Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Πανέμορφες όλες, αλλά η λεοπάρδαλη κατ'εμέ το ωραιότερο ζώο του πλανήτη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Είδατε τις πέντε "μεγάλες" γάτες?
Πανέμορφες όλες, αλλά η λεοπάρδαλη κατ'εμέ το ωραιότερο ζώο του πλανήτη.![]()
εγω λατρευω την τιγρη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Είδατε που η αλεπού εξημερώνεται? Απίστευτο , σαν σκύλος έκανε.![]()
Νίκη, όταν ήμουν στο Bradford στην Αγγλία, πολύ συχνά τα βράδια κατά τις 8 ερχόταν στην αυλή της εστίας μας μια αλεπού την οποία ταΐζαμε κρεατάκι και της γλυκομιλούσαμε. Αγοράζαμε φαγητό ειδικά για την αλεπού μας! Έξι μήνες είχαμε πετ αλεπού για να μη μας λείπουν οι γάτες και τα σκυλιά μας

Πάντως στο χτεσινό με τη σκυλίτσα εγώ τρελάθηκα όταν γύρισε το βλέμμα της παρακλητικά στο κοριτσάκι που έκλαιγε από την αγωνία, σαν να της ζητούσε βοήθεια στη γέννα

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη, όταν ήμουν στο Bradford στην Αγγλία, πολύ συχνά τα βράδια κατά τις 8 ερχόταν στην αυλή της εστίας μας μια αλεπού την οποία ταΐζαμε κρεατάκι και της γλυκομιλούσαμε. Αγοράζαμε φαγητό ειδικά για την αλεπού μας! Έξι μήνες είχαμε πετ αλεπού για να μη μας λείπουν οι γάτες και τα σκυλιά μας![]()
Στέλλα υπάρχει φωτογραφία?
stellak
Διάσημο μέλος
Στέλλα υπάρχει φωτογραφία?
Δυστυχώς... Πολύ λίγες έχω κρατήσει από εκείνη την περίοδο έτσι κι αλλιώς... αλλά την αλεπούδω μας δεν την είχαμε βγάλει. Ούτε ξέρω γιατί κανείς δεν το σκέφτηκε, μάλλον μας φαινόταν φυσιολογικό ή το απολαμβάναμε τόσο που το ξεχνούσαμε! Θυμάμαι να κάθεται έξω από το παράθυρο της κουζίνας. Αν την έβλεπε άδεια, γύρναγε το βλέμα ψηλά. Όταν την έβλεπα από το δωμάτιό μου στον τρίτο να γυρνάει το κεφαλάκι προς τα πάνω να μας εντοπίσει... ήθελα να την πνίξω στα φιλιά
Και είχε μια ουρά... κούκλα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Πού κοντά στο Νεκροταφείο; Λογικό. Εκεί αρχίζει και το βουνό.Mnν πάτε μακριά. Εδώ στην Καισαριανή υπάρχει εξημερωμένη αλεπουδίτσα. Ξέρω έναν κύριο ο οποίος δεν ζει τώρα δυστυχώς, και πήγαινε καθημερινά και την τάιζε. Η αλεπουδίτσες εξημερώνονται και είναι και κλεφτρίτσες. Εμένα μου πετάχτηκε μία εδώ στην Καισαριανή όπως πήγαινα με το αυτοκίνητο να βγώ περιφερειακό. Ευτυχώς δεν τρέχω γενικά.![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πού κοντά στο Νεκροταφείο; Λογικό. Εκεί αρχίζει και το βουνό.
Nαι εκεί

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό βλέπω. Τώρα τρέχει.........Βάλτε ΣΚΑΙ τώρα, έχει ντοκιμαντέρ για τσιτάχ!![]()
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ τι κριμα...επιασε εναμικρο και το εφαγε.πολυ λυπαμαι...
elvenstar
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αυτό βλέπω. Τώρα τρέχει.........
Πάτε στο Αττικό πάρκο να δείτε live

julia
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το είδα, αλλά δεν κατάλαβα τί έγινε με τον Αλέξανδρο... το άνοιξα αφού έμειναν τα 2 μόνα.![]()
Και εγώ δεν το είδα ακριβώς από την αρχή, το πέτυχα την στιγμή που ο Αχιλλέας(οχι ο Αλέξανδρος) επέσε στο έδαφος ετοιμοθάνατος.

Και μάλιστα έπιασε η κάμερα την στιγμή που σκοτείνιασαν τα ματάκια του(από εγκεφαλική αιμοραγία προφανώς) και μετά πέθανε.
Συγκινήθηκα
και θυμήθηκα ακριβώς την ίδια εικόνα, όταν ξεψύχησε πέρισυ στα χέρια μου η μαμά του Αρη, από χτύπημα με μηχανάκι.
Θα κάνω ένα ΟΦΦ.
Ειναι πραγματικά εκπληκτικά αυτά τα ντοκιμαντέρ, παρακολουθούν από κοντά την ζωή των ζώων, είναι πολύ ρεαλιστικά και οι εικόνες εκπληκτικές.Αλλά γιατί δεν επεμβαίνουν καθόλου?

Τόσο πολύ απογορεύεται να βοηθήσουν ένα τραυματισμένο ζώο?

Εκείνη η πανέμορφη αρσενική λεοπάρδαλη με το σπασμένο πόδι που δεν μπορούσε να κυνηγίσει και λιμοκτονούσε, δεν μπορούσαν τουλάχιστόν να την φροντίσουν? Τόσο θα διαταρράσονταν η ισορροπία?

julia
Διακεκριμένο μέλος

γιατί αν επέμβουν σε ένα θα πρέπει να επέμβουν σε όλα.. και γιατί να σώσουν πχ μια αντιλόπη?? Όταν αυτή θα γίνει φαγητό για τα τιγράκια? Ή μια λεοπάρδαλη? όταν πάλι αυτή θα γίνει φαγητό...κλπ...
(έχω ρίξει πολύ κλάμα....)
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τα μικρά τους είναι τρισχαριτωμένα.

roulsydney
Διάσημο μέλος
Το ΣΚΑΙ τώρα έχει ένα ντοκιμαντέρ για λιοντάρια!
Τα μικρά τους είναι τρισχαριτωμένα.![]()
Εμφανίζεται και ο Σείριος σαν guest star?

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool