Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλοοοοοο!!!!!!!Και ψιττττττ Ελενα...με το μαλακό μη μας έρθεις κουρούπα...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Eιστε απιστευτες!H Elena Ξανθια
Η Ελενα Μελι
Η Ελενα Μελαχροινη
Η Ελενα Σοκολατι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Εγώ ψηφίζω σοκολά

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελενα προσπάθησα να σε βρώ στο facebook αλλά δεν μπορώ. Το δικό μου ονομα είναι:Letta Picasso. Κανε μία δοκιμή μήπως και βρεθούμεΚαι εχω και facebook φιλοι μου! Επιτελους!Μου εδωσε τον κωδικο μου φευγοντας!Elena Kostakou Rethymno καντε με add!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας αγαπω ολου που με στηριξατε τοσο!
Το καλυτερο σαιτ του κοσμου!
![]()

konstans
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

και εγω σοκολατι

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σου εστειλα!Ελενα προσπάθησα να σε βρώ στο facebook αλλά δεν μπορώ. Το δικό μου ονομα είναι:Letta Picasso. Κανε μία δοκιμή μήπως και βρεθούμε![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ ψηφίζω σοκολά και το ξανθό σου πήγαινε πάρα πάρα πάρα πολύ.Eιστε απιστευτες!
H Elena Ξανθια
![]()
![]()
![]()
Η Ελενα Μελι
![]()
Η Ελενα Μελαχροινη
![]()
![]()
Η Ελενα Σοκολατι
![]()
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι σιγα τη γκομενα! Ορσε!(Δεν εχει και μουτζα στα emotions να σου βαλω!)αει μαρη τετοιο μπανικο μωρο κα ασχολεισαι με τον μουτζαχεντιν, οποιον θες μπορεις να εχεις, απλα κοιτα να ειναι της προκοπης μαρη. προσεξε καλα !
και εγω σοκολατι![]()

drf
Δραστήριο μέλος
(με κανετε και αισθανομαι πολυ καλυτερα-το απογευμα θα παω να βαψω μαλλι-ουφ!)
ωχ..

https://www.haircut.gr/hc2/Apps/colortry.asp
https://www.haircut.gr/hc2/Apps/FaceMetrics.asp
(ελπίζω να μη κάνεις ανοιχτόχρωμο..)

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
γιατί σε άλλες σε είδα με καστανά ματάκια...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Συνεχίζω εγώ ακάθεκτη ενθυμούμενη λαικά άσματα που αρμοζουν στην περίφτωσις.
Συγνωμη δεν κατάλαβα, οριστεεεεε;
Συγνωμη κυριε..ποιος είστε;;;;;
Λαλαλαλαλαλαλαλα ουυ ουυυυ...
Περνω και μονη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δε σ' εχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλεον περιττος...λαλαλαλαλαλαλα ουυυυ ουυυυυ

Πολυ σας παωωωωω!!!! Οχι στο διαολο να παει,μα δεν περνουσα και καλα,τι να τον δεχτω πισω?Πραγματικα μονο ασχημα εχω να θυμαμαι,ειναι μια σχεση που δεν εκανε ο αλλος τιποτα για μενα!Μονο το οτι ειχα μια παρεα μεσα στο σπιτι δηλαδη????Τι να το κανω....Σκασιλα μου,εχω τα γατακια μου!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΚΑΛΕ ΝΑΙ ΦΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ νομιζα πως φαινεται....Εγώ ψηφίζω μελαχροινό άντε το πολύ σοκολατί,κάνει και αντίθεση με τα μάτια(μήπως είναι φακοί;γιατί σε άλλες σε είδα με καστανά ματάκια...)

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Και συνεχίζω ...αχχχχ κουνελάκι κουνελάκι ξύλο που θα το φάςςς...λαλαλαλαλαλαλαλα...
ΥΓ. Ο τυπάκος στη φώτο ειναι ο μουτζαχεντίν ?????
kounelaki
Περιβόητο μέλος
ωχ..
https://www.haircut.gr/hc2/Apps/colortry.asp
https://www.haircut.gr/hc2/Apps/FaceMetrics.asp
(ελπίζω να μη κάνεις ανοιχτόχρωμο..)
![]()

Οχι καλε στην ουσια θα βαψω ριζα!Σοκολατι τα εχω απλα εχω να τα βαψω μηηηηηηνες και σκεφτομαι να τα φωτισω με ανταυγειες οχι ολα σημερα ομως μη το καψουμε!
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όχι δεν το είχα προσέξει τώρα που εβλεπα κάτι φωτογραφίες σου το είδαΚΑΛΕ ΝΑΙ ΦΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ νομιζα πως φαινεται....![]()
τον είδα τον Μάνο στις φωτογραφίες σουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ο αδερφος μου ειναι καλε!Και το ανηψακι μου,στα βαφτισια του!Σοκολά!
Και συνεχίζω ...αχχχχ κουνελάκι κουνελάκι ξύλο που θα το φάςςς...λαλαλαλαλαλαλαλα...
ΥΓ. Ο τυπάκος στη φώτο ειναι ο μουτζαχεντίν ?????

Ο Μουτζαχεντιν δεν ειχε και καμια εμφανιση...(μα τι του βρηκα?)
Παιδια,ξεβρωμισε το δυαρι απο την τσιγαριλα(1 πακετο την ημερα εκανε),φωτισε το ταβανι,επιτελους τα γατακια μου αναπνεουν ΑΕΡΑ!!!!!!

Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ε χτες ξανακανα το φεισμπουκ δεν εχω ιδεα τι εχω....Καλα που μου το πες!όχι δεν το είχα προσέξει τώρα που εβλεπα κάτι φωτογραφίες σου το είδατον είδα τον Μάνο στις φωτογραφίες σου
πρέπει να τον σβήσεις μου φαίνεται...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool