Την Τρίτη αργά το βράδυ...

Θα το ήθελα πολύ αλλά είναι αδύνατον...Απλά να μεγαλώσει λίγο,να επιστρέψει και κανένας άνθρωπος από τις διακοπές για να ξαναρχίσουν οι υιοθεσίες και θα ψάξω να το δώσω κάπου καλά...:)Ελπίζω να βρεθεί κάτι...

εχεις δικιο, ειναι κακη περιοδος για υιοθεσιες τωρα, να κοιταξεις να το δωσεις καπου καλα αργοτερα......
θα του βρεις καλο σπιτακι, δε σε φοβαμαι:cool::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πάρω βιογραφικά απ'όλους τους γνωστούς και φίλους και θα πάει στα καλύτερα χέρια...Απλά ελπίζω να βρεθεί κάτι:(...Γιατί είναι ένα κουκλί..και τόσο ήσυχο(μόνο 5-6 ώρες την ημέρα σκούζει)...το χρυσουλάκι μου...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοειται οτι αν μπορεσεις να βρεις φιλο/φιλη να το υιοθετησει θα ηταν το καλυτερο, αλλα οταν ερθει η ωρα, μπορεις να ανοιξεις κ εδω μια αγγελια :D:D:D

Ναι,αυτό θα ήταν το καλύτερο γιατί θα ήξερα ακριβώς σε ποιανού τα χέρια θα πάει...Κάτι έχω στο μυαλό μου...Θα κάνουμε κοτσιδάκια τα αυτιά μας και θα πάμε επίσκεψη από βδομάδα!:Dχιχιχι!Ελπίζω να πετύχει!:DΑλλιώς αγγελία:hmm:...

Ναι,αυτό θα ήταν το καλύτερο γιατί θα ήξερα ακριβώς σε ποιανού τα χέρια θα πάει...Κάτι έχω στο μυαλό μου...Θα κάνουμε κοτσιδάκια τα αυτιά μας και θα πάμε επίσκεψη από βδομάδα!:Dχιχιχι!Ελπίζω να πετύχει!:DΑλλιώς αγγελία:hmm:...

μακαρι, καλη τυχη, στο ευχομαι...γιατι αν το δωσεις σε φιλο/η, θα μπορεις να το βλεπεις κιολας ;);)
φανταζεσαι να το παρακολουθεις να μεγαλωνει κ να γινει ολοκληρο γατι απο εκει που χωραγε στη χουφτα σου ?:)

Θα είναι υπέροχο..Ήδη βλέπω κάποιες αλλαγές στον Ρίγκελ μου και μου φαίνεται τόσο συγκινητικό...:cry::cry:

Θα είναι υπέροχο..Ήδη βλέπω κάποιες αλλαγές στον Ρίγκελ μου και μου φαίνεται τόσο συγκινητικό...:cry::cry:

:up::up::up::up::up:
εισαι καλο κοριτσι...μπραβο σου που αγαπας κ βοηθας τα ζωα:)

Σ'ευχαριστώ!Πολύ!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back