Τι θα δούμε σήμερα;

nickis

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα.
είπα να ανοίξουμε ένα θεματάκι για το τι προτείνει ο καθένας μας να δούμε στην τηλεόραση σήμερα...:)τι από όλα όσα παίζονται στην τηλεοραση καθημερινά θεωρείτε αξιόλογο και ενδιαφέρον?:hmm:γιατί συχνά μαθαίνουμε μετά κάτι καλό που εχει παιχτεί και λέμε..."ήθελα να το δω"...!!πείτε λοιπόν τις προτάσεις σας για το τι θα δούμε σήμερα...!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σου πω ακομη δεν εχω δει το προγραμμα αλλα για οσους θελουν ενα site που το εχει ειναι αυτο....:D:Dhttps://entertainment.flash.gr/tv_radio/search/indexresult.asp

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άρχοντα των Δαχτυλιδιών 2 πύργοι ΑΛΦΑ στις 9.00... για 4η φορά!!:)

ααα!εχει αρχοντα..τοτε και γω για κει τεινω..:hmm::hmm:

3662.gif
3659.gif
και εγώ αυτό θα δω

Και εγω ειδα οτι ο αλφα εχει τους δυο πυργους.Ομως ετσι ξεκαρφωτα βαζουν το δευτερο μερος?:hmm:Εκτος αν θεωρουν οτι ολοι ξερουν την τριλογια καλα, και οποιο μερος και να βαλουν το ιδιο ειναι.:hmm:
Παντος και εγω φαν.Εχω και τα τρια μερη σε DVD.:D

Σημερα ειχε στο σκαι και το "με την φροντιδα του dr.Χαρυ"(με τον κτηνιατρο) στις 14.30 αλλα αργα το θυμηθηκα.:down:

Και εγω ειδα οτι ο αλφα εχει τους δυο πυργους.Ομως ετσι ξεκαρφωτα βαζουν το δευτερο μερος?:hmm:Εκτος αν θεωρουν οτι ολοι ξερουν την τριλογια καλα, και οποιο μερος και να βαλουν το ιδιο ειναι.:hmm:
Παντος και εγω φαν.Εχω και τα τρια μερη σε DVD.:D

Σημερα ειχε στο σκαι και το "με την φροντιδα του dr.Χαρυ"(με τον κτηνιατρο) στις 14.30 αλλα αργα το θυμηθηκα.:down:

και εγώ τώρα το θυμήθηκα,, σκέφτομαι να κολήσω χαρτάκια υπενθήμησης παντού, δε πάει άλλο:lol:

Λογικά, είχε το 1 την προηγούμενη Κυριακή.....:hmm: Δεν το ξέρω, αλλά συνήθως έτσι κάνουν....

Και να συμπληρωσω και κατι ακομη.Μια που ανοιξαμε θεμα με οτι ενδιαφερον εχει η TV γιατι να μην ανοιξουμε και θεμα "Σινεμα-ταινιες σε DVD" ? Εγω σημερα ειδα το "Ενα ψαρι που το ελεγαν Γουαντα" που το εδινε το Εθνος της Κυριακης.Ειχα να το δω απο τα τελη της δεκαετιας το'80.Σιγουρα παλια κωμοδια αλλα καλη.Γελασα πολυ.:D

ΛΑΤΡΕΥΩ αρχοντα!!!!

και την αλλη ελπιζω να εχει το 3...καθε φορα που πηγαινα να το δω αυτο το 3ο παντα με επαιρνε ο υπνος μια στην αρχη..μια προς το τελος..ολο με διακοπες το βλεπω ποτε δεν το εχω δει ολοκληρο.....:lol::lol::lol::lol:

Εγώ πέρασα απο το DVDαδικο να πάρω τίποτα... αλλά ήταν κλειστό!!!
Μάλλον την κοπάνησε 4ήμερο...:down:

Και να συμπληρωσω και κατι ακομη.Μια που ανοιξαμε θεμα με οτι ενδιαφερον εχει η TV γιατι να μην ανοιξουμε και θεμα "Σινεμα-ταινιες σε DVD" ?
ωραια ιδεα!!!!

μολις θυμηθηκα οτι ηθελα να παρω μια εφημεριδα με το DVD Τζεην Εηρ,αλλα δεν θυμαμαι ποια εφημεριδα ειναι!
μηπως θυμαστε εσεις?:hmm:

και την αλλη ελπιζω να εχει το 3...καθε φορα που πηγαινα να το δω αυτο το 3ο παντα με επαιρνε ο υπνος μια στην αρχη..μια προς το τελος..ολο με διακοπες το βλεπω ποτε δεν το εχω δει ολοκληρο.....:lol::lol::lol::lol:
αχ,κριμα!το πιο ωραιο ειναι κατα την γνωμη μου!

ωραια ιδεα!!!!

μολις θυμηθηκα οτι ηθελα να παρω μια εφημεριδα με το DVD Τζεην Εηρ,αλλα δεν θυμαμαι ποια εφημεριδα ειναι!
μηπως θυμαστε εσεις?:hmm:

Η Ελευθεροτυπια το εχει. Την πηρα για την μαμα μου(οσο υπαρχω εγω τα εντυπα μεσα δεν θα χρεωκοπησουν στην Ελλαδα:blink:;):lol:).Δεν το ειδαμε ακομη, αλλα πρεπει να ειναι καλη μεταφορα γιατι η σκηνοθεσια ειναι του Φρανκο Τζεφιρελι και παιζουν Γουλιαμ Χαρτ και Ελ Μακφερσον.:)
Κριμα που δεν εισαι Θεσ/νικη να σου το εδινα να το εβλεπες.:D

Η Ελευθεροτυπια το εχει. Την πηρα για την μαμα μου(οσο υπαρχω εγω τα εντυπα μεσα δεν θα χρεωκοπησουν στην Ελλαδα:blink:;):lol:).Δεν το ειδαμε ακομη, αλλα πρεπει να ειναι καλη μεταφορα γιατι η σκηνοθεσια ειναι του Φρανκο Τζεφιρελι και παιζουν Γουλιαμ Χαρτ και Ελ Μακφερσον.:)
Κριμα που δεν εισαι Θεσ/νικη να σου το εδινα να το εβλεπες.:D
αχ,σε ευχαριστω πολυ!!!!!πεταγομαι να το παρω!!!!:):):)

αχ,κριμα!το πιο ωραιο ειναι κατα την γνωμη μου!

εμενα μου λες ολοι μου το λενε και ειναι το μονο που δεν εχω δει ολοκληρο..λιγο αρχη ,λιγο μεση ,λιγο τελος...:lol::lol::lol::lol:θα δοκιμασω μανταλακια στα ματια την αλλη φορα..:lol::lol::lol:

ειμαι πολυ ατυχη!!!!τελειωσε η Ελευθεροτυπια!!το χωριο μου μεσα!!!:mad::(

Αν το αντιγράψει κάποιος και στο στείλει??? ;)

Αν το αντιγράψει κάποιος και στο στείλει??? ;)
ευχαριστω πολυ για τη σκεψη,αλλα μη σας βαζω σε κοπο!!!θα πω στην "χακερ" την αδερφη μου να το βρει απο το ιντερνετ:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back