Τι θα δούμε σήμερα;

Είδατε τις πέντε "μεγάλες" γάτες?:D
Πανέμορφες όλες, αλλά η λεοπάρδαλη κατ'εμέ το ωραιότερο ζώο του πλανήτη.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδατε τις πέντε "μεγάλες" γάτες?:D
Πανέμορφες όλες, αλλά η λεοπάρδαλη κατ'εμέ το ωραιότερο ζώο του πλανήτη.:D

εγω λατρευω την τιγρη :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδατε που η αλεπού εξημερώνεται? Απίστευτο , σαν σκύλος έκανε.:blink:

Νίκη, όταν ήμουν στο Bradford στην Αγγλία, πολύ συχνά τα βράδια κατά τις 8 ερχόταν στην αυλή της εστίας μας μια αλεπού την οποία ταΐζαμε κρεατάκι και της γλυκομιλούσαμε. Αγοράζαμε φαγητό ειδικά για την αλεπού μας! Έξι μήνες είχαμε πετ αλεπού για να μη μας λείπουν οι γάτες και τα σκυλιά μας:lol:

Πάντως στο χτεσινό με τη σκυλίτσα εγώ τρελάθηκα όταν γύρισε το βλέμμα της παρακλητικά στο κοριτσάκι που έκλαιγε από την αγωνία, σαν να της ζητούσε βοήθεια στη γέννα:inlove:

Νίκη, όταν ήμουν στο Bradford στην Αγγλία, πολύ συχνά τα βράδια κατά τις 8 ερχόταν στην αυλή της εστίας μας μια αλεπού την οποία ταΐζαμε κρεατάκι και της γλυκομιλούσαμε. Αγοράζαμε φαγητό ειδικά για την αλεπού μας! Έξι μήνες είχαμε πετ αλεπού για να μη μας λείπουν οι γάτες και τα σκυλιά μας:lol:

Στέλλα υπάρχει φωτογραφία?

Στέλλα υπάρχει φωτογραφία?

:( Δυστυχώς... Πολύ λίγες έχω κρατήσει από εκείνη την περίοδο έτσι κι αλλιώς... αλλά την αλεπούδω μας δεν την είχαμε βγάλει. Ούτε ξέρω γιατί κανείς δεν το σκέφτηκε, μάλλον μας φαινόταν φυσιολογικό ή το απολαμβάναμε τόσο που το ξεχνούσαμε! Θυμάμαι να κάθεται έξω από το παράθυρο της κουζίνας. Αν την έβλεπε άδεια, γύρναγε το βλέμα ψηλά. Όταν την έβλεπα από το δωμάτιό μου στον τρίτο να γυρνάει το κεφαλάκι προς τα πάνω να μας εντοπίσει... ήθελα να την πνίξω στα φιλιά:inlove:Και είχε μια ουρά... κούκλα!

Mnν πάτε μακριά. Εδώ στην Καισαριανή υπάρχει εξημερωμένη αλεπουδίτσα. Ξέρω έναν κύριο ο οποίος δεν ζει τώρα δυστυχώς, και πήγαινε καθημερινά και την τάιζε. Η αλεπουδίτσες εξημερώνονται και είναι και κλεφτρίτσες. Εμένα μου πετάχτηκε μία εδώ στην Καισαριανή όπως πήγαινα με το αυτοκίνητο να βγώ περιφερειακό. Ευτυχώς δεν τρέχω γενικά.:)

Mnν πάτε μακριά. Εδώ στην Καισαριανή υπάρχει εξημερωμένη αλεπουδίτσα. Ξέρω έναν κύριο ο οποίος δεν ζει τώρα δυστυχώς, και πήγαινε καθημερινά και την τάιζε. Η αλεπουδίτσες εξημερώνονται και είναι και κλεφτρίτσες. Εμένα μου πετάχτηκε μία εδώ στην Καισαριανή όπως πήγαινα με το αυτοκίνητο να βγώ περιφερειακό. Ευτυχώς δεν τρέχω γενικά.:)
Πού κοντά στο Νεκροταφείο; Λογικό. Εκεί αρχίζει και το βουνό.

Βάλτε ΣΚΑΙ τώρα, έχει ντοκιμαντέρ για τσιτάχ!:)

Βάλτε ΣΚΑΙ τώρα, έχει ντοκιμαντέρ για τσιτάχ!:)
Αυτό βλέπω. Τώρα τρέχει.........

Κι εγω αυτο βλεπω...μακαρι να μην τα παισουνε αν και δεν το βλεπω:/:
αχ τι κριμα...επιασε εναμικρο και το εφαγε.πολυ λυπαμαι...

Κάθε Τρίτη ο ΣΚΑΙ έχει CSI nights 3 επεισόδια απανωτά :up:

...γμτ..το τσιταχ ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου.το εχασα μαλλον..τωρα ανοιγω tv

Το είδα, αλλά δεν κατάλαβα τί έγινε με τον Αλέξανδρο... το άνοιξα αφού έμειναν τα 2 μόνα.:hmm:

Το είδα, αλλά δεν κατάλαβα τί έγινε με τον Αλέξανδρο... το άνοιξα αφού έμειναν τα 2 μόνα.:hmm:

Και εγώ δεν το είδα ακριβώς από την αρχή, το πέτυχα την στιγμή που ο Αχιλλέας(οχι ο Αλέξανδρος) επέσε στο έδαφος ετοιμοθάνατος.:(
Και μάλιστα έπιασε η κάμερα την στιγμή που σκοτείνιασαν τα ματάκια του(από εγκεφαλική αιμοραγία προφανώς) και μετά πέθανε.:(Συγκινήθηκα:( και θυμήθηκα ακριβώς την ίδια εικόνα, όταν ξεψύχησε πέρισυ στα χέρια μου η μαμά του Αρη, από χτύπημα με μηχανάκι.:(
Θα κάνω ένα ΟΦΦ.
Ειναι πραγματικά εκπληκτικά αυτά τα ντοκιμαντέρ, παρακολουθούν από κοντά την ζωή των ζώων, είναι πολύ ρεαλιστικά και οι εικόνες εκπληκτικές.Αλλά γιατί δεν επεμβαίνουν καθόλου?:hmm:
Τόσο πολύ απογορεύεται να βοηθήσουν ένα τραυματισμένο ζώο?:hmm:
Εκείνη η πανέμορφη αρσενική λεοπάρδαλη με το σπασμένο πόδι που δεν μπορούσε να κυνηγίσει και λιμοκτονούσε, δεν μπορούσαν τουλάχιστόν να την φροντίσουν? Τόσο θα διαταρράσονταν η ισορροπία?:hmm::(:(

Ναι, είναι όρος... δεν επεμβαίνουν... είχα δεί ένα making of της σειράς της Καθημερινής. Και έλεγαν ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να μήν επεμβαίνουν...:(

γιατί αν επέμβουν σε ένα θα πρέπει να επέμβουν σε όλα.. και γιατί να σώσουν πχ μια αντιλόπη?? Όταν αυτή θα γίνει φαγητό για τα τιγράκια? Ή μια λεοπάρδαλη? όταν πάλι αυτή θα γίνει φαγητό...κλπ...
(έχω ρίξει πολύ κλάμα....)

Το ΣΚΑΙ τώρα έχει ένα ντοκιμαντέρ για λιοντάρια!:D:D:D
Τα μικρά τους είναι τρισχαριτωμένα.:up::up:

Το ΣΚΑΙ τώρα έχει ένα ντοκιμαντέρ για λιοντάρια!:D:D:D
Τα μικρά τους είναι τρισχαριτωμένα.:up::up:

Εμφανίζεται και ο Σείριος σαν guest star?:lol:

Σας Προτείνουμε… ΣΚΑΪ

Πέμπτη, 21 Μαϊ. 00:05

53BBDC5D9318843E6372C2C64DD7C43C.jpg

Party Animals
Η Εκδίκηση του Ελέφαντα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back