Τι θα δούμε σήμερα;

και γω πολιτικη κουζινα βλεπω....:):):)
Δεν το πρόλαβα απ' την αρχή, :( πάντως την επόμενη φορά που θα κάνω ιμάμ θα βάλω μέσα και μοσχοκάρυδο! Μου τρέξαν τα σάλια όταν το άκουσα... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το πρόλαβα απ' την αρχή, :( πάντως την επόμενη φορά που θα κάνω ιμάμ θα βάλω μέσα και μοσχοκάρυδο! Μου τρέξαν τα σάλια όταν το άκουσα... ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ

:lol::lol::lol::lol:πολυ ωραια τανια ..κοινωνικη...και με πολυ φαι για μας τις λιχουδες..:P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol:πολυ ωραια τανια ..κοινωνικη...και με πολυ φαι για μας τις λιχουδες..:P:P:P:P
Πάντως μου άρεσε η ταινία! Όλοι παίζανε καλά. Μόνο η Λουιζίδου παρατραβούσε λίγο το πολίτικο accent. Ο Μιχαηλίδης τέλειος!
Και ναι, είμαι λιχούδα! Έως και πολύ λιχούδα! :redface:

Ξεκιναει τωρα μια καινουργια σειρα απο την ΕΤ1 με θεμα την ζωη του ποιητη Κωστα Καρυωτακη.:)Επειδη εχω μια αδυναμια στις ιστορικες σειρες και ταινιες, παρακολουθω το πρωτο επισοδειο.
Ξεκιναει αναποδα, απο την αυτοκτονια του.:hmm:
Παντος τα Ματωμενα Χωματα δεν με ενθουσιασαν.:hmm:

Ξεκιναει τωρα μια καινουργια σειρα απο την ΕΤ1 με θεμα την ζωη του ποιητη Κωστα Καρυωτακη.:)Επειδη εχω μια αδυναμια στις ιστορικες σειρες και ταινιες, παρακολουθω το πρωτο επισοδειο.
Ξεκιναει αναποδα, απο την αυτοκτονια του.:hmm:
Παντος τα Ματωμενα Χωματα δεν με ενθουσιασαν.:hmm:
Δεν τα μπορώ αυτά τα ψυχοπλακωτικά :(
Τελικά αν το σκεφτείς ο Καρυωτάκης ήταν ΕΜΟ:lol:

Τελικά αν το σκεφτείς ο Καρυωτάκης ήταν ΕΜΟ:lol:

Ναι για την εποχη του.Λογικα επρεπε να πασχει απο ενα ειδους κατθληψης , δεν θυμαμαι γιατι αυτοκτονησε ηταν ερωτικη απογοητευση?
Παντος η σειρα παρουσιαζει πολυ αναλυτικα το ιστορικο πλαισιο της δεκαετιας '10-'20.Δεν ηξερα οτι ηταν τοσο πολιτικοποιημενος ο Καρυωτακης.:hmm:

Ο Καρυωτακης ηταν καταθλιπτικος,κι αν δεν κανω λαθος ειχε ξαναπροσπαθησει να βαλει τελος στη ζωη του.Ηθελα κι εγω να το δω αλλα εβαλα λιγο Edward και ξεχαστηκα...:P

γεια σας γατοφιλοι!!!:up:ναι,ο καρυωτακης ηταν καταθλιπτικος ο καημενος(γραψαμε σημερα διαγωνισμα στα κειμενα και επεσε καρυωτακης οποτε τον ξερω καλα:lol::lol::lol: ααα,μην απορειτε,ειμαι οντως λιγο μικροτερη σας και παω σχολειο ακομα χεχε)

Καρυωτάκης

Ο Καρυωτάκης είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει στη θάλασσα, αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, υπάρχει και σχετικό κομμάτι στο έργο του όπου προτρέπει όλους τους επίδοξους αυτόχειρες που ξέρουν μπάνιο να μην επιχειρήσουν το ίδιο, διότι είναι αδύνατο και πως ο ίδιος το μόνο που αποκόμοισε είναι ένα κρυολόγημα!

Αν θέλετε να βλέπετε επεισόδια που χάσατε, δείτε στο greekmovies ¨η στο greektoube.

να σας ρωτησω κατι?:)προκειται να αποκτησω ενα γατακι αλλα επειδη μενω στο 2 οροφο μιας πολυκατοικιας δεν ξερω αν ειναι ο καταλληλος χωρος για μια γατα!!!!βοηθειααααα!:((ξερω οτι εγινα κουραστικη με αυτην την ερωτηση αλλα τι να κανω!!!)πειτε κατι,δωστε καμια ιδεα!

να σας ρωτησω κατι?:)προκειται να αποκτησω ενα γατακι αλλα επειδη μενω στο 2 οροφο μιας πολυκατοικιας δεν ξερω αν ειναι ο καταλληλος χωρος για μια γατα!!!!βοηθειααααα!:((ξερω οτι εγινα κουραστικη με αυτην την ερωτηση αλλα τι να κανω!!!)πειτε κατι,δωστε καμια ιδεα!

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα να ζησει ενα γατακι σε διαμερισμα.Τα περισσοτερα μελη του φορουμ εχουν μια η περισσοτερες γατες σε διαμερισμα χωριε κανενα προβλημα.:)Εγω προσωπικα εχω δυο και ειναι μια χαρα.;)
Χρηαζεται πολυ προσοχη ομως οταν θα βγαινει στο μπαλκονι.Μια καλη ιδεα ειναι να το ασφαλισεις τα καγκελα με πλεγμα η κατι αλλο ωστε να μην κινδυνευει να πεσει.Το δικο σου γατακι που ειναι πολυ μικρο ακομη καλο θα ηταν να μην εβγαινε στο μπαλκονι(ειδικα μονο του) και να συνηθιζε απο μικρο το σαμαρακι για να αποφυγεις δυσαρεστα ατυχηματα.:D
Αν θελεις πηγαινε στην ενοτητα "οι γατες μου" και ανοιξε δικο σου θεματακι, για να μας πεις λιγα λογια για το γατακι σου.:D
Καλως ηρθες στην γατοπαρεα μας!:hello::D:D

Υ.Γ Mods μηπως να μεταφερθει το post (της κοπελας και το δικο μου) σε αλλη πιο σχετικη ενοτητα.:D

James Bond με τον νέο παίδαρο(δεν μου αρέσει.. αλλά τέλος παντων).... τώρα στο STAR.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συμφωνήσω Julia ο παίδαρος είναι πολύ μάπα
icon15.gif
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλός ηθοποιός

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για να θυμιθουμε και αυτο το θε΄μα....την αστυνομικη σειρα νομος και τάξη στο σταρ...τώρα!!και κάθε βράδυ νομιζω!!!!

σημερα αρχιζει νεα σειρα στον αντεννα στις 23,00. για να δουμε τι θα μας πει.....:hmm:

πια σειρα ξεκιναει σημερα στον αντ1 Ιωαννα μου???

Παρακολουθώ , όταν μπορώ και είμαι σπίτι, κάθε Πέμπτη στις 10 το βράδυ στην ΕΤ1, μία σειρά που αναφέρεται στη ζωή του Κώστα Καρυωτάκη. Τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα και επειδή την σκηνοθετεί και ο Τάσος Ψαρράς, αρκετά σωστή και από καλλιτεχνική άποψη.

πια σειρα ξεκιναει σημερα στον αντ1 Ιωαννα μου???

δεν θυμαμαι πως λεγεται δαφνουλα, συντονισου αντεννα στις 11 και θα δεις. αν θυμαμαι καλα ειναι αστυνομικου τυπου :D

Παρακολουθώ , όταν μπορώ και είμαι σπίτι, κάθε Πέμπτη στις 10 το βράδυ στην ΕΤ1, μία σειρά που αναφέρεται στη ζωή του Κώστα Καρυωτάκη. Τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα και επειδή την σκηνοθετεί και ο Τάσος Ψαρράς, αρκετά σωστή και από καλλιτεχνική άποψη.

ειναι απο τις ωραιοτερες σειρες που εχουν γινει για την ελληνικη τβ. την εχει τωρα. δεν την χανω με τιποτα. η Μαρια Πολυδουρη εκπληκτικη προσωπικοτητα. :)

καλα που μου το θυμισατε οτι την εχει τωρα κοριτσια:)

Βάλτε ΣΚΑΪ τώρααααααααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back