Την Τρίτη αργά το βράδυ...

• Thread starter Thread starter neli
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ναι,φυσικά και θα σας ενημερώσω...Θα την πάρω και πρωί πρωί τη γιατρό τηλέφωνο....Ελπίζω μόνο να μη λείπει...Τι άγχος και αυτό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να το πας οπωσδηποτε στο γιατρο......δεν νομιζω οτι ειναι κατι ιδιαιτερα ανησυχητικο,αλλα σιγουρα κατι ειναι,αφου ειδες και το μιγακι...καποιος μυκητας η ζωυφια,που οπωσδηποτε θα πρεπει να εξολοθρεφτουνε..να μας ενημερωσεις..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!:DΤα νέα μας απ'τον κτηνίατρο είναι πολύ ευχαριστα!Τα αυτάκια μας είναι πεντακάθαρα!Η γιατρός τα είδε και τα καθάρισε αλλά δεν είχαν τπτ μάλλον τυχαίο ήταν το μυγάκι...Όσο για το κόψιμο που σας έλεγα είναι η φυσιολογίκη ανατομία του αυτιού μας!:D
Σήμερα όμως έγινε κάτι άλλο που με προβλημάτισε και θέλω τη γνώμη σας.Πηγαίνοντας σε μια δουλειά εδώ στη γειτονιά είδα σ'έναν δρόμο που είναι κάθετως στον δικό μου(στον δικό μου δρόμο βρήκα τον μικρό)μια γατούλα με τρία μικρά...Τα γατάκια ήταν ασπρόμαυρα και δε μοιάζαν καθόλου στον Ρίγκελ μου αλλά η γατούλα του έμοιαζε πολύ...Σκέφτηκα λοιπόν πως ίσως να είναι η μανούλα του και τώρα στεναχωριέμαι μήπως δεν είναι σωστό που του την στερώ(αν και εκείνο το βράδυ κοίταξα εκεί τριγυρω και δε φαινόταν πουθενά)...Μήπως του κάνω κακό;

Γεια σας!:DΤα νέα μας απ'τον κτηνίατρο είναι πολύ ευχαριστα!Τα αυτάκια μας είναι πεντακάθαρα!Η γιατρός τα είδε και τα καθάρισε αλλά δεν είχαν τπτ μάλλον τυχαίο ήταν το μυγάκι...Όσο για το κόψιμο που σας έλεγα είναι η φυσιολογίκη ανατομία του αυτιού μας!:D

μπραβο, μπραβο ! :up::up:

Σκέφτηκα λοιπόν πως ίσως να είναι η μανούλα του και τώρα στεναχωριέμαι μήπως δεν είναι σωστό που του την στερώ(αν και εκείνο το βράδυ κοίταξα εκεί τριγυρω και δε φαινόταν πουθενά)...Μήπως του κάνω κακό;

μονο καλο του κανεις...χωρις εσενα μαλλον δε θα ειχε επιβιωσει..να εισαι περηφανη που το εσωσες. και να ξερεις οτι οι μαμαδες γατες (αν ειναι αυτη η μαμα του), αφου απομακρυνθουν τα γατακια απο κοντα της δεν τ'αναγνωριζουν κ πολλες φορες ειναι κ επιθετικες απεναντι τους...:(
οποτε κ να το γυρισεις, μαλλον δε θα το θελει...:(

Αχ!Σ'ευχαριστώ πολύ ιβανα...Μου έφυγε ένα βάρος τώρα...:)

Γεια σας!Επανέρχομαι με καινούριες απορίες και καινούρια προβλήματα...:hmm:Η απορία μου για σήμερα είναι:Έχουν οι γάτες λόξυγγα;;Εδώ και τρεις μέρες άκουω τον μικρό μου να κάνει έναν ήχο συνοδευόμενο μ'ένα τρανταγματάκι που μοιάζει πάρα πολύ με λόξυγγα...Το κάνει μία φορά και μετά σταματάει...:hmm:
Ακόμα με προβληματίζει πολύ η αναπνοή του...Σήμερα το παρατήρησα ότι μυρίζει πάρα πολύ άσχημα...Να είναι κάτι ανησυχητικό;Ακόμα και όταν γλύφει το χέρι μου μετά το χέρι μου μυρίζει...Αχ!Τι να κάνω;Να ανησυχήσω ή είμαι υπερβολική;:redface:
Κατά τα άλλα τα πάμε πολύ καλά!Είναι γλυκός,ζωηρός,φαγανός,τρυφερός....:)

Γεια σας!Επανέρχομαι με καινούριες απορίες και καινούρια προβλήματα...:hmm:Η απορία μου για σήμερα είναι:Έχουν οι γάτες λόξυγγα;;Εδώ και τρεις μέρες άκουω τον μικρό μου να κάνει έναν ήχο συνοδευόμενο μ'ένα τρανταγματάκι που μοιάζει πάρα πολύ με λόξυγγα...Το κάνει μία φορά και μετά σταματάει...:hmm:
Ακόμα με προβληματίζει πολύ η αναπνοή του...Σήμερα το παρατήρησα ότι μυρίζει πάρα πολύ άσχημα...Να είναι κάτι ανησυχητικό;Ακόμα και όταν γλύφει το χέρι μου μετά το χέρι μου μυρίζει...Αχ!Τι να κάνω;Να ανησυχήσω ή είμαι υπερβολική;:redface:
Κατά τα άλλα τα πάμε πολύ καλά!Είναι γλυκός,ζωηρός,φαγανός,τρυφερός....:)

:lol::lol::lol::lol:

σορρυ που γελαω, μην παρεξηγηθεις, αλλα εχεις πλακα οταν ρωτας....

λοιπον για λοξυγγα δεν εχω ξανακουσει, αλλα μπορει να εχει...
αν η ανασα του μυριζει λιγο, δεν πειραζει, και της δικιας μου μυριζει, δεν ειναι κατι ανησυχητικο...
ολα καλα ειναι, μη φοβασαι. :D:D

Αχ!Τι να κάνω ή έρμη....Στο ψυχιατρείο θα με στείλει αυτό το γατί και δεν έχω προλάβει να κάνω και κράτηση....Θα έχει άραγε θέσεις τώρα που σφίξαν οι ζέστες ή θα τη βγάλω σε ράντζο....Α ρε καμάρι μου,παλικάρι μου...Δε θα έλεγα πάντως ότι μυρίζει λίγο θα έλεγα ότι μυρίζει αρκετά προς πολύ...Πρέπει να βγει κάμερα για μυρωδιές...Τι κατάσταση είναι αυτή;Σε τι κλίμακα να μετρήσω τη μυρωδιά του;Ουφ!

βέβαια έχεις επισκεφθεί πρόσφατα το γιατρό αλλά ίσως πρέπει να τον ρωτήσεις για την μυρωδιά σε συνδυασμό με αυτό το λόξυγγα μήπως κάτι έχει στο στομαχάκι. δεν έχεις θάρρος μαζί του να τον ρωτήσεις τηλεφωνικά?

Αχ!Τι να κάνω ή έρμη....Στο ψυχιατρείο θα με στείλει αυτό το γατί και δεν έχω προλάβει να κάνω και κράτηση....Θα έχει άραγε θέσεις τώρα που σφίξαν οι ζέστες ή θα τη βγάλω σε ράντζο....Α ρε καμάρι μου,παλικάρι μου...Δε θα έλεγα πάντως ότι μυρίζει λίγο θα έλεγα ότι μυρίζει αρκετά προς πολύ...Πρέπει να βγει κάμερα για μυρωδιές...Τι κατάσταση είναι αυτή;Σε τι κλίμακα να μετρήσω τη μυρωδιά του;Ουφ!

:lol::lol::lol::lol::lol:

βέβαια έχεις επισκεφθεί πρόσφατα το γιατρό αλλά ίσως πρέπει να τον ρωτήσεις για την μυρωδιά σε συνδυασμό με αυτό το λόξυγγα μήπως κάτι έχει στο στομαχάκι. δεν έχεις θάρρος μαζί του να τον ρωτήσεις τηλεφωνικά?

σωστο αυτο που λεει η μαρια, παρε τον ενα τηλ να σου φυγει κ η αγωνια.......:hmm:

Εντάξει λοιπόν θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα την ξαναπάρω...Αν και νομίζω ότι την έχω φτάσει λίγο πριν να ζητήσει περιοριστικά μετρα...:lol:

Εντάξει λοιπόν θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα την ξαναπάρω...Αν και νομίζω ότι την έχω φτάσει λίγο πριν να ζητήσει περιοριστικά μετρα...:lol:

μπα σε καλο σου σημερα, εχω σκασει στα γελια:lol::lol:

Που να 'σουν από μια μεριά να έβλεπες τι γίνεται εδώ με το κουνέλι απ'τη μία και το γατί απ'την άλλη....Όρεξη να έχεις να γελάς...Την άλλη βδομάδα θα πέσει το κλάμα που θα φιλοξενήσω και το θηρίο που βρήκα την προηγούμενη Δευτέρα σ'ένα φρεάτιο....Α!Ναι...Αυτό μάλλον δε σας το είπα....Βρήκα και άλλο γατουλάκι ακόμα πιο μικρό...Εννοείται ότι το περιμάζεψα...Απλά προς το παρόν η οικογένεια μου μου έχει απαγορέψει τις εξόδους από το σπίτι...:lol:

βρηκες κι αλλο ρε αθεοφοβη? γλυκαθηκες απο το ενα κ ηθελες κ 2ο? αντε καλη τυχη με τα ζουζουνια σου..:D:D και με τους γονεις....:P
ειναι πολυ μωρο το αλλο?

