Τι θα δούμε σήμερα;

Κι εγω πετυχα το ντοκυμαντερ στο SKAI.Μπηκα στο θεματάκι να σας το πω αλλα με πρόλαβε η συμπεθέρα:)

Aν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου αρέσει ότι είναι το μόνο είδος, που διάλεξε να εξημερωθεί!!!:D
...εν μέρη;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε ναι...:P
παιδιά... 10km2 περιοχή είναι ΠΟΛΥ!!!!:confused: Μιλάμε όλο το χωριό και τα κτήματα....και βάλε...

Για τις αγριόγατες μιλούσε...

Πάντως εκεί, στις νεκροψίες, μου ήρθε ένας εμετός ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ

Ό,τι και να λέμε, εμένα αυτά τα άτριχα τα λυπάται η ψυχή μου! Σαν γδαρμένα είναι τα καημένα... :(

Εκπληκτικό το ντοκιμαντέρ!:up:Να επισημάνω δύο στοιχεία που μου δεν είχα σκεφτεί ποτέ:hmm:
1.Τους έντονους χρωματισμούς στην γάτα ο ανθρωπός τους επέβαλε με την "εξημέρωση" της γάτας και με τις διασταυρώσεις(λογικό αυτό) . Οι τρίχρωμες και γενικότερα οι χρωματισμοί του τριχωμάτος τους με μεγάλες αντιθέσεις στην φύση δεν ευνοούνται γιατί γίνονται πιό εύκολα στόχος.Κανονικά αν εξακολουθούσαν να ζουν άγριες στην φύση θα ήταν μάλλον...πορτοκαλόγατες.;):D
2.Την "σκοτεινή" περίοδο στην συμβίωση της γάτας με τον άνθρωπο, που είναι ο Μεσαίωνας οι γάτες πήραν "τρόπον τινά" ένα είδους εκδίκησης γιά τις διώξεις τους.Δηλάδη μειώθηκε αισθητά ο πληθυσμός τους με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο πληθυσμός των τρωκτικών.Και επειδή οι συνθήκες υγιεινής τότε δεν ήταν οι καλύτερες, απο τους ψύλους των τρωκτικών προκλήθηκε η επιδημία της πανώλης που οδήγησε στον αφανισμό του 1/4 του πλυθησμού της Ευρώπης εκείνης της εποχής.:hmm:

Οντως πολύ ενδιαφέρον το ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ.Για μια ακόμη φορά ,αποδεικνύεται, πόσο σκληρά και ανθεκτικά είναι τα λατρεμένα μας ζώα:up::up:.Μου έκανε εντύπωση η διαπίστωση ,οτι οι γάτες διάλεξαν να ζήσουν κοντά στον άνθρωπο:Dκαι δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που γίνεται με τους εκτροφείς:mad:.

Εκπληκτικό το ντοκιμαντέρ!:up:Να επισημάνω δύο στοιχεία που μου δεν είχα σκεφτεί ποτέ:hmm:
1.Τους έντονους χρωματισμούς στην γάτα ο ανθρωπός τους επέβαλε με την "εξημέρωση" της γάτας και με τις διασταυρώσεις(λογικό αυτό) . Οι τρίχρωμες και γενικότερα οι χρωματισμοί του τριχωμάτος τους με μεγάλες αντιθέσεις στην φύση δεν ευνοούνται γιατί γίνονται πιό εύκολα στόχος.Κανονικά αν εξακολουθούσαν να ζουν άγριες στην φύση θα ήταν μάλλον...πορτοκαλόγατες.;):D
2.Την "σκοτεινή" περίοδο στην συμβίωση της γάτας με τον άνθρωπο, που είναι ο Μεσαίωνας οι γάτες πήραν "τρόπον τινά" ένα είδους εκδίκησης γιά τις διώξεις τους.Δηλάδη μειώθηκε αισθητά ο πληθυσμός τους με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο πληθυσμός των τρωκτικών.Και επειδή οι συνθήκες υγιεινής τότε δεν ήταν οι καλύτερες, απο τους ψύλους των τρωκτικών προκλήθηκε η επιδημία της πανώλης που οδήγησε στον αφανισμό του 1/4 του πλυθησμού της Ευρώπης εκείνης της εποχής.:hmm:

οντως πολυ καλο ντοκιμαντερ ! ειδατε πως η φυση εκδικειται παντως? αφανισες τις γατες ? παρε να χεις μια πανωλη να πορευεσαι..ετσι ειναι οταν διαταρασσεται η ηρεμια της φυσης. ;) τιποτα δεν γινεται χωρις να πληρωσεις..
επισης μπραβο στο σκαι και στα κοριτσια που ενημερωσαν, αν δεν το χα δει απο εδω μεσα μαλλον δε θα το εβλεπα..

Κοριτσια θυμαται καμια τον τιτλο;Δεν πιανουμε ΣΚΑΙ και θελω να το κατεβασω.

Και εκει που ειπαν οτι "ποτε η γατα αποφασισε να υιοθετησει τον ανθρωπο"....χεχε :lol::lol::lol:
Πολυ ωραιο ντοκυμαντερ....

Ο τιτλος πρωην συμπεθερα ειναι "οσα δεν γνωριζουμε για τις γατες" η καπως ετσι....

Κοριτσια θυμαται καμια τον τιτλο;Δεν πιανουμε ΣΚΑΙ και θελω να το κατεβασω.
Δες στο σάιτ του SKAI, στο χθεσινό πρόγραμμα. Πάντως ήταν ντοκ του National Geographic.

Βρηκα τον τιτλο,αλλα δυστυχως δεν εχει ανεβει ακομα απο κανεναν.Ευχαριστω παντως.

Kαι εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η παρέμβαση των εκτροφέων και οι "δημιουργίες" τους.

Αυριο το βράδυ (Τετάρτη 22/4) ο ΣΚΑΙ στις 23.00 έχει Party animals "Αγριες γάτες".:D:D:D
Και απ' οτι βλέπω στο πρόγραμμα, μιά ώρα νωρίτερα(22.00) έχει Party animals "Πανέξυπνα σκυλιά":)

Βάλτε τώρα τον ΣΚΑΙ!:)

Jawohl mein General! Έβαλα! :D

Είδατε που η αλεπού εξημερώνεται? Απίστευτο , σαν σκύλος έκανε.:blink:

ναι το ειδα, και ειδα και χιμπατζηδες. ειναι πολυ γλυκα ζωααα :rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back