Τι θα κάνατε;

• Thread starter Thread starter drf
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol::lol::lol::lol::lol: Οχι καλε στην ουσια θα βαψω ριζα!Σοκολατι τα εχω απλα εχω να τα βαψω μηηηηηηνες και σκεφτομαι να τα φωτισω με ανταυγειες οχι ολα σημερα ομως μη το καψουμε!:lol:

χμμ κούρεμα..; προτείνω κάτι τέτοιο.. :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμ κούρεμα..; προτείνω κάτι τέτοιο.. :rolleyes:
δεν είναι κακό θα της πήγαινε:)αν και εγώ πάντα προτιμούσα το πιο μακρύ μαλλί;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα,εγω που ζω,σε ποιον πλανητη;;;
Κουνελινι μου μπραβο που χωρισες!!!!:up::up::up:
Αντε μπραβο,μ'αυτον τον μουρλο που ειχες μπλεξει!:rolleyes:
Και πιστευω οτι ειναι καλυτερα που το ειπε αυτος γιατι ετσι δεν εχειςς κινδυνο να σου κανει ασχημα σκηνικα,εισαι πολυ τυχερη,ποιος ξερει πως θα αντιδρουσε αν τον χωριζες εσυ!:mad:

Να τα κανεις σοκολατι με ανταυγειες τα μαλλακια σου-εισαι θεα με το ξανθο παντως!!!:up::D;)

πόσο χάρηκα!!! μπραβο κοριτσάκι όμορφο!!! η ζωή έιναι ωραία χωρίς καταπιέσεις!!! σε έκανα add στο facebook! :D

Σοκολά!

Και συνεχίζω ...αχχχχ κουνελάκι κουνελάκι ξύλο που θα το φάςςς...λαλαλαλαλαλαλαλα...

ΥΓ. Ο τυπάκος στη φώτο ειναι ο μουτζαχεντίν ?????
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

όχι δεν το είχα προσέξει τώρα που εβλεπα κάτι φωτογραφίες σου το είδα:)τον είδα τον Μάνο στις φωτογραφίες σου:down::down:πρέπει να τον σβήσεις μου φαίνεται...
Δεν πρέπει να ειναι ο Μάνος .Μάλλον συγγενής της είναι της μοιάζει το παιδί.

ο αδερφός της είναι τον Μάνο εγώ στο facebook τον είδα σε άλλη φωτογραφία:)

Σε εκανα add στο facebook!:D:D:D

Elena kostakou Rethymno νομιζω την βρηκα:happy:

Elena kostakou Rethymno νομιζω την βρηκα:happy:
Όχι για σένα λέω, την Έλενα την έχω βρει...

χωρισες εμαθα και πολυ καλα εκανες !!!!!!!!!!!!αντε καλο καλοκαιρι με μαγιο και σορτσακια!!!και εισαι πολυ ομορφη μου θυμιζεις μια φιλη μου:)να σου κανω addd sto facebokk?

χωρισες εμαθα και πολυ καλα εκανες !!!!!!!!!!!!αντε καλο καλοκαιρι με μαγιο και σορτσακια!!!και εισαι πολυ ομορφη μου θυμιζεις μια φιλη μου:)να σου κανω addd sto facebokk?
Eννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το βραδακι θα βγω για ποτακι!Και μετα τις 12 που να το ακουσει ο αχαιρευτος!:lol::lol::lol::lol: Βρηκα παρεουλα(την κοπελια που μου ειχε δωσει τα γατομωρα που εδωσα για υιοθεσια)!Τελεια!Ελατε να χορεψουμε!(αχ ποσο μου εχει λειψει το τσιφτεντελακι):lol::lol::lol::lol:

Ειδα φωτογραφιες της Νονικα στο facebook.Παιδια το ξερετε οτι ειναι μοντελο?????? Ειναι ψηλη και αδυνατη μια κορμαρα......Πρεπει να τη δειτε με μαγιω!Παιδια ειναι θεα πανεμορφη! Φτου φτου (και εχει κατι αντρακλες διπλα της....κολαστηκα!):up::up::up::up::up::up:

Κοιταξτε ποδια......:blink::blink::blink::blink: Κοιταξτε υψος και κορμι....:blink::blink::blink::blink: Αναλογιες μοντελου!:blink::blink::blink: Και ενα μαυρισμα.....:up: Εχω μεινει....

Συνημμένα

• 4872_1086443682451_1267172400_30227022_4521516_n.jpg
    4872_1086443682451_1267172400_30227022_4521516_n.jpg
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 37
Το πιστευω οτι δεν θα εχει ιχνος κοιταριτιδας πανω της! Πω πω με επιασαν οι ζηλιες! Μακρια απο αντρες μου,θα σε σκισω!:P:D:lol::lol::lol::lol:

ειναι οντως μια καρακουκλαρα, αλλα σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι ειναι καλο παιδι, και πραγματικα φιλοζωη...:):)

A ειδα και την evelyn! Αλλη θεα απο εκει! Καλα στο mycat πρεπει να κανουμε κανονικα καλλιστεια και οχι γατοκαλλιστεια!!!!:lol::lol::lol::lol:

A ειδα και την evelyn! Αλλη θεα απο εκει! Καλα στο mycat πρεπει να κανουμε κανονικα καλλιστεια και οχι γατοκαλλιστεια!!!!:lol::lol::lol::lol:
:redface::redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back