Τι ζώδιο είστε;;

Τί ζώδιο είστε??

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • Κριός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ταύρος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Δίδυμοι

• Καρκίνος

• Λέων

• Παρθένος

• Ζυγός

• Σκορπιός

• Τοξότης

• Αιγόκερως

• Υδροχόος

• Ιχθείς

• Total voters
    1
Τουλάχιστον να κάνουμε παρέα στη φυλακή:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ που είμαι μια φτωχή και μόνη μπουρτζόβλαχα striper ποιος θα με κάνει παρέέέέάααα?.....:cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ που είμαι μια φτωχή και μόνη μπουρτζόβλαχα striper ποιος θα με κάνει παρέέέέάααα?.....:cry::cry::cry:

Εμείς αν μπεις φυλακή:lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol: :P :lol::lol:

θα ερθω και εγω σκαλιζοντας τη μυτη μου!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:up::lol::up:

θα ερθω και εγω σκαλιζοντας τη μυτη μου!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Η επόμενη συνάντηση μας θα είναι στη φυλακή για καφέ:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"μεσα"!!! με ολες τις εννοιες!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :up: :up: :up: :up: :up:

Γιατί καλέ? Οι Αιγόκεροι είναι τα καλύτερα παιδιά!!!:P
Πάντως το ότι εσύ, η Ελενίτσα και η Νερίνα είστε Αιγόκεροι, εξηγεί σε μεγάλο βαθμό το γιατί είστε από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μου στο forum!;)

κ εγω αιγωκερος ειμαι με ωροσκοπο σκορπιο καλε εμενα δεν με πας

:lol: Να ρωτήσω εγώ που δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά και θέλω να μάθω;:lol: είμαι γεννημένη 24/6/1966
και 12.15-12.20 η μαμά δεν θυμάται ακριβώς παίζει δηλαδή μέχρι 12.30 μεσημέρι.
Ο ωροσκόπος σου είναι ζυγός:) .

Ως Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερο, κολλητή Αιγόκερο, τους μισούς μου φίλους Αιγόκερους και τον λατρεμένο μου ανηψιό, επίσης Αιγόκερο, ένα έχω να πω:
Οι Αιγόκεροι είναι ΚΟΡΥΦΗ!!!:up: :up: :up:
Ευχαριστώ πολύ εγώ και όλοι οι Αιγόκεροι:D . Επιτέλους κάποιος κατάλαβε τι πραγματικά είμαστε:D :up: :D !

[FONT=&quot]Μου έχουν στείλει με e-mail αυτό σχετικά με τα ζώδια![/FONT]

[FONT=&quot]Χαρακτηριστικά ζωδίων[/FONT]

[FONT=&quot]Κριός 21/3 - 20/4[/FONT]
[FONT=&quot]Είστε συντηρητικοί άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι είστε χέστηδες και κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν σας καταπίεζε. Χρησιμοποιείτε μόνο [/FONT][FONT=&quot]Windows[/FONT][FONT=&quot] γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το [/FONT][FONT=&quot]Linux[/FONT][FONT=&quot]. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό. [/FONT][FONT=&quot]Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε. [/FONT]

[FONT=&quot]Ταύρος 21/4 - 20/5[/FONT]
[FONT=&quot]Έχετε μεγάλη υπομονή. Είστε χαζοί και γι΄ αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. [/FONT]

[FONT=&quot]Δίδυμοι 21/5 - 21/6[/FONT]
[FONT=&quot]Είστε κλασσικοί διανοούμενοι. Είστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα. [/FONT]

[FONT=&quot]Καρκίνος 22/6 - 22/7[/FONT]
[FONT=&quot]Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σας κάνει τα τέλεια κοροΐδα. Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι αθώοι. [/FONT]

[FONT=&quot]Λέων 23/7 - 23/8[/FONT]
[FONT=&quot]Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ με ζώα. [/FONT]

[FONT=&quot]Παρθένος 24/8 - 22/9[/FONT]
[FONT=&quot]Είστε πολύ συστηματικοί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει να ξύνεστε όλη μέρα. Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τη δουλειά σας στους άλλους. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Ιδανικά επαγγέλματα: Σεκιουριτάς, Δοκιμαστής Στρωμάτων, Νταβατζής/Τσατσά. Αγαπημένο Σπορ: Το Ξυστό. [/FONT]

[FONT=&quot]Ζυγός 23/9 - 22/10[/FONT]
[FONT=&quot]Είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν θα κάνετε ποτέ χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια. [/FONT][FONT=&quot]Διάσημος Ζυγός: Σάκης Ρουβάς. [/FONT]

[FONT=&quot]Σκορπιός 23/10 - 22/11[/FONT]
[FONT=&quot]Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως [/FONT][FONT=&quot]striper[/FONT][FONT=&quot], ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. [/FONT][FONT=&quot]Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. [/FONT]

[FONT=&quot]Τοξότης 23/11 - 21/12[/FONT]
[FONT=&quot]Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι αλκοολικοί. Ο Παττακός ήταν Τοξότης. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή από το πολύ αλκοόλ. [/FONT]

[FONT=&quot]Αιγόκερως 22/12 - 19/1[/FONT]
[FONT=&quot]Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι. [/FONT]

[FONT=&quot]Υδροχόος 20/1 - 19/2[/FONT]
[FONT=&quot]Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάνε τα αρχίδια όλων, με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχουν ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και είναι συνήθως αμφισεξουαλικοί. Τους αρέσει το [/FONT][FONT=&quot]Frisbee[/FONT][FONT=&quot] και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρεία. [/FONT]

[FONT=&quot]Ιχθείς 20/2 - 20/3[/FONT]
[FONT=&quot]Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι είστε αδερφές!Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι Κατίνες και οι άντρες κατουριούνται στον ύπνο τους και μετά τα 35.[/FONT]

[FONT=&quot]Τις εικόνες δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τις δείχνει.:hmm:[/FONT]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πω, πω μιλάμε για πολύ γέλιο!!!!
Στα περισσότερα ζώδια έχει πέσει μέσα:lol: . Τους τα χώνει κανονικά:lol: !
Να διορθώσω κάτι μόνο, ο Σάκης Ρουβάς δεν είναι Ζυγός αλλά Αιγόκερως:P .

πωπω ολοι σκαρτοι ειμαστε!! τι χαλια:P

Ο ωροσκόπος σου είναι ζυγός:) .

Είναι καλό τώρα αυτό;Σοβαρά τώρα δεν ξέρω τίποτα για αυτά!μόνο ότι αγαπώ πολύ παιδιά οτιδήποτε που έχει ανάγκη και τα τελευταία χρόνια άστα να πάνε.Μάλλον η yasmin πρέπει να βοηθήσει(αμαν πρωί πρωί ψυχοπλακώθηκαμε):lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αχχχχ δηλαδη εγω η στο ψυχιατρειο η στη φυλακη θα καταλιξω.Τουλαχιστον να παρω να κλησω σουιτα στο δαφνη.Αν ερθω κατα φυλακη μερια θα με κανετε παρεα και μενα?

Αρχική Δημοσίευση από Νιαου:
Εγω ειμαι κριαρακι....:lol: :lol: :lol:

+1 ψήφος :cool:

κ εγω αιγωκερος ειμαι με ωροσκοπο σκορπιο

:lol: :lol: :lol: γεια σου ladycat με τα ωραια σου!!! δεν περιμενα οτι θα εχουμε ακριβως τα ιδια!!!!:up: :up:

Παιδια εγω ειμαι ψαρακι! Ωροσκοπο δεν ξερω :( Πως το βρισκουμε?

:Dνα'σαι καλα kittycat:Dμου εφτιαξες τη μερα με αυτα που διαβασα για τα ζωδια.....ολως περιεργως οσο και να τα χωνει εχει πεσει μεσα και για μενα και για αλλους γνωστους μου....:hmm:εγω ειμαι ψαρακι.:/:

αχχχχ δηλαδη εγω η στο ψυχιατρειο η στη φυλακη θα καταλιξω.Τουλαχιστον να παρω να κλησω σουιτα στο δαφνη.Αν ερθω κατα φυλακη μερια θα με κανετε παρεα και μενα?

Δεν χωράει συζήτηση θα σε κάνουμε παρέα, αλλά να μάθουμε τα γατουλίνια τα παίρνουμε μαζί;γιατί εγώ αλλιώς δεν πάω:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back