ruko
Διάσημο μέλος
Και καλά, όσο είμαι εδώ μπορώ να ρυθμίζω τις ώρες που τρώνε και να κάνω και λίγο το χωροφύλακα. Αλλά άμα κάποια στιγμή χρειαστεί να λείψω δυο, τρεις, εφτά μέρες;
Έχετε καμιά ιδέα, εσείς οι πολύγατοι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι εγω το ίδιο εφαρμόζω. Αλλιως η γατα θα παρουσιαζε εικόνα γατας με νευρική ανορεξία.
ruko
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Αυτό ειναι ενα θέμα. Κι ο δικός μου τρώγοντας πρωτα το δικό του και μετα της γάτας, εχει κατι κιλά περισσότερα απ' όσα θα ήθελα. Μπορεις να σηκωνεις το φαγητό της γατας που μένει κ να το βαζεις στο ψυγείο, ωστε να μη το τρωει ο μικρός!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder
1. Μπορεί να οδηγήσει σε παχυσαρκία με ο,τι προβλήματα υγείας συνεπάγεται αυτό
2. Δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί αλλαγή στην ποσότητα του φαγητού που καταναλώνει ώστε να διαπιστωθεί εγκαίρως κάποιο πρόβλημα υγείας
Κι εγώ το κάνω...Αλλά ξέρω οτι δεν πρέπει

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
κανε περισσοτερα χαδια στο φενστερ, καντου παιχνιδια γιατι τρογοντας το φαι της δειχνει ισως και παραπονο η θυμο. Εξισου εκτος απο το δικο της και το δικο του βαλε κι ενα τριτο πιατο καπου ετσι ωστε οταν τρωει αυτος να πηγαινει η πετουλιτα στο αλλο.

ruko
Διάσημο μέλος
Ισως να πρεπει να ειναι σταθερες οι ωρες που τρωνε, και σε χωριστα δωματια...![]()
Αυτό κάνω τώρα. Όσο είμαι εδώ το ρυθμίζω. Αυτό που με ανησυχεί είναι τι θα γίνει αν χρειαστεί να λείψω μερικές μέρες.
Γιασμίν, μπορεί να έχεις δίκιο και να τρώει από θυμό. Είναι όντως λίγο τσιτωμένος από τότε που η Πετουλίτα άρχισε τις εξορμήσεις απ' το δωμάτιο - λογικό είναι. Αλλά απ' την άλλη δεν έχει και όριο στο φαΐ του αυτό το γατί. (Σάμπως έχω εγώ; Αυτό είναι άλλο όμως)
Πριν από 1-2 βδομάδες πήγα στο Βόλο. Ουσιαστικά έλειψα μόνο 24 ώρες, αλλά του γέμισα ένα μπολ με σχεδόν μισό κιλό τροφή (έκανα λάθος, το αναγνωρίζω, αλλά μ' έπιασε κι εμένα το κατοχικό σύνδρομο).
Την έφαγε ΟΛΗ.
Σύμφωνοι, μπορεί να ήταν λίγο ταραγμένος που έλειπα, να βαριόταν κτλ. Αλλά αυτό το κίτρινο μάτι δε χορταίνει με τίποτα...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ισως τοτε να βαριοταν κι ετρωγε, ισως τωρα τρωει απο θυμο.. θα του περασει εισαι ηρεμη εσυ και ασχολεισαι και με αυτον και με τα δυο μαζι με παιχνιδια που θα τα βοηθησουν να μαθουν να παιζουν
Ismini
Διάσημο μέλος
Η μικρη βλέπω οτι εξελίσεται σε φαταούλα και πολύ με προβληματίζει αυτό...
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Επισης λογω ξαφνικης ζεστης εχει σιγουρα μειωμένη ορεξη.
Ακομα βεβαια ειναι νωρις για να χαιρομαι, γιατι η μικρη ειναι εδω μια εβδομαδα μόνο, αλλα μακαρι να συνεχιστει ετσι η κατάσταση.

Ismini
Διάσημο μέλος
Μαλλον η "μαμα"-Σιβα πηγε να δοκιμασει τι φαει δινεις στο παιδι του!!!![]()
![]()
Τελικά νομίζω ότι η μητρότητα του άνοιξε την όρεξη!
mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά νομίζω ότι η μητρότητα του άνοιξε την όρεξη!
εμ βεβαια εχει να κατεβασει και γαλα!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
εμ βεβαια εχει να κατεβασει και γαλα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μου θυμίζει αυτη την ταινία το σκηνικο, αλλα ο Σιβα, αντιθετα με τον Schwarzenegger, ειναι ομορφος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Επισης λογω ξαφνικης ζεστης εχει σιγουρα μειωμένη ορεξη.
Φαντάσου και να μην είχε μειωμένη όρεξη!
Όσο για τα δικά μου, επιτέλους άνοιξε η όρεξη της Πετουλίτας,
με ζαμπονάκι και σαρδελίτσα παρακαλώ! Πάντως κατέληξα στο να αφήνω να φάνε όσο θέλουν, κι άμα φεύγουν από τα πιατάκια τους, να μαζεύω το φαγητό 1ον για να μη γίνει θρεφτάρι ο Φένστερ τρώγοντας και το φαΐ της μικρής και 2ον για να συνηθίσει κι αυτή σ' αυτό το πρόγραμμα και να μην τρώει σε μικρές δόσεις όλη μέρα. Άλλη λύση δε βλέπω.
Ίσως μπορείς να εφαρμόσεις κάτι παρόμοιο και στα δικά σου, Ισμήνη.
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Άβυσσος η ψυχή του ζώου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool