Τι άλλα ζώα έχετε εκτός από γάτες;

asavvaidou

Νεοφερμένο μέλος

Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
πολλοι απο εσας στοιχιματιζω οτι εχετε και αλλα ζωα εκτος απο γατες! Εγω εχω ψαρια! Και μαλιστα μονομαχους:)! Εχω 1 κοκκινο κανονικο μονομαχο τον ROUBIN και 3 θηλυκες ,μια κοκκινη την ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΑ , μια μοβ την ΜΟΒΟΥΛΑ και μια ροζ με κοκκινο (σωμα ροζ και ουρα κοκκινη) την ΧΙΟΝΟΥΛΑ!
Πειτε μας και εσεις τι αλλα ζωα εχετε εκτος απο γατες και αν θελετε ανεβαστε φωτογραφιες! Εγω θα ανεβασω σε λιγο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
εχω εκτος απο τη Μουγκαρα μου,αλλες 3-4 της γειτονιας (οι 2 γαταροι) που ζουνε στην αυλη μου μονιμα πλεον,επισης 2 σκυλαρους,ενα τσοπανοσκυλο 13 ετων γερονταρα και αλλο ενα οτι να ναι,αλλα σωστο σκυλι κατα τ αλλα,το οποιο τ αποκτησα πριν κανα 6μηνο.το ενα παλευκο,το αλλο κατραμι...
ακομα καποια στιγμη ειχα ενα μικρο τραγακι,που το χα βρει σε μια εξορμηση στο βουνο σε κακα χαλια να κειτεται,και το μαζεψα και εγινε ενα παιχνιδιαρικο αγριμι,αλλα το εδωσα λογο χωρου,προσφατα σε εναν με κοπαδι,και ειπε οτι θα το κρατησει για αναπαραγωγη και δε θα το σφαξει ευτυχως!
και εναν σκατζοχοιρο που τον εσωσα απο τον δικο μου σκυλο,τον οποιο ακομα απορω που τον βρηκε,και τον εχω στον κηπο να περιφερεται,περιφραγμενος εννοειται και αφρατος αφρατος,αλλα σκεφτομαι να τον ελευθερωσω καποια στιγμη,αν και φενεται να περναει καλα..
φωτος κ εγω απο αυριο αν προλαβω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα κι εγώ ένα σκατζοχοιράκι κάποτε, βρέφος. Το ανάστησα με το μπιμπερό. Έμαθε θυμάμαι, να το αφήνω στον κήπο, να του τραγουδάω και να έρχεται γρήγορα να με βρίσκει...όσο μακρυά του κι αν βρισκόμουν! Μέχρι που μου το πάτησε κάποιος φίλος κατά λάθος και έσβησε.. θα το θυμάμαι πάντα. Τόσο πολύ το είχα αγαπήσει

:rolleyes:

Συνημμένα

• μωρο σκατζοχοιρος.jpg
    μωρο σκατζοχοιρος.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 10
να τος κ ο δικος μου ο μαγκας,ο σκατζοχοιραρας!
DSCF0035_zps9026558b.jpg

jejebel πολυ συγκινητικο :(
τσοςμη τελειος ο σκαντζοχοιρος!!!!:)

Αυτη τη στιγμη μια κουνελα,αλλα το μεγιστο που ειχα ποτε μου ηταν οι 2 γατοι μου φυσικα,3 κουνελια,4 παπαγαλακια και 2 χαμστερακια.

αχου!!!!!!!!!!

εμενα παιθαναν ολα τα ψαρακια μου! snif!!! :( αλλα θα παρω καινουρια

έχω 3 σκυλιά ,9 γάτες (είχα 20 και μου έφυγαν) ,2 χρυσόψαρα και άλλα 6 ψαριά ,1 σκαντζόχοιροι ,1 χελώνα νερού, 8 χελώνες ξηράς , 1 κουνέλι , 2 παπαγαλάκια (αλλά μου τα έφαγαν οι γάτες) , κότες , φασιανούς , νανάκια , φραγκόκοτες γαλοπούλες και άλλα τέτοια πτηνά , είχα και γουρούνια(τώρα έχω ένα) και πολύ πρόσφατα μου έδωσαν δώρο στο χωριό μου άλλα 20 κουταβάκια!!! Ναι ξέρω ολόκληρος ζωολογικός κηποςςςςςςςς!!!!!!!!!!

Χμμμ 2 χελωνάκια και μια ταραντούλα,οι γάτες δείχνουν τρελό ενδιαφέρον,θα μπορούσαν να κοιτάνε τον Σαράστρο(ταραντούλης) μέρες μέχρι να κουνήσει ένα ποδαράκι..με τις χελώνες απλώνουν τις ποδάρες τους μέχρι που η Μελένια(μάχημη χελώνα) έδωσε μια δαγκωνια στη μια και τώρα μακριά και αγαπημένοι(?):hmm:

Είχα κι εγώ ένα σκατζοχοιράκι κάποτε, βρέφος. Το ανάστησα με το μπιμπερό. Έμαθε θυμάμαι, να το αφήνω στον κήπο, να του τραγουδάω και να έρχεται γρήγορα να με βρίσκει...όσο μακρυά του κι αν βρισκόμουν! Μέχρι που μου το πάτησε κάποιος φίλος κατά λάθος και έσβησε.. θα το θυμάμαι πάντα. Τόσο πολύ το είχα αγαπήσει
ο τι γλυκο ! κριμα που πεθανε :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτ'ο είναι αληθινό????
Παιδιά είναι τέλειο!!!
τα σκαντζοχιράκια τα έχετε αγοράσει ή τα έχετε βρει στην εξοχή? Στο σπίτι μένουν μέσα ή θέλουν κήπο??????

Εγώ πιο παλιά είχα έναν μονομάχο.... Αλλά τον βούτηξα στις σαπουνάδες κατα λάθος όταν του αλλαζα το νερό μια μέρα και μάλλον αρρώστησε από αυτό....:(:(:(

Στο εξοχικό είχαμε μια χελωνίτσα, η οποία ήταν του γείτονα και έκοβε βόλτες και σε μας, και άλλη μια γατούλα η οποία ήταν σκέτη φάτσα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχου!!!!!!!!!!

εμενα παιθαναν ολα τα ψαρακια μου! snif!!! :( αλλα θα παρω καινουρια
εδω και περιπου ενα μηνα εχω παρει 2 ομορφα χρυσοψαρα
σκοπευω να ανεβασω και φωτος

Αυτ'ο είναι αληθινό????
Παιδιά είναι τέλειο!!!
τα σκαντζοχιράκια τα έχετε αγοράσει ή τα έχετε βρει στην εξοχή? Στο σπίτι μένουν μέσα ή θέλουν κήπο??????

Εγώ πιο παλιά είχα έναν μονομάχο.... Αλλά τον βούτηξα στις σαπουνάδες κατα λάθος όταν του αλλαζα το νερό μια μέρα και μάλλον αρρώστησε από αυτό....:(:(:(
απο την εξοχη τον παιρνεις ειναι παρανομο να πουλανε

πολλοι απο εσας στοιχιματιζω οτι εχετε και αλλα ζωα εκτος απο γατες! Εγω εχω ψαρια! Και μαλιστα μονομαχους:)! Εχω 1 κοκκινο κανονικο μονομαχο τον ROUBIN και 3 θηλυκες ,μια κοκκινη την ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΑ , μια μοβ την ΜΟΒΟΥΛΑ και μια ροζ με κοκκινο (σωμα ροζ και ουρα κοκκινη) την ΧΙΟΝΟΥΛΑ!
Πειτε μας και εσεις τι αλλα ζωα εχετε εκτος απο γατες και αν θελετε ανεβαστε φωτογραφιες! Εγω θα ανεβασω σε λιγο!
εμενα μου πεθαναν οι μονομαχοι αλλα στις 19/1/13 πηρα 2 ομορφα oranta ενα ασπρο με πορτοκαλι κεφαλι και ενα μαυρο με μεγαλα ματια!

απο την εξοχη τον παιρνεις ειναι παρανομο να πουλανε

Και απο φροντιδα τι χρειαζονται??
θελουν κηπο εε??:worry::confused:

Τα πουλάνε και σε pet shop αλλά δεν είναι οι καφέ οι άσπροι είναι.

Τα σκατζοχοιράκια δεν ανήκουν στους κήπους και στα σπίτια μας αλλά στην εξοχή. Δεν θεωρώ απαραίτητο, ο,τι ζωάκι υπάρχει να το κάνουμε πετ.
https://www.facebook.com/photo.php?f...37790.17710.110509002355685&type=1&permPage=1

νεο μελος στη φαμιλια...
ασχημουτσικο προς το παρον...

DSC01792_zpsdfe3deb9.jpg

DSC01791_zpsbd1d8089.jpg

το μελλον του ομως θα ειναι λαμπρο!σε κανα 3αρι χρονακια με το καλο...θα ναι καπως ετσι
Pagoni1.jpg

ειχατε ξαναδει παγωνακι?ουτε εγω..πλακα εχει παντως...
λαμπα,κροκο και μαρουλι προς το παρον..
και μακρια απο περιεργους τετραποδους με γουνα...

νεο μελος στη φαμιλια...
ασχημουτσικο προς το παρον...
DSC01792_zpsdfe3deb9.jpg

DSC01791_zpsbd1d8089.jpg

το μελλον του ομως θα ειναι λαμπρο!σε κανα 3αρι χρονακια με το καλο...θα ναι καπως ετσι
Pagoni1.jpg

ειχατε ξαναδει παγωνακι?ουτε εγω..πλακα εχει παντως...
λαμπα,κροκο και μαρουλι προς το παρον..
και μακρια απο περιεργους τετραποδους με γουνα..
.

Αλήθεια παγώνι είναι????

Μα καλα που το ξετρύπωσες???????????????????????????????????

:upside:

:eek: Δηλαδη αυτο ηταν παγωνακι; Δεν εχω ξαναδει ποτε αλλα ειναι μια γλυκα, να το χαιρεσαι και αυτο.:)

παγωνι ειναι ναι ή παγωνα.μου το εδωσε ενας κυριος που εχει δικα του αρκετα σε ενα κτημα-φαρμα και γεννησανε πολλα φετος και μου το χαρισε.
μαλλον θα μου δωσει αλλο ενα..τυχερος ειμαι βασικα μιας και μου ειπε οτι απο τιμη π[αιζουν στα 600ε τα μεγαλωμενα..ειχε κ ενα καταλευκο αρσενικο,σαν αλμπινο,δεν ειχα ξαναδει..εντυπωσιακοτατο...
ασχετο,επισης πολυ ομορφα πτηνα και δεν ειχα ξαναδει απο κοντα,ειναι οι φασιανοι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back