ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εάν του βάλω κονσερβα και δεν την φάει αμέσως αυτή θα ξεράνει λίγο. τον πειράζει αυτό;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ρωτήσω ακόμη κάτι;
Εάν του βάλω κονσερβα και δεν την φάει αμέσως αυτή θα ξεράνει λίγο. τον πειράζει αυτό;;;
ναι δεν κανει να μενει η κονσερβα εκτος ψυγειου για πολλη ωρα.και διαβασα ακομη οτι μυγες πανε και γεννουν εκει αυγα!!

καλυτερα βαζε οση ποσοτητα τρωει τη φορα και μετα συμπληρωνεις..κροκετες δεν τρωει καθολου?
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δώρα μου νομίζω ότι ο γαύρος έχει έν μαύρο εντεράκι που δεν πρέπει να το τρώμε (δεν είναι σαν τη σαρδέλα)γιατί είναι πικρό..τα γατιά κάνει;Ναι τον ανθρωπινο τονο εννοουσα οτι ειναι ακαταλληλος.
Παντως εμενα με βολευει να βραζω ενα κιλο γαυρο π.χ. (τον προτιμω γιατι δεν τον καθαριζω και τρωνε και τα κοκκαλακια και το κεφαλι) και να να τον χωριζω σε σακουλακια στην καταψυξη.Ετσι οποτε θελω βγαζω μια μεριδα και τους δινω.
Τι κακό καλε..μόνο ξηροφαγία θα πάθει το παιδίμεχρι τωρα εχω την εντυπωση οτι ημουν απαραδεκτη!της δικιας μου της εχω συνεχως διαθεσιμο ενα μπολ κροκετες για στειρωμενα αλλα σχεδον καθε μερα της δινω κονσερβα..ειτε τα φακελακια whiskas,φακελακια hills και πιο συχνα κονσερβα τονου της sheba!λετε να της εχω κανει κακο?τωρα που θα την παρω μαζι μου σκεφτομαι να καταργησω τις καθημερινες κονσερβες..απλα την βλεπω πως λυσσαει να γλυφει το ζουμι απο τις κονσερβες.και την λυπαμαι μονο με κροκετες!![]()

Δώστου και ψαράκι και κρεατάκι,εμένα ο Βρούκος που τρώει πιο πολύ κρέας στη φυσική του μορφή και λιγότερο κροκέτες είναι σφιχτός σαν πέτρα..έχει ένα μυικό σύστημα άλλο πράγμα ενώ η αδελφή του που τρώει όλο κροκέτες σαν ζελέ είναι τα μπούτια της..

Έξι κιλά αυτός τέσσερα η άφαγη!!!Μήπως επειδή είναι άρρωστο ακόμα το καημένο γιαυτό προτιμάει τις κονσέρβες ..του πήρες το μικρό μέγεθος για μωρά έτσι; Υπάρχει κι άλλος τρόπος τις μουσκεύεις μέσα σε ζουμί από κοτόπουλο και ξαναδοκιμάζεις.Πώς θα πείσω το γατούλι μου να τρώει κροκέτες... Μέχρι και μέσα σε κονσέρβες του βάζω για να τις συνηθήσει και διαλέγει όλο το υπόλοιπο και μου αφήνει τις κροκέτες. Έχω δοκιμάσει και Canin και Hills... τίποτα..:S

Αλήθεια πως πάει η υγεία του;Αυτό με τον τόνο μου φαίνεται ωραίο.Από που τον παίρνεις;Εδώ ..στην άκρη του κόσμου που είμαι σιγά μην τον βρώ!!!Πόσο κάνει;εγώ μια φορά την βδομάδα της δίνω τόνο ειδικό για γάτες με λίγο ρύζι, είναι φυσικός χωρις συντηριτικά της εταιρίας applaws αυτό εδώ https://www.k9capers.com/shop/proddetail.asp?prod=16749 το πακέτο έχει 24 κονσερβούλες

Είναι και μεγάλη ποσότητα 156 γρ νόμιζα ότι είναι 80γρ.Τον παραγγέλνεις από το internet;Αυτό με τον τόνο μου φαίνεται ωραίο.Από που τον παίρνεις;Εδώ ..στην άκρη του κόσμου που είμαι σιγά μην τον βρώ!!!Πόσο κάνει;![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμεις παντως δεν τον καθαριζουμε,ολοκληρο τον τρωμε.Δώρα μου νομίζω ότι ο γαύρος έχει έν μαύρο εντεράκι που δεν πρέπει να το τρώμε (δεν είναι σαν τη σαρδέλα)γιατί είναι πικρό..τα γατιά κάνει;
Χρονια τωρα,ουτε ξερω κανεναν εδω να τον καθαριζει,που τρωμε πολλα ψαρια.
Και στις γατες μου ολοκληρο τον δινω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά δυνάμωσε νομίζω αρκετα :Ρ Μέχρι τώρα έτρωγς και την ξηρά από προχθές όμως μου κάνει νάζια...
ουφ. Καλύτερα είναι στην υγεία του νομίζω... απλά πρέπει να εξαφανιστούν αυτοί οι μύκητες...
Σήμερα πάντως έπεξε λίγο και με το μπαλάκι του...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και πήγε και έφαγε λίγο από τις κροκέτες και νεράκι!!! Μετά καθαρίστηκε... και τώρα πήγε στο κρεβατάκι του... Το μόνο κακό σε όλα αυτά είναι ότι λόγω μύκητων είναι περιορισμένο στο μπαλκόνι και μόνο το βράδυ το βάζω μέσα (πάλι περιορισμένο όμως στο μπάνιο...) Να γιάνει όμως πρώτα... τις φοβάμαι τις αρρώστιες! Πάντως νομίζω δυνάμωσε αρκετά...!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι σε όλες τις συνταγές που έχω το αναφέρει αυτό, γιατί είναι πικρό και δηλητηριώδες λέει..στις σαρδέλες όχι.Και είναι όντως πικρό.Στις σαρδέλες αφαιρείς μόνο το κεφάλι και στο γαύρο το έντερο.Απορώ, τηγανητός γαύρος και δεν είναι ανοιγμένη η κοιλιά του (καθαρισμένος)δεν έχω δει,και δεν έχω φάει σε καμιά ταβέρνα εδώ.Μόνο η αθερίνα τρώγεται ολόκληρη.Εμεις παντως δεν τον καθαριζουμε,ολοκληρο τον τρωμε.Χρονια τωρα,ουτε ξερω κανεναν εδω να τον καθαριζει,που τρωμε πολλα ψαρια.
Και στις γατες μου ολοκληρο τον δινω.
moukelis
Επιφανές μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Έλα βρέ που θα΄δινες στα γατιά γαύρο φιλεταρισμένο!!!Εμένα το σίχαμα (του το καθάριζε κι η μάνα του βλέπεις)Α αυτο εννουσες;Νομιζα να τον ανοιξεις φιλετο και να τον ξεκοκκαλισεις.Το κεφαλι και το εντερο το βγαζουμε,αλλα στις γατες μου το δινω ολοκληρο και το κεφαλι και δεν ειχαμε ποτε προβλημα.Ισα ισα ξετρελαινονται με το κεφαλι,το κριτσανιζουν.

άμα του πικρίζει δεν το τρώει.Τον θέλει καθαρισμένο.!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
έγραψα λάθος το λινκ. το σωστό είναι αυτό https://www.k9capers.com/shop/proddetail.asp?prod=10743 που είναι 24 κονσερβούλες των 70γρ. το παραγγέλνω απο το συγκεκριμενο σαιτ. περίπου 18 ευρώ χωρίς το delivery που στοιχίζει 7 ευρώ περίπου. έχει και άλλες γεύσεις που ακόμη να τις δοκιμάσουμε ( και μαλλον θα κάνουμε καιρό, έχω ακόμη 22 κονσέρβεςΑυτό με τον τόνο μου φαίνεται ωραίο.Από που τον παίρνεις;Εδώ ..στην άκρη του κόσμου που είμαι σιγά μην τον βρώ!!!Πόσο κάνει;
Είναι και μεγάλη ποσότητα 156 γρ νόμιζα ότι είναι 80γρ.Τον παραγγέλνεις από το internet;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπα,εμεις δεν ειμαστε τοσο καλομαθημενοι,ο Yogi ειναι πεντε μηνων και ηδη ξεπερασε τα τρια κιλα,φανταζεσαι να του φιλεταριζα το γαυρο,και αυτου,και αλλων τριων γατιων;Έλα βρέ που θα΄δινες στα γατιά γαύρο φιλεταρισμένο!!!Εμένα το σίχαμα (του το καθάριζε κι η μάνα του βλέπεις)άμα του πικρίζει δεν το τρώει.Τον θέλει καθαρισμένο.!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Κάνει γιατί όχι,θαλασσινό είναι κι αυτό..και τα κόκαλα κάνει,έχουν ασβέστιο για το σκελετό της.Πονηρή η γατούλα σου.Τρωμε αρκετα συχνα ψαρι ετσι δινω και στην Μαρι ψητο ,απο σουπα και τηγανικο χωρις την πετσα,και κοτοπουλο .Να ρωτησω κατι κανει να φαει κοκαλα απο ψαρι η μονο το κεφαλι?αα και μια φορα ανεβηκε στο παγκο της κουζινας και εφαγε καλαμαρι γεμιστο με ρυζι!κανει να τρωει καλαμαρι για τις αρεσει πολυ![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Όταν λέμε κόκαλα ενοώ από μικρό ψαράκι,σαρδελίτσα,γαύρο,αθερίνα..Κάνει γιατί όχι,θαλασσινό είναι κι αυτό..και τα κόκαλα κάνει,έχουν ασβέστιο για το σκελετό της.Πονηρή η γατούλα σου.![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Έτυχε μάλλον..άτυχη στιγμή γιατί γνώρισα και γάτα πριν λίγες μέρες στην Ιθάκη που έφαγε μπροστά μου μια μέτρια ωμή τσιπούρα και δεν άφησε ούτε λέπι!!Ο δικός μου έχει καταβροχθήσει όλη την λαική ψαραγορά και δεν τού τυχε ποτέ τίποτα.. εξάλλου οι γάτες έχουν πολλή εύκολη την ¨εξαγωγή" του προιόντος...ναι το ξέρω αλλά τρομάξαμε πολύ και το αποφεύγουμε όσο μπορούμε..

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
έγραψα λάθος το λινκ. το σωστό είναι αυτό https://www.k9capers.com/shop/proddetail.asp?prod=10743 που είναι 24 κονσερβούλες των 70γρ. το παραγγέλνω απο το συγκεκριμενο σαιτ. περίπου 18 ευρώ χωρίς το delivery που στοιχίζει 7 ευρώ περίπου. έχει και άλλες γεύσεις που ακόμη να τις δοκιμάσουμε ( και μαλλον θα κάνουμε καιρό, έχω ακόμη 22 κονσέρβες)
applaws αγοραζα εγω.1.5ε τα 70 γρ. να δοκιμασεις τα θαλασσινα, γαριδες μς τονο, κοτοπουλο, κοτοπουλο με τυρι και φυσικα τονο!!ειναι τελειες!!επιδη ομως δεν της βρισκω πια οταν ειναι θα της παραγγειλω και εγω απο το σαιτ.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ τους δίνω και καλή κονσέρβα, και κοτόπουλο βραστό και μοσχάρι, και ψάρι,και μύδια βραστά και παίρνω κιμά τον πλάθω με λίγο λάδι μπιφτεκάκι και το βάζω στο αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ψηθεί.Τους αρέσουν όλα!!!Κάθε μέρα το ένα γεύμα αποτελείται με κάτι απ΄τα παραπάνω..Μετά τα υπόλοιπα κροκέτες..Δόξα το θεό γάταροι έχουν γίνει σε λίγο κλείνουμε 5 χρονών, και δεν έχουμε αρρωστήσει ποτέ..![]()
Σήμερα που έκανα για μένα μπιφτέκια, έπλασα και δύο μικρούλια μπιφτεκάκια (λίγο μεγαλύτερα από κέρμα των 2 ευρώ) για τα γατοπαιδάκια μου.Σκέτος μοσχαρίσιος κιμάς, χωρίς αλάτι και μπαχαρικά με λίγο λαδάκι(ελαιόλαδο).
Τα έψησα πολύ λιγότερο από τα δικά μου, τα άφησα να κρυώσουν και τους τα έδωσα σαν λιχουδιά.
Το αναμενόμενο!
Ο Αρης ξετρελάθηκε και το έφαγε όλο το μπιφτεκάκι του, η Μυρτώ η μίζερη το μύρισε και... πήγε για ύπνο.

Και τους έχω τώρα σε "αυστηρή" δίαιτα, μόνο Hill's Light τρώνε (με 8% λιπαρά)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool