊκή:( Δεν θα την γλυτώσουν τα μικρά φοβάμαι

Παλι η φιλοζωϊκή και ποιά φιλοζωϊκή?Οχι,να κουνηθει ο Δημος και να τα μαζεψει!
Θα φανε πιεση αυριο ξεγυρισμενη!!!Παρτε πλιζ ολοι τηλ αυριο στο Δημαρχείο!Στειλτε και αλλα mails αν σας βολευει!!!

Σωστο δε το χα σκεφτει ρε γαμωτο οτι ειναι αργια τη Δευτερα!αλλα δε πειραζει,Δευτερα και Τριτη αν ειναι παρτε ολοι τηλ,οποιος θελει ας στειλει και mails,να δει οτι δεν κοιμομαστε και ξερουμε οτι τα κουταβια είναι ακομα απροστατευτα!!

Τα παιδιά στο adespoto.gr βαλανε πολυ ωραία το mail:
https://www.adespoto.gr/index.php?op...9:2008-06-15-09-53-36&catid=35:news&Itemid=67
και το εστειλαν σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ κλπ!!!!

Ηavana,καλυτερα πρωτα να εχουμε μια απαντηση του Δημαρχουν,να δουμε μηπως και κινηθει τωρα που εγινε ρεζίλι,αλλιως θα πρεπει να κινηθουμε τελικά νομικα.

Ορίστε... και η αντίδραση του ¨πολιτισμένου¨" κόσμου.....
Ενώ στην αρχή χάρηκα... που το είδα το θέμα και αλλού.. μετά διάβασα το πρώτο σχόλιο....

ΕΛΕΟΣ....:(
https://press-gr.blogspot.com/2008/06/blog-post_6692.html

Ορίστε... και η αντίδραση του ¨πολιτισμένου¨" κόσμου.....
Ενώ στην αρχή χάρηκα... που το είδα το θέμα και αλλού.. μετά διάβασα το πρώτο σχόλιο....

ΕΛΕΟΣ....:(
https://press-gr.blogspot.com/2008/06/blog-post_6692.html
Άστο julia δεν πρόκειτε να καταλάβουν!
Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν και εγώ τις προάλλες!
Δηλαδή, ότι μήπως είμαστε υπερβολικοί και ότι υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε και μας έχουν περισσότερο ανάγκη.Αλλά για να βοηθηθούν όλοι και όλα θα πρέπει να υπάρχουν και φιλόζωοι και ανθρωπιστές και κανένας απο τους δύο να μην σνομπάρει τον άλλο!:|

Είναι μεγάλη συζήτηση.. και θα βγούμε εκτός θέματος...
αλλα προσωπικά..... και μπορεί θα φανώ ΚΑΠΩΣ, αλλά το έχω ξαναπεί..... λυπάμαι περισσότερο τα ΖΩΑ!!!!!!!!!!:(

Άφησα κι εγώ ένα ωραίο σχολιάκι. Όποιος πεινάει δουλεύει και να αφήσουν τις μούφες. Εγώ είμαι γυναίκα και φεύγω από το σπίτι μου 6 μήνες για να μην "πεινάω". Άντε τώρα το βρήκαμε. Εδώ ψάχνουμε καμαριέρες κηπουρούς και μόνο αλλοδαποί έρχονται. Μόνο τους γέρους λυπάμαι κανέναν άλλο. Οι νέοι ή έτσι ή αλλιώς να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. Το βρήκαμε σαν δικαιολογία για να αφήσουμε τα ζώα να πεθαίνουν.
Τα είπα και ξαλάφρωσα:mad:

Τηλεφωνήστε τώρα στο Δήμαρχο!Κουτάβια θα θανατωθούν-sequel...

Συμφωνώ κι εγώ με την Julia, λυπάμαι ποιό πολύ τα ζώα παρά τους ανθρώπους.
Είμαστε άξιοι της τύχης μας. Όσο για το πρώτο σχόλιο που σε ξενέρωσε Julia, νομίζω ότι το κράξιμο που έφαγε τα λέει όλα.
Έχω αναρωτηθεί κι εγώ πολλές φορές αν είμαστε "φυσιολογικοί" που αντιδρούμε έτσι και το για τον ευατό μου προσωπικά και μόνο, δηλώνω ότι "γνώρισα τους ανθρώπους κι αγάπησα τα ζώα", αυτή την υπέροχη κοινωνία που δεν υπάρχουν κακίες, ψέματα, προδοσία, ύπουλες συμπεριφορές κλπ.
Επίσης αν οι άνθρωποι πεινάνε, μπορούν και να μην αναπαράγονται (ίσως ακουστεί κι αυτό κάπως, προσωπική μου άποψη έτσι κι αλλιώς).
Για τα ζώα όμως και για τις μαζικές δολοφονίες ανυπεράσπιστων πλασμάτων (είτε γατιά είναι είτε σκυλιά), μόνο εμείς μπορούμε να ενδιαφερθούμε και να πράξουμε ανάλογα.

δεν υπηρξε εξελιξη???:(

Δεν πρόλαβα ρε γμτ να παρω σήμερα.Ελεπα το πρωϊ απο νωρίς και 1 και μιση κλεινει ο Δημος!!!Κανεις αλλο δε πηρε????

οχι εγω μονο το μαιλ με το εξωδικο εστειλα...:hmm:

Ελπίζω να τα ακούσει και ο Δήμαρχος γιατί έχω βρεί διάφορα ......
και τον έχουν άχτι αρκετοί απο ότι μπορώ να καταλάβω.....:hmm:

Θα τηλεφωνήσω κι εγώ πάλι και θα ζητήσω να μιλήσω με τον αρμόδιο...
Και είμαι τόσο αηδιασμένη που, δεν είμαι σίγουρη πως θα καταφέρω να συγκρατήσω τα νεύρα μου... Θα προσπαθήσω να στείλω και μία φίλη που μένει Νέα Μάκρη.

ηρθε η πολυποθητη απαντηση

...δεν ξέρω να ήρθε η ιδια και στουςυπολοιπους....:hmm:
κλασσικα μεταφερουμε τις ευθυνες μας σε αλλους.:mad:

"Σε απάντηση του μειλ σας στις 15/6/2008 "αίσχος δημάρχου", απαντούμε οτι ειστε και εσεις υπεύθυνοι για την προστασία των ζώων και συγκεκριμένα των κουταβιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμένα, γνωρίζετε κ εσεις από ποιόν και δεν τον καταγγέλετε
η ντροπή ανήκει σε σας και όχι στον Δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας
Ανδρέας Κεχαγιόγλου"

Όταν λέει "εσείς" ρε παιδιά,ποιον εννοεί;Μπορούμε να ξέρουμε από όπου μένει ο καθένας μας ποιος αμόλησε τα κουτάβια,ή ποιος αποφάσισε την ευθανασία τους;

τι μαμακας ειναι αυτος...!!!

¨"Λέτε να ανήκει σε εμας η ευθύνη και όχι στον Δήμαρχο?
Είναι πολύ ευκολο να μεταθέτουμε τις ευθυνές μας αλλού , όμως είναι δική σας δουλειά πιστέψτε το !
Σχετικά με την ταυτότητα των υπανθρώπων που εγκατέλειψαν τα σκυλιά τους στο δρόμο μας ενημερώσατε εσείς οτι γνωρίζετε ποιοι το έκαναν και οχι εγω.
Λοιπαμαι ειλικρινά για την παιδαρώδης και αδιάφορη στάση σας.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι επιτέλους να κάνετε το καθηκον σας.
......υπογραφη"

:mad::mad::mad:

εμεις ως τι ειμαστε υπευθυνοι ως πολιτες?? αυτο δεν καταλαβα ποτε ...
ουτε να γραψει δεν ξερει ο αγγραματος τι τα θελει τα δημαρχιλικια.???

Πλακα κανει????????

Ωραίος δημαρχος ρε!!!Η ευθυνη ανηκει στο Δημο!εμείς θα παμε να τα μαζεψουμε???

Εχει να γίνει σουργελο τωρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back