Ναι,βγήκα στους δρόμους και άρχισα να αρπάζω γατιά....Έχω κάτι γάμους και κάτι βαφτίσια μες στον Αύγουστο και οικονομικά δεν είμαι καλά...:lol:
Όχι καλέ...Πήγα στο λογιστή και άκουσα ένα γατουλάκι να ουρλιάζει...Στην αρχή είπα θα είναι η ιδέα μου(τελευταία ακούω γατοφωνές...είμαι η γατνταρκ...)αλλά επέμενε...Μετά από πολύ ψάξιμο το εντώπισα στην πείσω αυλή πεσμένο σ'ένα φρεάτιο...Ήταν περίπου 15 ημερών άντε 20...Τι να έκανα;Πήγα στο κυλικείο και αφού μου είπαν ότι σιχαίνονται τις γάτες σήκωσα τα μανίκια και χώθηκα στο φρεάτιο...Εκείνη τη στιγμή απ'τον τρίτο όροφο ξεπρόβαλε ένας παππούς Ρώσος συμπαθέστατος και άρχισε να μου φωνάζει κάτι στα ρώσικα...Με τα λίγα ρώσικα που ξέρω απ'την 1028η επανάληψη των "Δυο Ξένων" κατάλαβα ότι μάλλον στεναχωριόταν για το γατούλι και μου έδινε οδηγίες για το πως να το βγάλω....
to be continued...

πω πω το καημενο το μωρουλι....:/::/:

Τελικά το έβγαλα και ενώ ο παππούς από πάνω με ευλογούσε και με έφτυνε(μαλλον απ'τη χαρά του θέλω να ελπίζω)...Μιας και δεν υπήρχε ούτε για δείγμα φιλόζωος στη γειτονιά και το μικρό ήταν πεντάρφανο το πήρα και φύγαμε...Βέβαια τα νευρα του ήταν κρόσια και ούρλιαζε σ'όλη τη διαδρομη...Είχαν βγει οι Κινέζοι μαγαζάτορες και μας κοιτούσαν...Εγώ να του γλυκομιλάω και αυτό να σκούζει....Μέχρι να φτάσουμε σπίτι έσκουζε και μετά το πήγα σε μια γειτόνισσα που έχει μεγαλύτερη εμπειρία στα γατούλια και το αναθρέφει με στοργή και προδέρμ....Εγώ απλά κατσίττινκ θα κάνω την άλλη βδομάδα...Η φιλόζωη πολυκατοικία μου δεν αντέχει άλλο ζώο...Ίσως μόνο μια αποικία μυρμυγκιών και αυτό δύσκολα...:lol:

Τελικά το έβγαλα και ενώ ο παππούς από πάνω με ευλογούσε και με έφτυνε(μαλλον απ'τη χαρά του θέλω να ελπίζω)...Μιας και δεν υπήρχε ούτε για δείγμα φιλόζωος στη γειτονιά και το μικρό ήταν πεντάρφανο το πήρα και φύγαμε...Βέβαια τα νευρα του ήταν κρόσια και ούρλιαζε σ'όλη τη διαδρομη...Είχαν βγει οι Κινέζοι μαγαζάτορες και μας κοιτούσαν...Εγώ να του γλυκομιλάω και αυτό να σκούζει....Μέχρι να φτάσουμε σπίτι έσκουζε και μετά το πήγα σε μια γειτόνισσα που έχει μεγαλύτερη εμπειρία στα γατούλια και το αναθρέφει με στοργή και προδέρμ....Εγώ απλά κατσίττινκ θα κάνω την άλλη βδομάδα...Η φιλόζωη πολυκατοικία μου δεν αντέχει άλλο ζώο...Ίσως μόνο μια αποικία μυρμυγκιών και αυτό δύσκολα...:lol:

παλι καλα που βρηκες τουλαχιστον εναν ανθρωπο να το φροντιζει..πολυ σημαντικο αυτο. θα το κρατησεις και το 2ο, τι σκεφτεσαι?:)

Θα το ήθελα πολύ αλλά είναι αδύνατον...Απλά να μεγαλώσει λίγο,να επιστρέψει και κανένας άνθρωπος από τις διακοπές για να ξαναρχίσουν οι υιοθεσίες και θα ψάξω να το δώσω κάπου καλά...:)Ελπίζω να βρεθεί κάτι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back