Τι έχει ο Πρίγκιπας;

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

popi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα.
Παιδιά βοήθεια!Κάπου έβαλα μια φωτογραφία του μικρού και Μαριγώ μου είπε ότι έχει πρόβλημα στο ματάκι!Το έχω ξαναγράψει ότι έχουμε ξεμείνει από γιατρό γιατί η προηγούμενη μου είχε πει να βρω ένα γατάκι σαν τον Πρίγκιπα για πούλημα:down: :down: Άλλο είναι το θέμα μου για δείτε τον μικρό φαίνετε να έχει κάτι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 04052007082.jpg
    04052007082.jpg
    678,3 KB · Εμφανίσεις: 63
Κι άλλες φωτογραφίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 18052007084.jpg
    18052007084.jpg
    356,4 KB · Εμφανίσεις: 57
  • 18052007088.jpg
    18052007088.jpg
    406,8 KB · Εμφανίσεις: 51
Φαίνονται ταλαιπωρημένα τα ματάκια του...:( :(
Ίσως να έπαιρνες τηλ. τον κ.΄Πάνο; 6932285363...

:( Τι να πω;ή να πάω αύριο;

:( Τι να πω;ή να πάω αύριο;

θα τον πάρεις τηλέφωνο, θα δώσεις ακριβή (όσο καλύτερα μπορείς) περιγραφή των ματιών, τί άλλαγές πρόσεξες, προσπάθησε να του στείλεις μαιλ, με τα μάτια του πριν και τώρα και αν μπορείς πήγαινε κι αύριο να του δείξεις τα ματάκια και να κάνει διάγνωση..:/:

Φένια εγώ δεν πρόσεξα κάτι η Μαριγώ είδε την φωτογραφία μέσα στο site και μου το είπε.Τον βλέπω τόσο λίγο,περισσότερο κάνω παρέα στον Όμορφο.:mad: Θύμωσα με τα παιδιά αλλά μόλις τους είπα πως έχει πρόβλημα το μωρό αμέσως έτρεξαν να βγάλουν και να βάλουν τις φωτογραφίες,και επειδή αύριο γράφουν δεν θέλω να τα ξαναενοχλήσω.Μάλλον θα πάω αποκει αύριο.

Πρίγκιπας όνομα και πράγμα.:up: Από όσο ξέρω οι περσικές έχουν ένα θέμα με τα μάτια τους αλλά εσένα έχει και τσιμπλιτσες. Καλύτερα στον κτηνίατρο:hmm:

Ναι, είναι αρχοντικός όντως, γάτος από σαλόνι:happy:

Μίλησα με τον κ.Πάνο. Για να γίνει σωστή διάγνωση πρέπει να το δει από κοντά. Καμιά ιωσούλα θα ναι είπε:) Τίποτα σημαντικό δηλαδή, θα περάσει. Αλλά αναλόγως, αν είναι μύκητας, ιός κτλ θα πρέπει να δώσει το κατάλληλο φάρμακο. Ε, θα πάτε αύριο με το καλό και θα το κοιτάξει;)

Ποπι βρες ενα καλο κτηνιατρο και πηγαινε τον γρηγορα!
Περαστικα σας!

Συγνώμη Πόπη μου τώρα το είδα το θέμα.
Ολα τα μακρυτριχα γατάκια έχουν συννήθως πρόβλημα με τσίμπλες στα ματάκια τους
Δεν θέλει τίποτα το ιδιαίτερο, εγώ της τα καθαρίζω καθε μέρα με το χεράκι, πέφτουν και φεύγουν.

Καθονται...

:up: :up: :up:Εχουμε super γατιά,όχι μόνο κάθετε να του καθαρίσω τα ματάκια αλλά κάναμε και 2 φορές μπάνιο προπροχθες και σήμερα και μην βάλετε τις φωνές,συμβουλή του κ.Πάνου ήταν.
Το πρώτο μπανάκι γιατί ο Ρίκο μας κόλησε ψύλλους,ύστερα το απόγευμα βαλαμε το σπρέι Παναγία καθόταν ο γλυκός μου και μου έκλεινε και τα ματάκια του.Σήμερα επαναλάβαμε το μπάνιο γιατί πάνω στο σπρέι λέει ότι θέλει να τα κάνουμε μπάνιο.Στεγνώσαμε και το μαλλί με μπιστολάκι.
Έχεις δίκιο Έρη στις φωτογραφίες που του έβγαλα σήμερα τα ματάκια του δείχνουν πράσινα όπως της μικρής σου:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back