ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι μαζι μενουμε....Χαλαρωσε ντε!Τα γατακια μου τ'αγαπαει μεχρι και μασαζ τους κανει(εμενα δεν μου'χει κανει ποτε και του σιδερωνω και τα ρουχα!)
Ετσι κι αλλιως ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
ενταξει τοτε..αφου τ'αγαπαει..τι θα κανεις τελικα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
E δε θα μεινω φυσικα....Δε νομιζω οτι καμια κοπελα μπορει να συμβιβαστει με τοσες καταπιεσεις,εκτος κι αν ειναι χωριατα και ολη μερα βοσκαει τα προβατα!ενταξει τοτε..αφου τ'αγαπαει..τι θα κανεις τελικα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια απο τις καλυτερες μου φιλες εμεινε εγκυος σε μια σχεση που ειχε και παντεφτηκε ,17 χρονων ,ο αντρας της ειναι αρκετα αυταρχικος δεν της επιτρεπει καν να γραφτει σε καπιο ιεκ γιατι θα βγαινει εξω .φαντασου τι θα γινει αμα γεννηθει και το παιδι.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
δεν πρεπει να τα ανεχεσαι αυτα αν στο μελλον δεν σου επιτρεψει να δουλεψεις,αν θες να κανεις μεταπτυχιακο και δεν σε αφησει ?το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να του τα πεις ολα αυτα και αν δεν καταλαβει χωρισε τον δεν αξιζει να χασεις τη ζωη σου για εναν τετοιον αντρα
Μια απο τις καλυτερες μου φιλες εμεινε εγκυος σε μια σχεση που ειχε και παντεφτηκε ,17 χρονων ,ο αντρας της ειναι αρκετα αυταρχικος δεν της επιτρεπει καν να γραφτει σε καπιο ιεκ γιατι θα βγαινει εξω .φαντασου τι θα γινει αμα γεννηθει και το παιδι.

Μαυρη ζωη θα ζησει.....

κι εμενα δε με αφηνει για δουλεια,για γυμναστηριο,για τη θεατρικη ομαδα του παν/μιου που του ειπα να γραφτω!Γιατι λεει θα βρισκομαστε και θα κανουμε προβες τα απογευματα και θα εχει και αγορια!

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν πρεπει να στερησαι πραγματα που σε ευχαριστουν ισως και εκεινος μεγαλωσε με αυτα τα προτυπα αν εβλεπε ολη τη ζωη καταπιεσμενη τη μαμα το θεωρει φυσιολογικο να κανει οτι κανει.αληθεια τι σπουδαζεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Νηπιαγωγος. Οντως τον εχουν απατησει πολλες και για να πω την αληθεια ετσι οπως κανει αυτος τις σπρωχνει εκει.Για τους γονεις του δεν γνωριζω αλλα καποια φορα που τον ρωτησα μου ειπε οτι κι ο πατερας του ζηλευει τη μανα του και ειναι μαζι απο τα 15!μηπως τον ειχε απατησει καμια φιλη του στο παρελθον και του εμεινε κουσουρι?δεν πρεπει να στερησαι πραγματα που σε ευχαριστουν ισως και εκεινος μεγαλωσε με αυτα τα προτυπα αν εβλεπε ολη τη ζωη καταπιεσμενη τη μαμα το θεωρει φυσιολογικο να κανει οτι κανει.αληθεια τι σπουδαζεις?
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ σε μια παρόμοια εμπειρία που είχα στα 25 μου είχα καταντήσει να λέω ψέμματα στον άλλον γιατί του φαινόταν ανήκουστο και παράλογο που το απόγευμα ήθελα να πηγαίνω για τρέξιμο ή οτι ήθελα να βγώ και να δώ τους φίλους μου! Έκλεινα το κινητό και του έλεγα ότι πάω να κοιμηθώ από τις 8 και τις 9! Και ήμουν φούλ ερωτευμένη μαζί του. Η κατάληξη? 8 μήνες άντεξα όλη αυτή την παράνοια. Και τον κεράτωσα με τον πρώην μου..
Σε μια σχέση πρέπει να είσαι ευτυχισμένη. Εσύ είσαι?
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει δηλαδή κανείς που να επικροτεί τις κινήσεις του. Που να του λέει μπράβο ρε μεγάλε είσαι πολύ μάγκας έτσι πρέπει. Δεν έχει βρεθεί κανείς να του πει ότι κάνει βλακείες και ότι δεν κρατάς μια γυναίκα και μια σχέση με αυτό τον τρόπο.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψαξτο λίγο καλή μου γιατι σε σαδομαζοχιστικό μου κάνει.
Οκ αυτος ειναι Μα@@κας! (βεβαιως αν θυμάμαι καλά σε άλλο θέμα ειχες γράψει πως ο κρητικαρος ειναι "κυριος" και πως γινεται τη μια να τον βλεπεις κυριο και την άλλη βούρλο απορώ αλλά anyway)
Εσυ τι κάνεις πέρα απο το να τσακώνεσαι;; Και ποιο το νόημα στο να τσακώνεσαι συνέχεια μου λές;;
Για..ψάξτο λίγο..επιμένω.
drf
Δραστήριο μέλος
Ηθελα και να ξερα, οι φίλοι του (αν έχει) τι του λένε.Υπάρχει δηλαδή κανείς που να επικροτεί τις κινήσεις του. Που να του λέει μπράβο ρε μεγάλε είσαι πολύ μάγκας έτσι πρέπει. Δεν έχει βρεθεί κανείς να του πει ότι κάνει βλακείες και ότι δεν κρατάς μια γυναίκα και μια σχέση με αυτό τον τρόπο.
![]()
βρε Κάτια πιστεύεις ότι οι φίλοι του θα έχουν διαφορετική άποψη από τον ίδιο; εγώ πάντως όχι

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
. Και ποιοι να τους πουνε ότι κάνουν λάθος τα γιδια και τα πρόβατα. Ε ρε βόσκοι......Και για να μην παρεξηγηθώ, να πω ότι και εγώ έχω καταγωγή από εκεί, αλλά οι άνθρωποι είναι χρόνια πίσω...
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν γίνεται να κάνεις σύγκριση . Εμείς μέσα στο μυαλό μας έχουμε με διαφορετικά δεδομένα το τι είναι σχέση. Αυτοί είναι λαός που έχει γαλουχηθεί με διαφορετικές συνήθειες. Μην ξεχνάς ότι το κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον 3 καλασνικοφ.Ηθελα και να ξερα, οι φίλοι του (αν έχει) τι του λένε.Υπάρχει δηλαδή κανείς που να επικροτεί τις κινήσεις του. Που να του λέει μπράβο ρε μεγάλε είσαι πολύ μάγκας έτσι πρέπει. Δεν έχει βρεθεί κανείς να του πει ότι κάνει βλακείες και ότι δεν κρατάς μια γυναίκα και μια σχέση με αυτό τον τρόπο.
![]()
Καλοκαιρι στην Λάρισα. Μέτά από μία βάφτιση όλοι οι νέοι μαζευτήκαμε και βγήκαμε το βράδυ για ποτό. Ενας εκ τον οποίον Κρητικός. Πάνω στην συζήτηση και τον χαβαλέ αρχίσαμε να μιλάμε για τις ομορφιές της Κρήτης αλλά και για την ιστορία με τα ζωνιανά και τα όπλα. Ο Κρητικός όμως που είχε μεγαλώσει με το όπλο δίπλα του άπό 5 χρονών άνοιξε το στόμα του και είπε με φανερή απορία " γιατί ρε παιδιά ??!!! εσεις εδώ δεν έχετε ένα καλάσνικοφ στο σπίτι???".
Δεν σου το περιγράφω τι έγινε μετά !!!!!!!!

Στρατός οι νέοι παραταγμένοι έτοιμοι να αρχίσουν το μάθημα του πως λύνουμε και δένουμε ένα όπλο. Αφού ο Δεκαενέας έχει δείξει και έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες δίνει το πρόσταγμα στους στρατιώτες του να ξεκινήσουν την διαδικασία.
Ο Αθηναίος:ψάχνει να βρει από που πυροβολάει το οπλο,

ο Θεσσαλος : ξεκινάει την διαδικασία,

ο Κρητικός: μεσα σε 2 λεπτάκια έχει λύσει και ξαναδέσει το όπλο του στην στιγμή!!!!!!!

Από αληθινή μαρτυρία που μου έχουν πεί.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Στρατός οι νέοι παραταγμένοι έτοιμοι να αρχίσουν το μάθημα του πως λύνουμε και δένουμε ένα όπλο. Αφού ο Δεκαενέας έχει δείξει και έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες δίνει το πρόσταγμα στους στρατιώτες του να ξεκινήσουν την διαδικασία.
Ο Αθηναίος:ψάχνει να βρει από που πυροβολάει το οπλο,
ο Θεσσαλος : ξεκινάει την διαδικασία,
ο Κρητικός: μεσα σε 2 λεπτάκια έχει λύσει και ξαναδέσει το όπλο του στην στιγμή!!!!!!!
Από αληθινή μαρτυρία που μου έχουν πεί.

έτσι φαίνεται η κλασσική παιδία!!!

Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εισαι μια νεα κοπελιτσα σαν τα κρια τα νερα και δινεις το δικαιωμα στον καθε μαμακια γιατι περι μαμακια προκειται να σε κανει οτι θελει???Ντροπη!!!Η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να απολαυσεις καθε της στιγμη!!!
Αν δεν σεβεσαι εσυ τον εαυτο σου ,μην περιμενεις κανενας να τον σεβαστει...
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι δεν θέλω να παρεξηγηθώ.Έγω τους συμπαθώ πάρα πολυ τους Κρητικούς και μάλιστα τους θεωρώ πολύ παλικάρια. 'Αλλωστε οπως έγραψα έχω κανά 2 φίλους. Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι μου δε έχουν καθόλου τα χαρακτηριστικά όπως το αγόρι του θέματος μας.Καλημερα σας.Ας μην ειμαστε τοσο υπερβολικοι,ενταξει οι Κρητηκοι ειναι λιγο καπως,αλλα οχι και ολοι μμην τα βαζουμε ολα σε ενα σακι!!!Σιγουρα εχουμε αρκετα τετοια περιστατικα.Αλλα για μενα δεν φταιει μονο ο νεαρος,το μεγαλιτερο μερος της ευθινης το εχει το κουνελακι.Γιατι αφου πηρε γραμη στο 2 μηνα τι γινεται δεν εφυγε,πως συγκατικει με εναν ανθρωπο που δεν ξερει απο την πρωτη ευδομαδα???
Εισαι μια νεα κοπελιτσα σαν τα κρια τα νερα και δινεις το δικαιωμα στον καθε μαμακια γιατι περι μαμακια προκειται να σε κανει οτι θελει???Ντροπη!!!Η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να απολαυσεις καθε της στιγμη!!!
Αν δεν σεβεσαι εσυ τον εαυτο σου ,μην περιμενεις κανενας να τον σεβαστει...
Και παρόλο που ο ένας από τους φίλους μου είναι από χωριό,μιά χαρα παιδί είναι

Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα και κατι αλλα παλικαρια αστα να πανε...
το θεμα ειναι οτι αυτα τα παλικαρια βρησκουνε και κανουνε!!!
ειναι δυνατων να εισαι με καποιον που λες οτι τον αγαπας και να τον φοβασαι? ΕΕΕ ΔΕΝ τον αγαπας εισαι τον ανεχεσαι γιατι τον φοβασαι...
μια φορα ποιο πολλα εχεις να φοβασαι κοντα του παρα μακρια του!!!!

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Η λύση ειναι στην απάντηση που θα πρεπει να δωσει το Κουνελάκι στον εαυτό της.
Το δικό σου πρόβλημα δες καλή μου, γιατι άφησες τον εαυτο σου να μπει σε τετοια ιστορια, κι άσε τον άλλο στην απ' έξω. Ουτως η άλλως με το προβλημα του θα ζησει όπως κι εσυ με το δικό σου.
Ψάξτο όμως γιατι μονο έτσι θα το λυσεις και θα βρεις την ευτυχια παρακάτω.
Μια χαρά αστέρια ειναι οι κρητικοί (οι άντρες γιατι για τις γυναικες μην ανοιξουμε συζήτηση, θα ξεφύγουμε εντελώς)
Εχω υπάρξει με δυο (οχι ταυτοχρονα
) κι ηταν και οι δυο απο αυτους που τους θυμάσαι ...Να ' ναι καλά κι ευτυχισμένοι οπου κι αν ειναι.Αντρες με μπέσα!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μη γραφετε τοσα ρε παιδια δεν σας προλαβαινω!Εγώ είμαι λίγο κάθετη σ αυτά τα θέματα.. Από μια τέτοια σχέση απλά φεύγεις.. Τον άνθρωπο που αγαπάμε τον αγαπάμε γι αυτό που είναι, όχι γι αυτό που θα θέλαμε να είναι. Άν θέλει να φοράει κοντά σορτσάκια, να κυκλοφορεί γυμνός, να πάει σε θεατρική ομάδα, αν τον αγαπάμε και αντέχουμε τα δεχόμαστε. Στην τελική δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να δεχτείς εσύ ολη αυτή την καταπίεση και δεν προσπαθεί αυτός να προσαρμοστεί στα δικά σου δεδομένα?
Εγώ σε μια παρόμοια εμπειρία που είχα στα 25 μου είχα καταντήσει να λέω ψέμματα στον άλλον γιατί του φαινόταν ανήκουστο και παράλογο που το απόγευμα ήθελα να πηγαίνω για τρέξιμο ή οτι ήθελα να βγώ και να δώ τους φίλους μου! Έκλεινα το κινητό και του έλεγα ότι πάω να κοιμηθώ από τις 8 και τις 9! Και ήμουν φούλ ερωτευμένη μαζί του. Η κατάληξη? 8 μήνες άντεξα όλη αυτή την παράνοια. Και τον κεράτωσα με τον πρώην μου..
Σε μια σχέση πρέπει να είσαι ευτυχισμένη. Εσύ είσαι?
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ σε οσα λες....Δεν θα μπορουσε κανεις να τα πει καλυτερα! Κι εγω εχω φτασει στο σημειο να λεω ψεματα για το ποτε μπαινω στον υπολογιστη αν και μου εχει ζητησει να του το λεω καθε φορα.Αλλα ξερω οτι παλι θα τσακωθουμε! Εχτες π.χ. εφυγε σε μια δουλεια και με ρωτησε "Εσυ τι θα κανεις,θα δεις tv?" και του ειπα "οχι,θα σιδερωσω γιατι εχω πολλα.." Στην πορεια ομως του σιδερωματος κουραστηκα,ειπα να κανω ενα διαλειμμα και μπηκα στο mycat.Αν τον επαιρνα να του το πω θα αρχιζε παλι τη μιρλα,οτι του ειπα οτι θα σιδερωσω και καθομαι στον υπολογιστη!
Και στην τελικη δε γουσταρω να του δινω και αναφορα για κατι τοσο απλο!Οταν ειναι να βγω εξω,οκ θα του το πω! Δε μου αρεσει το ψεμα ουτε απο τον εναν ουτε απο τον αλλον. Και οσο για το κερατο....Αυτη η κατασταση σε οδηγει εκει και αν εχεις ταση να κερατωνεις ειναι το κερασακι στην τουρτα!Γιατι δεν εισαι ευτυχισμενη και μονο γιαυτο....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως έχω πρόβλημα γιατρέ μου ;;;;
(ο γιατρος απο τη Μάνη οποτε παιδια...τα έπιασα τα λεφτά μου...

)Αχχχ ρε λεβεντομάνα Ελλάδα...!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool