Kostis85
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι αλλα οχι οτι θα τον κερατωσω κι ολας επειδη θα παει φανταρος!Δεν με ξερει καθολου πια? Εγω δηλαδη δεν θα επρεπε να ζηλευω?Τοσα εχω ακουσει που κανουν οι φανταροι....Προφανως ο φιλος σου ισως χρηζει ψυχολογικης υποστηριξης αλλα προς θεου με το μαλακο ρε κοπελιες.. σεβασμο λιγο στους φανταρους .Δεν θα μπορεσεις να καταλαβεις τι Πακετα θα τρωει μεσα στη μοναδα...Α οχι και τιποτε αλλο ,στο λεω αυτο γιατι οσο να ναι στρατος ειναι δεν εχουν νεροπιστολα και σφεντονες μεσα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

σκέψου κ διώξτον αλλά ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Kostis85
Νεοφερμένο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Η πιθανότητα να κάτσετε να μιλήσετε και να του εξηγήσεις ήρεμα οτι κουράστηκες και θέλεις να μείνεις μόνη δεν υπάρχει;Το λέω γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα εξοργιστεί και δεν νομίζω οτι είναι πολύ φρόνιμο να το προκαλέσουμε αυτό...![]()
Πολιτισμένη συζήτηση;
Καλέ αυτός θέλει κι ένα γερό χέρι ξύλο!!! Συγγνώμη κιόλας που γίνομαι τόσο κακιά και ρέπω προς τη βία, δεν είναι το στυλ μου
αλλά στενοχωριέμαι 

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κι εγω δεν θα του συγχωρησω ποτε ετσι οπως μου μιλησε......!Ασε που νομιζω οτι δεν θα στο συγχωρησει ποτε ...
Kostis85
Νεοφερμένο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
κοίτα ένα χεράκι ξύλο το θέλει σίγουρα αλλά επειδή δεν μας πάιρνει πιστέυω μιας που είναι μόνη της χωρίς οικογενειακή στήριξη σε ένα άλλο μέρος καλύτερα θα ήταν να το χειριστεί πιο διπλωματικά.Τώρα τη γνώμη μας λέμε εκείνη ξέρει καλύτερα τι θα κάνειΠολιτισμένη συζήτηση;Καλέ αυτός θέλει κι ένα γερό χέρι ξύλο!!! Συγγνώμη κιόλας που γίνομαι τόσο κακιά και ρέπω προς τη βία, δεν είναι το στυλ μου
αλλά στενοχωριέμαι
![]()
Melini
Διάσημο μέλος
κοίτα ένα χεράκι ξύλο το θέλει σίγουρα αλλά επειδή δεν μας πάιρνει πιστέυω μιας που είναι μόνη της χωρίς οικογενειακή στήριξη σε ένα άλλο μέρος καλύτερα θα ήταν να το χειριστεί πιο διπλωματικά.Τώρα τη γνώμη μας λέμε εκείνη ξέρει καλύτερα τι θα κάνει
Εχεις δίκιο Μαρία... χρειάζεται η διπλωματία του "αλλάζω κλειδαριά, πετάω τα πράγματά σου απ'το παράθυρο, μαζί με την παλιά άμμο της γάτας (με μια πρωινή τσίρλα μέσα), άντε γειά και μη με ξαναπλησιάσεις!!!"
Αλήθεια, αυτό χρειάζεται... πάντως, αν μπορείς να κάνεις και μια συζήτηση, δεν είναι κακή ιδέα... μόνο που υποψιάζομαι ότι σε μια πολιτισμένη συζήτηση ή θα την τουμπάρει την κοπέλα και θα τα ξαναβρούν και θα τα καταπιεί όλα η Ελένη, ή θα γίνει κανένα ξέσπασμα και δεν ξέρω ποιος θα την πληρώσει τελικά...

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή...Εχεις δίκιο Μαρία... χρειάζεται η διπλωματία του "αλλάζω κλειδαριά, πετάω τα πράγματά σου απ'το παράθυρο, μαζί με την παλιά άμμο της γάτας (με μια πρωινή τσίρλα μέσα), άντε γειά και μη με ξαναπλησιάσεις!!!"
Αλήθεια, αυτό χρειάζεται... πάντως, αν μπορείς να κάνεις και μια συζήτηση, δεν είναι κακή ιδέα... μόνο που υποψιάζομαι ότι σε μια πολιτισμένη συζήτηση ή θα την τουμπάρει την κοπέλα και θα τα ξαναβρούν και θα τα καταπιεί όλα η Ελένη, ή θα γίνει κανένα ξέσπασμα και δεν ξέρω ποιος θα την πληρώσει τελικά...![]()
το καλύτερο σε αυτή την περίπτωση είναι να πάει για λίγο στους δικούς της εκεί λογικά δεν θα μπορεί να την βρει στο μεταξύ θα πάει και φαντάρος...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μπορει να τα δει αλλα εξαλλου αυτα τα ξερει οπως και τη γνωμη μου για τις καταπιεσεις του!Και δεν τα καταλαβαινει....Εχω δικαιωμα να τα συζηταω με οποιον θελω,και ας μην του αρεσει....Κατι ασχετο ,δεν φοβασαι μηπως δει αυτα που γραφεις εδω?Ποτε δεν ξερεις ποιος βλεπει.Γιατι οπως λενε και στο χωριο μου shits happend ...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εννοειται!μόνο μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις!!! δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσει, πρέπει να είσαι προφυλαγμένη, γιατί αν τα δει δεν νομίζω να αντιδράσει ήρεμα...να προσέχεις!!! και δεν είναι ανάγκη να τα δει...
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι θα κανατε λοιπον αν ησασταν 19 χρονων,φοιτητρια σε ΑΕΙ,σε ξενη πολη,ομορφη με πολλες κατακτησεις και...ειχατε σχεση με εναν 25αρη που σας ζηλευε αρρωστημενα,που σας απαγορευε να φορατε σορτσακι,που για να βγειτε στο μπαλκονι να απλωσετε ρουχα με τις πυτζαμες επρεπε να φορατε σουτιεν απο μεσα,που σας απαγορευε να ανοιγετε τον υπολογιστη μετα τις 9μμ(και επαιρνε τηλ να ακουσει τον ηχο οτι ο υπολογιστης κλεινει),που αν βγαινετε με φιλες σας σας επαιρνε χιλια τηλεφωνα για να ρωταει αν οντως ειναι κανενα αγορι εκει,που αν του λεγατε να βγω με την κολλητη μου και το αγορι της και 4 φιλες της και 2 αγορια συμφοιτητες της θα σας το απαγορευε,που θα σας χωριζε αν βγαινατε για καφε με τον παιδικο κολλητο σας το απογευμα και σας το επετρεπε να τον δειτε μονο το πρωι,που ζηλευε το mycat και facebook(και το ειχατε διαγραψει για να ειστε μαζι του),που εψαχνε τον υπολογιστη σας και το κινητο σας και σας ειχε διεγραψει ολα τα τηλεφωνα αγοριων που δεν ηταν συγγενεις και στενοι φιλοι σας,που σας ειχε διαγραψει φωτογραφιες σας που ηταν προκλητικες,που αν πηγαινατε Αθηνα να δειτε τους γονεις σας πανω απο 1 εβδομαδα θα ειχατε σοβαρο προβλημα ανακρισης και πρηξηματος με τηλεφωνα,που αν πηγαιαντε Αθηνα για να παρακολουθησετε καποια φιλοζωικη διαδηλωση ή bazzar θα σας χωριζε γιατι θα φοβοταν τους αντρες φιλοζωους,που για να υιοθετησετε το γατακι σας απο την Αθηνα δεν σας αφηνε να ανεβειτε Αθηνα να το παρετε,που στην προταση σας: "Mωρακι μου τωρα που θα πας φανταρος επειδη ξερω οτι δεν εισαι καλα οικονομικα θα ερχομαι εγω να σε βλεπω οποτε θες,ακομη και σε καθε επισκεπτηριο,και δεν με νοιαζουν τα λεφτα του ταξιδιου,αρκει να σε βλεπω''..η απαντηση του αντι:"Να'σαι καλα αγαπη μου και μονο που το σκεφτηκες" ηταν:"Και θα σε εχω εγω να γυριζεις στα καραβια καθε μηνα???Καλυτερα να μην ερχεσαι καθολου και να βλεπομαστε μια φορα το διμηνο,θα ειμαι πιο ησυχος ετσι!!!!!!!!!"
Ε?Ίντα θα κανατε?????????????????????????????????????![]()
Συγχωρέστε με αλλά έπαθα μεγάλη φρίκη και δεν άντεξα να διαβάσω όλες τις τοποθετήσεις πριν γραψω.
Κατ 'αρχήν ερώτησις.
Αχχχ Κουνελάκι Κουνελάκι...αυτος ειναι ο Κρητίκαρος ο "κύριος" που μας έλεγες;;;;;;;;;
Η αγάπη συμπεριλαμβάνει έννοιες και αξίες όπως σεβασμό κι εμπιστοσύνη Οταν αυτά δεν υπάρχουν, δεν υπαρχει οξυγόνο!
Κι οποιος αρέσκεται σε αυτου του είδους τις ζηλίτσες...(σε καποιους τους αρεσει να τους ζηλεύουν γιατι το λένε "ενδιαφέρον" προκειμένω να δικαιολογήσουν το οτι ανέχονται να προσβάλεται η προσωπικότητά τους κατ΄αυτο τον τροπο...)κι αυτος ειναι επίσης πάσχον όπως και ο πρώτος.
Ελεος με αυτά τα συμπλέγματα!
Κι εσυ κουκλίτσα μου, 19 χρονων κοριτσάκι μέσα στα κρυα τα νερα πιστεύεις πως αυτο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ;;;;
Ειναι στο dna του γλυκιά μου να ειναι βαθύτατα συμπλεγματικός κι εσύ έχεις μια ζωή μπροστά σου να ζήσεις κι οχι να εισαι η αδερφή Τερέζα του κάθε άρρωστου!
Στείλτον στον αγύριστο αιντε μην τα πάρω ακόμη περισσότερο ...
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
το σιτε μου βγαζει :
- kounelaki has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space.

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα ειναι δυνατόν;;;;
Ο άλλος μπορει να ειναι οτι θέλει, το θέμα ειναι εσύ τι του επιτρέπεις σε σχεση με σένα...και ήδη του έχεις επιτρέψει πάρα πολλά...
Θα συμφωνήσω με το ruko (ruko sorry αν σου έκανα αλλαγή φίλου αλλά σε άντρα με παραπέμπει) ...απο τον τροπο που το αντιμετωπίζεις εγώ βλεπω μια επιπολεότητα που μονο σε κακο μπορει να σου βγει αν δε δεις τα πράγματα με τη σοβαρότητα που ταιριάζει.
Δε χρειάζεσαι να σε κατευθύνει κανένας. Μονη σου μπήκες σε αυτη την ιστορία και μονη σου θα βγεις. Αυτο λέγεται ωριμότητα. Αν εισαι πραγματικά ώριμη, θα βρεις τον καλύτερο τροπο.
Κι έχε υπ' οψιν σου πως οτιδήποτε βίαιο (ακομη και το πεταγμα μιας βαλιτσας απο το σπιτι χωρις ξεκαθάρισμα πριν και διαλογο), προκαλεί βία ιδιως σε ενα άτομο με τετοιο υπόβαθρο.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Είσαι 19 και εγώ έχω μια κόρη που κλείνει τα 18 τον επόμενο μήνα.
Κι αν η κόρη μου είχε τέτοιο μ@λ@κ@ γκόμενο κι ανεχότανε όλα αυτά, τότε η θα έκοβα εγώ τις φλέβες μου γιατί θα είχα χαζή κόρη ή θα πλάκωνα τον τύπο στις σφαλιάρες και να μην ξέρει από που του 'ρχεται
(καθότι Πειραιώτισσα και Πασσαλιμανιώτισα που δεν σηκώνει πολλά πολλά)
Α γεια σου !!!
Πες τα χρυσόστομη !!!!!!!!!!!!!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
απλα προσεχε γιατι θα σου κανει πουσ%τ&ι*α!!!ακομα μαζι μενετε?ρε κοριτσια δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα φοβαμαι ακομα και για τα γατακια!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι μαζι μενουμε....Χαλαρωσε ντε!Τα γατακια μου τ'αγαπαει μεχρι και μασαζ τους κανει(εμενα δεν μου'χει κανει ποτε και του σιδερωνω και τα ρουχα!)το ατομο το 'χω κοψει...ειναι μεγαλος κομπλεξαρας!!γι'αυτο φερεται ετσι..κ γι'αυτο αναρωτιοσουν γιατι φοραει το εσωρουχο του αμεσως μετα το σεξ............απλα προσεχε γιατι θα σου κανει πουσ%τ&ι*α!!!
ακομα μαζι μενετε?ρε κοριτσια δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα φοβαμαι ακομα και για τα γατακια!!!![]()
Ετσι κι αλλιως ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool