Lady
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Συμφωνώ απολύτως.Ο Χίτλερ ήταν Ταύρος.Ο Μουσολίνι και ο Ναπολέων ήταν Λέων .Εγώ είμαι Λέων με ωροσκόπο Καρκίνο και σελήνη στον Δίδυμο.Και πιστέψτε με, μου βγαίνουν όλα αυτά τα στοιχεία ανακατεμένα!Πάντως σχετικά με αυτό που δημοσίευσε η Chrisidor νομίζω οτι ειναι λάθος ότι ο Χιτλερ ηταν Λέων. Ηταν Ταυρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry: :cry: δεν θελωωωωω προτιμω να ειμαι ενα αγριοκατσικο που τρεχει στα βουνα......αντε τψρα στα 36 να ασχοληθω με το νερο τι θα ειμαι;;; μια κατσικουλα με βατραχοπεδιλα και μπρατσακια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o υδροχοος δεν ειναι του νερου αλλα του αερα μπορει να εισαι ενα πουλακι με μπρατσακια

ruko
Διάσημο μέλος
And for the record, κι εγώ Αιγόκερως είμαι
με ωροσκόπο μάλλον Καρκίνο, αλλά δεν ξέρουμε με σιγουριά, καθώς η ώρα της γέννησής μου παραμένει αξεδιάλυτο μυστήριο, χαμένο στα βάθη των αιώνων (μέχρι το '80 δηλαδή).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Επομενως, ο ωροσκοπος μου ειναι ταυρος....

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
! Εγώ είμαι σκορπίνα με ωροσκόπο δίδυμο και έχω να πώ ότι οι σκορπιοί μπορούν να είναι η κόλαση και ο παράδεισος... Είμαστε υπέροχοι...

Υ.Γ. Οι ταύροι το έχουν αρκετά το χιτλερικό (είναι το αγόρι μου
) αλλά κατα βάθος είναι μεγάλες καρδιές...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι! Ναι!!!Τελικά οι σκορπιοί είμαστε πολλοί!
Εγώ είμαι σκορπίνα με ωροσκόπο δίδυμο και έχω να πώ ότι οι σκορπιοί μπορούν να είναι η κόλαση και ο παράδεισος... Είμαστε υπέροχοι...
Υ.Γ. Οι ταύροι το έχουν αρκετά το χιτλερικό (είναι το αγόρι μου) αλλά κατα βάθος είναι μεγάλες καρδιές...
![]()
Μόόόνο υπέροχοι? Και κάτι παραπάνω είμαστε. γιατί να το κρύψομεν άλλωστε?
Ε, όχι και Χιτλερικά τα Ταυράκια!
Ταύρος είναι ο άνδρας μου ο οποίος είναι ήρεμος και καλόβολος σε εκνευριστικό σημείο... Χιτλερική μάλλον εγώ θα χαρακτηριζόμουν...
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
αλλά η σύμπτωση είναι μεγάλη! Κι εγω για το αγόρι μου (τι αγόρι δηλαδή, ολόκληρος άντρας) που είναι Ταυρούλης μιλούσα...
Ναι μωρέ, γούτσου γούτσου είναι αλλά ο δικός μου έχει κάτι αναλαμπές χιτλερικές... καλά, πώς αντέξατε και παντρευτήκατε? Αν και νομίζω πως καταλαβαίνω...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι μωρέ, γούτσου γούτσου είναι αλλά ο δικός μου έχει κάτι αναλαμπές χιτλερικές... καλά, πώς αντέξατε και παντρευτήκατε? Αν και νομίζω πως καταλαβαίνω...![]()

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
ότι κατάλαβες ότι κατάλαβα ότι κι εγώ μετά από 4 χρόνια σχέση δε μπορώ να ξεκολλήσω από τον ταυρούλη μου!!!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ωχ,,,μια απο τα ιδια..γιαυτο και μας την εδωσε εμαςο αντρας μου ειναι διδυμος φαντασου τι γινετε στο σπιτι σκηνες απειρου καλους

εγω παντως ειμαι υδροχοοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
εγω ειμαι ζυγος με ζυγο!!! κοινως οπου φυσαει ο ανεμος παω. καταλαβενετε. δεν σχολιαζω με τι ζωδια κανω σχεσεις γιατι θα σας αναλυσω ολο το ωροσκοπιο μου και του πρωην και γιατι ειμασταν μαζι και γιατι χωρισαμε

anabou
Διάσημο μέλος
. Είμαστε λίγο σχιζοφρενείς είναι η αλήθεια αλλά κατά βάθος είμαστε καλοί, αρκεί να μην μας πειράξουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Ως εκπρόσωπος του ζωδίου (σκορπιός) έχω να δηλώσω ότι είμαστε παρεξηγημένοι ως ζώδιο. Είμαστε λίγο σχιζοφρενείς είναι η αλήθεια αλλά κατά βάθος είμαστε καλοί, αρκεί να μην μας πειράξουν!
Λίγο σχιζοφρενείς???

Μόνο λίγο?? Για τους άντρες εκποσώπους ισχύει αυτό, όχι για τις γυναίκες..
Με τις γυναίκες τα πάω μια χαρά..
marestros
Δραστήριο μέλος
κακως χρησιμοποιησα δευτερο πληθυντικο επρεπε να βαλω πρωτο αφου το ωροσκοπιο μου εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σκορπιο
cosette
Δραστήριο μέλος
!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette
Δραστήριο μέλος
αλλά anyway...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι Λιονταράκι με ωροσκόπο Ζυγό(και έτσι σώζεται λίγο η κατάσταση...![]()
![]()
!!!)
Πότε έχεις γενέθλια?? Εγώ 7 Αυγούστου.. Μα τα Λιονταράκια είμαστε τέλεια πλάσματα από μόνα μας.. τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει καλύτερους..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool