aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος

Σκοτωνομαστε και ταυτοχρονα ειμαστε κολλητοι 
Ενω ο φιλος μου ειναι και αυτος λιονταρι...φανταζεστε τι γινετε σπιτι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
οι παρθενοι, γιατι καπου αναφερθηκε το ζωδιο, ειναι το πιο ηρεμο ζωδιο. ειναι το ζωδιο που ξερει τον εαυτο του και του αρκει αυτο που ειναι χωρις να εχει προθεση για καμια τρελλη εξελιξη. ασχολειται πολυ με το σπιτι και την οικογενεια.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα, αν και δεν θα έπρεπε να το πω αυτό τώρα, μάλλον πέφτεις λίιιιιιγο έξω. Είναι μην τα πάρουμε (και τα περνουμε συχνά και χωρίς προφανή αίτία).οι παρθενοι, γιατι καπου αναφερθηκε το ζωδιο, ειναι το πιο ηρεμο ζωδιο. ειναι το ζωδιο που ξερει τον εαυτο του και του αρκει αυτο που ειναι χωρις να εχει προθεση για καμια τρελλη εξελιξη. ασχολειται πολυ με το σπιτι και την οικογενεια.
Σε αυτό μέσα είσαι!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Εγώ είμαι δίδυμος με ωροσκόπο δίδυμο,δηλαδή δίδυμος όσο δεν πάει!!! Ξέρω ότι πολλοί με φοβούνται και οι υπόλοιποι με μισούν. Είμαι όμως απ' τα καλά τα διδυμάκια που ελέγχουν τι διπροσωπία τους. Ο αδερφός μου είναι λέων,όταν όμως μαλώνουμε κρυφτήτε
καλε ετσι ειναι ο αντρας μου διδυμο με διδυμο μεσα στην τρελλα κ την αλλοπρωσαλια μηπως να κανετε παρεα
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
καλε ετσι ειναι ο αντρας μου διδυμο με διδυμο μεσα στην τρελλα κ την αλλοπρωσαλια μηπως να κανετε παρεα
wow,υπάρχει άτομο σαν κι εμένα? Απίστευτο

Mika
Δραστήριο μέλος
μικα εχεις ωροσκοπο.................................................. Σκορπιό!!![]()
α καλα τωρα το ειδα!
Ευχαριστω πολυυυυυυ, τωρα εξηγουνται πολλα
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσοι πιστοί προσέλθετε
!Και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπόν είμαι κριός με ωροσκόπο..καρκίνο?!δεν είμαι σίγουρη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
και ο Bat Καρκινάκι.ΥΓ: Zbeebz όταν λες ντιπ εννοείς την σάλτσα;
zorica
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Γιατί εγώ είμαι καλύτερα;Εγω αιγοκερος με ωροσκοπο σκορπιο...πως γινεται αυτο δεν ξερω![]()
zorica
Διάσημο μέλος
Ναι και αυτος ειναι περιεργος συνδιασμοςΓιατί εγώ είμαι καλύτερα;zorica δεν μας είπες τι είναι ο μικρός![]()
Ο Μαρκο ειναι και αυτος αιγοκαιρος

elvenstar
Επιφανές μέλος

[/quote] Να το θεωρήσω τυχαίο τώρα αυτό;
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool