Τι ζώδιο είστε;;

Τί ζώδιο είστε??

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • Κριός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ταύρος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Δίδυμοι

• Καρκίνος

• Λέων

• Παρθένος

• Ζυγός

• Σκορπιός

• Τοξότης

• Αιγόκερως

• Υδροχόος

• Ιχθείς

• Total voters
    1
Εγώ είμαι Παρθένος, ο άντρας μου το ίδιο....και ο γιος μας Τοξότης (μη με ρωτάτε πως προέκυψε καρπός από 2 παρθένους:blink::P)
Η Raisa είναι και αυτή Παρθένος.....:confused:
αν δεν ήταν και ο Φιντέλ Ζυγός, παρθεναγωγείο θα άνοιγα:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω...Αιγοκεράκια πολλά..και κάτι για τις μάχες που λέγατε...Εμμμ είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο ΚΑΡΚΙΝΟ..πολύ κλάμα σας λέω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ραισα..δεν είχα αμφιβολία τους λατρεύω τους παρθένους..!!!

Α και η μουκέλις είναι καθεαυτή Δίδυμος..έχει ζώδιο και ωροσκόπο διδυμάκι!!!!!!!Ε μουκέλις???

Ραισα..δεν είχα αμφιβολία τους λατρεύω τους παρθένους..!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Α και η μουκέλις είναι καθεαυτή Δίδυμος..έχει ζώδιο και ωροσκόπο διδυμάκι!!!!!!!Ε μουκέλις???
Αμάν βρε Κατερινάκι,είπαμε να κάνουμε μια καλή φήμη στο site,αμέσως να μας τη χαλάσεις,τς τς τς...:P:P:P

Έλα μουκέλις παραδέξου λοιπον τα 4873582735 πρόσωπα σου!!!:lol:Όοοοοοοοοοχι μωρέ αφού ξέρεις τι αδυναμία έχω στους διδύμους!!!:D

Εγώ είμαι Παρθένος, ο άντρας μου το ίδιο....και ο γιος μας Τοξότης (μη με ρωτάτε πως προέκυψε καρπός από 2 παρθένους:blink::P)
Η Raisa είναι και αυτή Παρθένος.....:confused:
αν δεν ήταν και ο Φιντέλ Ζυγός, παρθεναγωγείο θα άνοιγα:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:
Ο πατερας μου Πολυ καλα τα πηγαιναμε...

Αμάν βρε Κατερινάκι,είπαμε να κάνουμε μια καλή φήμη στο site,αμέσως να μας τη χαλάσεις,τς τς τς...:P:P:P
Η αδερφη μου ....................μεχρι και σημερα δεν μπορω να καταλαβω τον τροπο σκεψεις.....

Είμαστε λίγο δύσκολοι οι Διδυμοι,αλλά έχουμε και τα καλά μας.Την καλλιτεχνική μας φλέβα,τους ωραίους μας εκπροσώπους...(ο Depp Διδυμάκι είναι ):inlove::inlove::inlove:

Η αδερφη μου ....................μεχρι και σημερα δεν μπορω να καταλαβω τον τροπο σκεψεις.....
Μια κ έχω αρκετό δίδυμο μέσα μου δικαιούμαι να ομιλώ. Είναι όντως λίγο μπέρδεμα εκεί που νιώθεις καλά σε παίρνει από κάτω, εκεί που είσαι ήρεμη τα παίρνεις κορυφαία κ από γατάκι γίνεσαι η Πούπσι που λέει κ ο άλλος.

Παιδιά εγώ με τους διδύμους δεν είχα ποτέ προβλήματα..Θέλω να πω οκ με διαφωνίες κλπ αλλά η καλύτερη μου φίλη, ο καλύτερος μου φίλος είναι Δίδυμοι!!!Δεν τους βλέπω δύσκολους..απλά περίεργους, και αυτό είναι το ωραίο νομίζω!!

Μια κ έχω αρκετό δίδυμο μέσα μου δικαιούμαι να ομιλώ. Είναι όντως λίγο μπέρδεμα εκεί που νιώθεις καλά σε παίρνει από κάτω, εκεί που είσαι ήρεμη τα παίρνεις κορυφαία κ από γατάκι γίνεσαι η Πούπσι που λέει κ ο άλλος.
Ναιιιιιιιι
Το χειροτερο ειναι που ολα αυτα γινονται ΧΩΡΙΣ καμμια προειδοποιηση!!!

Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι η ειδοποίηση δεν έρχεται ούτε καν στον ίδιο τον δίδυμο :mad:

ταύρος με ωροσκόπο λέοντα και σελήνη στο σκορπιό....:cool:

επειδή δεν έχω ιδέα, διαφωτίστε με!!!

οκ..λοιπόν.. ταύρος αγέρωχο ζώδιο πολύ αστεείο συνήθως(τρελό χιούμορ), νομίζω ότι φημίζεται όπως και ο σκορπιός για το κρεββάτι που κάνει!!Λέων, εμ ναι ..δεν είναι απο τα αγαπημένα μου ζώδια..είναι λίγο εγωκεντρικοί...δεν ξέρω και πάρα πολλά αυτά είναι τα κοινά χαρακτηριστικά γνωστών..Κατά τα άλλα για τους λέοντες ακούγονται ότι είναι ευαίσθητοι, πράγμα όμως που δεν το δείχνουν σχεδόν ΠΟΤΕ!!!

ταυρος με ωροσκοπο τοξοτη...:(
δεν ταιριαζω με τον εαυτο μου
ζω ενα δραμα:(

ταυρος με ωροσκοπο τοξοτη...:(
δεν ταιριαζω με τον εαυτο μου
ζω ενα δραμα:(
ΧΑΧΑΧΑ καλό ε; Πως τα κατάφερες έτσι; δεν ταιριάζουμε που δεν ταιριάζουμε εμείς οι ταύροι με τον εαυτό μας κόλλησες κ τον Τοξότη! Χάλια!

Κατά τα άλλα για τους λέοντες ακούγονται ότι είναι ευαίσθητοι, πράγμα όμως που δεν το δείχνουν σχεδόν ΠΟΤΕ!!![/quote]

Εδώ θα διαφωνίσω,ο γιός μου ο μεγάλος είναι Λιοντάρι και αν και εξωτερικά έχει όλα τα λιονταρίσια,είναι πολύ πολύ ευαισθητος.
Πάντως το σπίτι αποτελείται από 2 ταυρους,2 δίδυμους ένα καρκίνο(εγώ)και ένα λιοντάρι,το μόνο που ξέρω είναι ότι παιρνάμε πολύ καλά.:up::up::up::up::up:

εχω ενα λεοντα εδω ..ειναι ευαισθητος μονο με το κουταβι.... τα γατια μου θελει να τα τηγανησει..... γρρρρ:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back