Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως να έπαιρνες τηλ. τον κ.΄Πάνο; 6932285363...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι να πω;ή να πάω αύριο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να πω;ή να πάω αύριο;
θα τον πάρεις τηλέφωνο, θα δώσεις ακριβή (όσο καλύτερα μπορείς) περιγραφή των ματιών, τί άλλαγές πρόσεξες, προσπάθησε να του στείλεις μαιλ, με τα μάτια του πριν και τώρα και αν μπορείς πήγαινε κι αύριο να του δείξεις τα ματάκια και να κάνει διάγνωση..

Θύμωσα με τα παιδιά αλλά μόλις τους είπα πως έχει πρόβλημα το μωρό αμέσως έτρεξαν να βγάλουν και να βάλουν τις φωτογραφίες,και επειδή αύριο γράφουν δεν θέλω να τα ξαναενοχλήσω.Μάλλον θα πάω αποκει αύριο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Από όσο ξέρω οι περσικές έχουν ένα θέμα με τα μάτια τους αλλά εσένα έχει και τσιμπλιτσες. Καλύτερα στον κτηνίατρο
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μίλησα με τον κ.Πάνο. Για να γίνει σωστή διάγνωση πρέπει να το δει από κοντά. Καμιά ιωσούλα θα ναι είπε
Τίποτα σημαντικό δηλαδή, θα περάσει. Αλλά αναλόγως, αν είναι μύκητας, ιός κτλ θα πρέπει να δώσει το κατάλληλο φάρμακο. Ε, θα πάτε αύριο με το καλό και θα το κοιτάξει
Περαστικα σας!
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολα τα μακρυτριχα γατάκια έχουν συννήθως πρόβλημα με τσίμπλες στα ματάκια τους
Δεν θέλει τίποτα το ιδιαίτερο, εγώ της τα καθαρίζω καθε μέρα με το χεράκι, πέφτουν και φεύγουν.
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχουμε super γατιά,όχι μόνο κάθετε να του καθαρίσω τα ματάκια αλλά κάναμε και 2 φορές μπάνιο προπροχθες και σήμερα και μην βάλετε τις φωνές,συμβουλή του κ.Πάνου ήταν.Το πρώτο μπανάκι γιατί ο Ρίκο μας κόλησε ψύλλους,ύστερα το απόγευμα βαλαμε το σπρέι Παναγία καθόταν ο γλυκός μου και μου έκλεινε και τα ματάκια του.Σήμερα επαναλάβαμε το μπάνιο γιατί πάνω στο σπρέι λέει ότι θέλει να τα κάνουμε μπάνιο.Στεγνώσαμε και το μαλλί με μπιστολάκι.
Έχεις δίκιο Έρη στις φωτογραφίες που του έβγαλα σήμερα τα ματάκια του δείχνουν πράσινα όπως της μικρής σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool