Τι θα κάνατε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδια επειδη το θεμα δεν εχει λογο να υπαρχει γινεται να διαγραφει(δεν ξερω αν διαγραφεται) ή να κλειδωθει?:up:
νομίζω εσύ μπορείς να το κλειδώσεις αφού εσύ το άνοιξες...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι,αυτό είναι δουλειά των mods.;)Στείλε pm σε κάποιον από αυτούς αν θέλεις και σου το κλειδώσουν.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ λέω να μην κλειδωθεί, να το έχεις εκεί, στα θέματά σου, να τα διαβάζεις και να θυμάσαι ;) για να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη ;):)

ή μπορούμε να το αφήσουμε να σπαμάρουμε λίγο ακόμη :lol::lol::lol:

και αφου κλειδωθει μπορεις να το βλεπεις!

Λοιπον κοριτσια εχω ενα θεμα και θελω βοηθεια...
Δεν ξερω αν το βαζω σε λαθος thread ή οχι αλλα μιας και μιλατε για σχεσεις κλπ και η απορια ειναι το "τι θα κανατε" το βαζω εδω.

Λοιπον τους τελευθατιους 6 μηνες ειμαι με εναν ανθρωπο τον οποιο λατρευω. Μαλιστα δε σας κρυβω οτι περναει και στο νου μου το ενδεχομενο γαμου κλπ κλπ (και οχι μονο στο δικο μου μυαλο αλλα και στο δικο του).
Μεχρι να τον γνωρισω η λεξη γαμος για μενα ηταν κατι σαν ναρκοπεδιο...ουτε να το σκεφτω δεν ηθελα. Ισως γιατι δεν ειχα γνωρισει τον καταλληλο. Δεν μου εκανε κανενας το κλικ ρε παιδι μου...Ε ο τωρινος λοιπον μου το εχει κανει...Ολα καλα μεχρι χτες που ειχαμε μια περιεργη κουβεντουλα...
Μου λεει λοιπον "Σ αγαπαω μπλ μπλα μπλα...(μη μακριγορω) και θελω να παντρευτουμε και να κανουμε τα παντα μαζι να ειμαστε συνεχεια μαζι παντου μαζι κλπ κλπ κλπ" (Εν το μεταξυ αυτο το μαζι με ψιλοεπνιξε)Του πεταω και γω για να δω αντιδραση "Ε ενταξει καποια στιγμη θα κανουμε και πραμματα χωρια ...δε μπορει να ειμαστε και συνεχεια μαζι" "Δηλαδη;" μου κανει. " Ε να για παραδειγμα μπορει να παω και κανα ταξιδακι με τις φιλες μου." "ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ" Μου κανει εκνευρισμενος. Τον ρωτησα γιατι και μου ειπε γιατι απλα δεν του αρεσει. Δεν τιθεται θεμα ζηλειας και οτι δεν με εμπιστευεται απλα δεν θελει να γινει κατι τετοιο. Του στυλ <<αμα δεν μπορω εγω δενθα μπορεσεις και εσυ>> Α και μου λεει και το αλλο "τωρα που απλα εχουμε μια σχεση και δεν εχουμε κανενα κοινονικο συμβολαιο δεν εχω κανενα δικαιωμα πανω σου, κανενα δικαιωμα να σου το απαγορευσω. Εαν παντρευτουμε ομως θα το εχω"" Εκει να δειτε ποσο σφιξιμο ενοιωσα...Επειδη το θεωρησε παραλογο αυτο που του ειπα εγω του ειπα με επηχειρηματα (κατι το οποιο εκεινος δεν ειχε) οτι το θεωρω απολυτα φυσιολογικο το να παω διακοπες μες τις φιλες μου καποια στιγμη ακομα και χωρια. Δεν εννοω οτι θα το επιδιωξω απλα εαν τυχει να κανονιστουν διακοπες εγω εχω αδεια και εκεινος δεν εχει ε το λογικο ειναι οτι θα παω. Φυσικα το καλυτερο θα ταν να τα και εκεινος μαζι μου αλλα εαν δεν μπορει τι; εγω δεν θα παω; Α και επειδη μου ειπε οτι δεν το χει δει να γινεται σε αλλες οικογενειες του ειπα οτι συμβαινει στη δικια μου. Πολλες φορες λογο φορτου εργασιας του πατερα μου αλλα και επειδη εκεινος τα βαριεται (ή και απο οικονομια/τσιγκουνια) αφηνε (και ακομη αφηνει) τη μανα μου να παει διακοπες καπου ειτε εξωτερικο ειτε εσωτερικο αναλογα για το που εχουν κανονισει το ταξιδι. Σιγα μην της το απαγορευαι...Μη σας πω οτι τον βολευε κι ολας να ξεφυγει απο τη γκρινια της λιγο :P

Ρε παιδια πεστε μου εχω δικιο ή αδικο; Ειμαι παραλογη; Ειναι παραλογος; Ειναι κτητικος;Εγωιστης; Μη σας πω και το αλλο..Ασχολουμαστε και οι δυο με το windsurf ...Εγω λογω ελευθερου επαγγελματος (οδοντιατρος γαρ) μπορω να κλεισω το ιατρειο Παρασκευη μεσημερι και να παω παραλια για windsurf εαν εχει αερα. Εκεινος ομως ειναι δουλεια και δεν μπορει να το κανει. Ε σκυλιαζει οταν γινεται κατι τετοιο...Δεν το λεει αλλα φαινεται...Επειδη σημερα (σε λιγο ) θα γινει κατι τετοιο εχτες μου λεει " μωρο μου μεινε για μια φορα εδω γιατι να πας;" " Μα καθε μερα εδω μαζι ειμαστε.." του ειπα ...Δεν το συνεχισε θα τσακωνομασταν για αλλη μια φορα για αυτο το θεμα.( Την προηγουμενη βδομαδα ειχαμε τσακωθει οταν του ειπα οτι εαν την Παρασκευη θα εχει αερα εγω θα κατεβω για σερφ)...Οποτε εαν το συνεχιζε στον ιδιο καυγα θα καταλληγαμε...Που καταλληξαμε αλλα για αλλο κεφαλαιο...παραπλησιο

Πειτε μου τη γνωμη σας κοριτσια...να το βαλλω στα ποδια τρα που ειναι καιρος ή οχι;Δεν θελω να χωρισουμε αλλα και αυτη η υπερβολικη δεσμευση...Τι θα νοιωθω φυλακισμενη; Να φοβαμαι καθε φορα που θα του λεω παρασκευη παω για σερφ οτι θα εχουμε καυγαδες; Οτι εαν τυχει εκδρομουλα με τις κολλητες μου πρεπει να βρισκω δικαιολογιες /προφασεις για να μην παω (ετσι μου ειπε) ή θα πηγαινω αφου ριξουμε τον καυγα της αρκουδας;
Αν ειναι ετσι ο γαμος πραγματικα δεν τον θελω...Εαν ειναι κοινωνικο συμβολαιο και εχει δικαιωματα απανω μου μετα (μα πως το ειπε ετσι) τοτε πολυ απλα να μη παντρευτουμε ποτε. Να ειμαστε μαζι αλλα χωρις ΔΕΣΜΑ του γαμου, αρα και χωρις καυγαδες εε???Θα τον βολεψει ετσι;

κατ'αρχας να συζητας στους 6 μηνες σχεσης για γαμο, ετσι κι αλλιως βιαστικο το βλεπω εγω...:hmm:συζειτε? η συμβιωση πως ειναι ?
κατα δευτερον δε μπορεις να κανεις τα παντα μαζι, παντοτε μαζι, μονο μαζι ! επειδη βλεπω οτι εισαι ανεξαρτητη κ κανεις πραγματα μονη σου η με φιλες σου η τελοσπαντων χωρις εκεινον παντα, λεω οτι τωρα ειναι καλα, αλλα αργοτερα θα σε ενοχλησει πολυ αυτο το παντα μαζι. δεν ξερω, εγω σε μια σχεση θελω κ το χωροχρονο μου, δε μπορω ολη μερα κολλητηλικι. και τι ειναι αυτο τωρα, οταν παντρευτειτε θα εχει δικαιωματα πανω σου? :hmm:δεν ειναι και τα καλυτερα δειγματα αυτα βρε αφροδιτη...και ο ανθρωπος ειναι απολυτα ξεκαθαρος του τι θα επακολουθησει, αν το καλοσκεφτεις...εγω θα ελεγα να συνεχισεις να εισαι μαζι του σε σχεση οσο θες, αλλα για γαμο με τον συγκεκριμενο...αστο καλυτερα. αλλα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...:):)

Ξεκινάς μεγάλη συζήτηση, και μάλιστα διαβάζοντας τό κείμενό σου ταυτίστηκα :D Εγώ παντρεύτηκα πριν ένα μήνα και κάτι, και είχα ακριβώς τις ίδιες αντιλήψεις με σένα για το γάμο. Προτιμούσα συμβίωση ή ένα Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης, άντε, για το τυπικό της υπόθεσης. Τέλος πάντων, επέμενε ο Πέτρος, είχε πολλά στοιχεία που με κάλυπταν, ζούσαμε μαζί και 2 χρόνια, είπα να προχωρήσουμε και κάναμε ένα πολιτικό γάμο.
Στο θέμα των διακοπών, έχει ακριβώς την ίδια αντίδραση, και εγώ έχω ακριβώς τα ίδια βιώματα με σένα. Η μητέρα μου πηγαίνει μόνη της τα ταξιδάκια της, γιατί ο πατέρας μου δε θέλει να ακολουθήσει. Οι γονείς του Πέτρου δεν έχουν περάσει ποτέ διακοπές χώρια. Όταν είχε δουλειά ο πατέρας, η μητέρα και τα παιδιά έμεναν σπίτι το κατακαλόκαιρο, μέχρι να τελειώσουν οι δουλειές και να πάνε (αν πάνε) όλοι μαζί.΄
Για κάποιο λόγο, αυτό για τον Πέτρο είναι η εικόνα της ιδανικής οικογένειας. Βέβαια, δε μπορεί να έχει αυτή την εικόνα τώρα, γιατί εγώ, αντίθετα με τη μητέρα του, εργάζομαι, έχω το εισόδημά μου και δεν εξαρτώμαι από τον άντρα του σπιτιού. Αυτό το καταλαβαίνει και φυσικά το εξαίρει.
Όταν έγινε πρώτη φορά λόγος για υποθετικές διακοπές (ένα ταξιδάκι με φίλες 3-4 μέρες) χωριστά, ήταν κάθετος. "Αμα δε μπορώ να φύγω εγώ, δε θα φύγεις ούτε κι εσύ" είπε. "Γιατί;" ρώτησα κι εγώ με το θρασύτατο ύφος μου. "Γιατί είμαστε ζευγάρι και κινούμαστε μαζί, δε θα κάθομαι εγώ μόνος στο σπίτι, σα το μαλάκα της υπόθεσης ενώ εσύ ξεσαλώνεις" απάντησε. Ακολούθησε μια συζήτηση που μου είπε αυτά που σου προανέφερα, για τους γονείς του, κι εγώ είπα τις δικές μου εμπειρίες. Η συζήτηση κατέληξε στο συμπερασμα "Τώρα, είμαστε ακόμα φρέσκιοι και θέλουμε να είμαστε μαζί, μετά από καιρό, θα χρειαζόμαστε και χρόνο χώρια, και θα πηγαίνουμε και διακοπές χώρια".
Βέβαια, αυτά περί συμβολαίου και δυνατότητας να μου επιβάλλει πράγματα λόγω του γάμου δεν τα είπε.
Αυτό το καλοκαίρι θα πάμε διακοπές μαζί για δυο εβδομάδες, και την τρίτη εβδομάδα εγώ θα κάθομαι. Απ'έξω απ'έξω του είπα: αφού δε θα έχω δουλειά την τρίτη εβδομάδα, πώς θα σου φαινόταν να πήγαινα στο εξοχικό στην Επίδαυρο με τη Ντενίζ; (κουμπάρα) Ούτε κι αυτή θα έχει δουλειά, και μετά,το Σ/Κ,μπορείτε να έρθετε κι εσείς (οι άντρες) να ηρεμήσουμε όλοι μαζί. Το δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, ούτε συζήτηση περί χωριστών διακοπών ούτε τίποτα :blink:.
Με λίγα λόγια (γιατί παρα-μακρυγόρησα) το κάθε πράγμα έχει τον τρόπο του. Ο Πέτρος είναι ζηλιάρης και κτητικός. Επίσης είναι πολύ βαρύς άντρας και θέλει να κάνει κουμάντο στο σπίτι του, όπως έκανε κι ο πατέρας του. Παρ'όλα αυτά βγαίνουμε χώρια, πίνουμε τους καφέδες και τα ποτάκια μας χωρίς πρόβλημα, αρκεί να έχουμε και χρόνο για εμάς. Υπάρχει η κατάλληλη στιγμή που θα προτείνεις κάτι, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις και ξεκαθαρίσματα, κι εκεί θα δεις ότι μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Καυγαδάκια υπάρχουν σε όλα τα ζευγάρια. Αν αυτός ο άνθρωπος σε καλύπτει,σε γεμίζει, μπορείς να μείνεις μαζί του. Ο γάμος είναι μια ιδέα και μπορείς να τον αναβάλεις για καιρό αν δεν αισθάνεσαι έτοιμη, ή και να μην τον κάνεις ποτέ. Σιγά σιγά πάντως τα πράγματα βρίσκουνε μόνα το δρόμο τους...;)

Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο ποστ που έχω αναρτήσει μέχρι τώρα :redface::D Συγγνώμη για την πολυλογία...

Ki εγώ μάλλον θα συμφωνήσω:(.
Η σχέση δεν σημαίνει είμαστε όλη την ώρα μαζί, δεν γίνεται αυτό και αν γίνεται κάποια στιγμή θα κουραστείς. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα θες να βγεις μόνο με τις φίλες σου, όπως θα έπρεπε να θέλει και αυτός και ότι αν σου τύχει μια εκδρομούλα θα μπορείς να πας. Δεν το καταλαβαίνω πραγματικά το στυλάκι "παντρευόμαστε για να δέσω το γαϊδαρό μου". Νομίζω ότι θα πρέπει να έχεις μια συζήτηση μαζί του και αν δεις ότι δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα, ούτε να τον σκέφτεσαι τον γάμο;).

Να σου πω κι εγώ την γνώμη μου. Η πρώτη φορά που κάποιος μου έκανε πρόταση γάμου ήταν πριν τα 18 μου. Ο τότε φίλος μου μου έριχνε 6 χρόνια. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτο η απόλυτη τρομάρα που έχω για τον γάμο, αλλά στην λέξη και μόνο με λουζει κρύος ιδρώτας. Ο εν λόγω άνθρωπος ήταν απόλυτα κτητικός και ζηλιάρης που δεν με άφηνε να αναπνευσω. Του έλεγα ψέματα ότι παω για υπνο και έβγαινα με την κολλητη μου.
Πιστευω βέβαια ότι όλα αυτα μπορεί να συμβαίνουν σε μια σχέση τον πρώτο καιρό, τα πρώτα 2 χρόνια ας πουμε, αλλά εγώ δεν έμεινα παραπάνω για να δω την συνέχεια.
Αν όμως δεν είναι ο ενθουσιασμός των πρώτων χρόνων και είναι ο εαυτός του;;; Μπορείς να ζήσεις σε μια τέτοια κατάσταση;
Εχω μάθει ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει και ότι όποτε είχα την πεποίθηση ότι θα αλλάξω κάποιον, κατέληγα να αλλάζω εγώ. Ίσως κάποιος να προσαρμόζεται σε κάποιες καταστάσεις, αλλά να αλλάξει το βρίσκω δύκλολο.

Εξαρτάται λοιπόν και από εσένα. Πόσο νερό είσαι διατεθημενη να ρίξεις στο κρασί σου;;;

κατ'αρχας να συζητας στους 6 μηνες σχεσης για γαμο, ετσι κι αλλιως βιαστικο το βλεπω εγω...:hmm:συζειτε? η συμβιωση πως ειναι ?
κατα δευτερον δε μπορεις να κανεις τα παντα μαζι, παντοτε μαζι, μονο μαζι ! επειδη βλεπω οτι εισαι ανεξαρτητη κ κανεις πραγματα μονη σου η με φιλες σου η τελοσπαντων χωρις εκεινον παντα, λεω οτι τωρα ειναι καλα, αλλα αργοτερα θα σε ενοχλησει πολυ αυτο το παντα μαζι. δεν ξερω, εγω σε μια σχεση θελω κ το χωροχρονο μου, δε μπορω ολη μερα κολλητηλικι. και τι ειναι αυτο τωρα, οταν παντρευτειτε θα εχει δικαιωματα πανω σου? :hmm:δεν ειναι και τα καλυτερα δειγματα αυτα βρε αφροδιτη...και ο ανθρωπος ειναι απολυτα ξεκαθαρος του τι θα επακολουθησει, αν το καλοσκεφτεις...εγω θα ελεγα να συνεχισεις να εισαι μαζι του σε σχεση οσο θες, αλλα για γαμο με τον συγκεκριμενο...αστο καλυτερα. αλλα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...:):)

Aυτο λεω και εγω βρε Ιωαννα...αυτο τα παντα μαζι εδω μου καθεται...και εγω θελω το χωροχρονο μου...Απλα ηθελα να δω αν εγω εχω λαθος ...Που δεν εχω...

Melini οντως ταυτιζομαστε...Δεν ξερω βεβαια εαν ο πατερας του ηταν του στυλ ο πατριαρχης της οικογενειας δεν μου χει πει κατι τετοιο...ΚΑι ο δικος μου δεν ειναι αυτου του στυλ (γυναικααα τις παντουφλες μου:D) ...Απλα οντως κατι τετοιο δεν συνεβαινε στην οικογενεια του...Τους τελευταιους μηνες συζουμε (οχι ολοκληρωτικα... πολλες φορες εχει κοιμηθει στο σπιτι του). Και θα βοηθησει στην κουζινα και θα μαγειρεψει αν χρειαστει..θα πληνει κανενα πιατο και καθε φορα που εχουμε κοσμο θα με βοηθησει στο σημαζεμα. Τις προαλλες καναμε μαζι φασινα...
Δεν εχει προβλημα στο να βγω με τις φιλες μου για καφε σινεμα κλπ(ελεος αν ηταν θα χε παρει ποδι και ουτε θα το συζηταγαμε). Απλα δεν του αρεσε η ιδεα οτι θα παω διακοπες μονη με τις φιλες μου και αυτος θα ειναι εδω και θα δουλευει. Τη μονη εκδρομη που "μου επιτρεπει" δηλαδη δεν θα τσινισει γιατι δεν μπορει να κανει και αλλιως ειναι κανα οδοντιατρικο συνεδριο εκτος Αθηνων.

Δεν ξερω αν θα ριξω νερο στο κρασι μου...Αν ο γαμος ειναι εληψη ελευθεριας ποτε να μην τον κανω....Σεβασμο στο προσωπικο μου χωρο θελω..Δεν ειπα να σουλατσαρω απο δω και απο κει..Απλα θα του ξεκαθαρισω μερικα πραμματα και αμα τα δεχτει τα δεχτηκε αν δεν τα δεχτει δικο του προβλημα...Πολυ φοβαμαι ομως μηπως μετα απο τις συζητησεις τα δεχτει προσορινα για να μη με χασεικαι μετα την κουλουρα (εαν πεσει) μου το γυρισει αλλιως...

Melini οντως ταυτιζομαστε...Δεν ξερω βεβαια εαν ο πατερας του ηταν του στυλ ο πατριαρχης της οικογενειας δεν μου χει πει κατι τετοιο...ΚΑι ο δικος μου δεν ειναι αυτου του στυλ (γυναικααα τις παντουφλες μου:D) ...Απλα οντως κατι τετοιο δεν συνεβαινε στην οικογενεια του...Τους τελευταιους μηνες συζουμε (οχι ολοκληρωτικα... πολλες φορες εχει κοιμηθει στο σπιτι του). Και θα βοηθησει στην κουζινα και θα μαγειρεψει αν χρειαστει..θα πληνει κανενα πιατο και καθε φορα που εχουμε κοσμο θα με βοηθησει στο σημαζεμα. Τις προαλλες καναμε μαζι φασινα...
Δεν εχει προβλημα στο να βγω με τις φιλες μου για καφε σινεμα κλπ(ελεος αν ηταν θα χε παρει ποδι και ουτε θα το συζηταγαμε). Απλα δεν του αρεσε η ιδεα οτι θα παω διακοπες μονη με τις φιλες μου και αυτος θα ειναι εδω και θα δουλευει. Τη μονη εκδρομη που "μου επιτρεπει" δηλαδη δεν θα τσινισει γιατι δεν μπορει να κανει και αλλιως ειναι κανα οδοντιατρικο συνεδριο εκτος Αθηνων.

Δεν ξερω αν θα ριξω νερο στο κρασι μου...Αν ο γαμος ειναι εληψη ελευθεριας ποτε να μην τον κανω....Σεβασμο στο προσωπικο μου χωρο θελω..Δεν ειπα να σουλατσαρω απο δω και απο κει..Απλα θα του ξεκαθαρισω μερικα πραμματα και αμα τα δεχτει τα δεχτηκε αν δεν τα δεχτει δικο του προβλημα...Πολυ φοβαμαι ομως μηπως μετα απο τις συζητησεις τα δεχτει προσορινα για να μη με χασεικαι μετα την κουλουρα (εαν πεσει) μου το γυρισει αλλιως...

Κατ'αρχάς, είναι πολύ νωρίς να συζητάς για γάμο. Μπορεί αργότερα να συγκατοικήσετε, και αυτό θα είναι αρκετό.
Στο σπίτι, και ο Πέτρος είναι μια χαρά, βοηθάει παντού, πριν και μετά το γάμο. Στο πατρικό του, ο πατέρας είναι επίσης πολύ καλός και βοηθά σε όλα (δεν περιμένει να του φέρουν τις παντόφλες) αλλά είναι αυτός που τελικά αποφασίζει για τα πάντα. Η μητέρα απλώς ακολουθεί.Φυσικά, αυτή η εικόνα δεν υπάρχει περίπτωση να αναπαραχθεί και στο δικό μας σπίτι, γιατί εγώ είμαι πιο άγρια απ'τη μαμά του :mad:. Πάντως θέλει να ξέρει τι γίνεται, να έχει λόγο σε όλα και να συναποφασίζουμε σε ό,τι μας απασχολεί. Με λίγα λόγια, θέλει να του δίνω σημασία και αξία. Είναι θέμα εγωισμού. Δεν έχω αντίρρηση.
Φυσικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει, απλά προσαρμόζεται όπως ελέχθη παραπάνω. Στην πορεία της συμβίωσης, διεπίστωσα ότι τα προβλήματα δε λύνονται με το άγριο, αλλά με το καλό.
Φυσικά, αν αυτός ο άνθρωπος θέλει να σε παντρευτεί για να σε κλείσει σε ένα κλουβί, δεν συζητάω ότι πρέπει να φύγεις από τώρα. Αλλά και πάλι, είναι νωρίς ακόμα. Αν έχει πολλά θετικά στοιχεία, η τριβή και η συμβίωση θα σου δείξουν τα υπόλοιπα...

Φυσικα και ειναι νωρις για να μιλαμε για γαμο...Απλα λεμε για το ενδεχομενο οτι ισως γινει στο μελλον...που ξερεις...Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαι σε αυτη τη σχεση για να ερναει η ωρα μου και ουτε για να καλυψω μοναξιες και ανασφαλειες...Πιστευω οτι ολα με τον διαλογο λυνονται και αυτο το θεμα πρεπει να λυθει τωρα...Και εγω θα προσαρμοστω σε ορισμενα θεματα κι εκεινος θα προσαρμοστει σε αλλα...Αμοιβαια κατανοηση να υπαρχει...Απλα αυτο το κεφαλαιο επειδη δεν εχει κλεισει ακομα θα πρεπει να ξαναανοιχτει και να συζητηθει εκτενεστερα...Εαν συνεχισει να ειναι καθετος στην αποψη του τοτε θα λαβω αλλα μετρα...

αφου περνας καλα σε πολλους τομεις κ εχει κ πολλα καλα στοιχεια παλεψε το οσο αντεχεις, συζητηστε κ βλεπεις πως θα παει. ειναι απο τους αντρες που τελικα γαβγιζουν αλλα δε δαγκωνουν? βαζει νερο στο κρασι του? η ειναι αυταρχικος κ οταν λεει οτι δε θελω να πας ταξιδι με φιλες σου οντως το εννοει? γιατι αν αυτα που λεει, εσυ μπορεις με δικη σου διπλωματια να τα αναιρεσεις, κατι ειναι κι αυτο...πονηρο ε? :P
αλλα προκειμενου να ειστε καλα μαζι....εσυ εισαι διπλωματισσα? σε κουραζει να γινεις? εγω π.χ δεν μπορω τις στρατηγικες θελω να ειμαι ο εαυτος μου, κ ο εαυτος μου ειναι λιγο ταυρος σε υαλοπωλειο. αλλα σεβομαι κ χοντροθαυμαζω τους ανθρωπους που λειτουργουν διπλωματικα για να καταφερουν αυτο που θελουν. δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη.....:hmm:

Αν με παρουν στο δηπλωματικο σωμα θα πατωσει ολος ο πλανητης εξαιτιας μου:P:P:P
Και εγω ταυρος σε υαλοπολειο γινομαι ...αστα.

Οι σχεσεις ομως θελουν δουλεια και ακομα απο οτι βλεπω εδω εχει μπολικο ζουμι...:confused:

θα τον εστελνα στο διαολο...στην καλυτερη...

Αναλόγως πως την εκφράζει την αντίθετη γνώμη του. Αλλο πράγμα είναι να σου πει με νάζι " και θα φύγεις και θα με αφήσεις μοναχούλη μου να μετράω τις μέρες μέχρι τις διακοπες?" και άλλο είναι να σου πεί "δεν μου αρέσει να φεύγεις με τις φίλες σου" αυτό δείχνει ότι δεν σε εμπιστεύεται και κατά την γνώμη μου στο μέλλον αυτό θα φέρει πολλά καθημερινά προβλήματα.Συζήτηση θέλει το θέμα για να σου δηλώσει ξεκάθαρα πως φαντάζεται την σχέση σας στο μέλλον.'Ετσι θα σχηματίσεις γνωμη και θα κατασταλάξεις.

Εγώ πάλι πιστεύω πως οι σχέσεις δε χρειάζονται ούτε βαρύγδουπες δηλώσεις, ούτε δηλώσεις του Ν105, ούτε διπλωματίες παρα μόνο ειλικρίνεια και καλή διάθεση κι απο τις δύο μεριές.
Οταν μια σχεση βασιζεται σε αγάπη, σεβασμό κι εμπιστοσύνη, αυτά καταργούν όλα τα υπόλοιπα.
Σίγουρα υπάρχει τρόπος για το κάθε τι όπως υπάρχει και η σωστή στιγμή.
Κι εκει ειναι η μαγκιά!
Ειναι πραγματικά μεγάλη κουβέντα.
Ούτε να σε περιορισει κανεις έχει το δικαιωμα, ούτε όμως με φωνές και αντάρες να προσπαθείς να κάνεις τον άλλο να "συμφωνήσει" πως θα σέβεται τα όρια σου. Αυτο στο δειχνει ο χρονος και μονο ο χρονος.
Από την άλλη, αν κοιτάμε μονο πως θα περάσουμε εμεις κατα το δυνατόν καλύτερα, μήπως ειναι λιγο εγωιστικό ;;; Λέω εγώ τωρα...γιατι καθε νομισμα έχει δυο όψεις...
Μηπως ο αλλος νιώθει πως δεν ενδιαφέρεσαι για εκεινον παρα για την πάρτη σου και φρικάρει και το βγαζει με αυτο τον τροπο; Ας κάνουμε βρε παιδι μου το δικηγόρο του διαβόλου για λίγο...
Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο, εσύ τον ξέρεις. Ναι μπορει να ειναι κτητικός και ζηλιάρης και κομπλεξικός και απο όλα. Αλλα αυτά θα τα δεις εσυ και σιγά σιγα.

Προσωπικά δεν έχω υποχρεωθει να ακολουθήσω ποτέ το πρόγραμμα κανενός. Δε μου ζητήθηκε ποτε κι αν γινόταν θα το θεωρούσα ανύκουστο.
Ασε που θα ειχα φυγει πριν καν ειπωθει κατι τετοιο...Μπουχος που λέμε!
Μεγάλωσα σε μια ανεξάρτητη οικογένεια και ω του θαύματος, οι άνθρωποι με τους οποιους "δέθηκα" ιδιαίτερα, ήταν κι αυτοι καπως έτσι.
Ισως επειδή πάντα μέσα μου πίστευα στα ομόνυμα...ξέρω γω τι να πω...

Εγώ πάλι πιστεύω πως οι σχέσεις δε χρειάζονται ούτε βαρύγδουπες δηλώσεις, ούτε δηλώσεις του Ν105, ούτε διπλωματίες παρα μόνο ειλικρίνεια και καλή διάθεση κι απο τις δύο μεριές.
Οταν μια σχεση βασιζεται σε αγάπη, σεβασμό κι εμπιστοσύνη, αυτά καταργούν όλα τα υπόλοιπα.
Σίγουρα υπάρχει τρόπος για το κάθε τι όπως υπάρχει και η σωστή στιγμή.
Κι εκει ειναι η μαγκιά!
Ειναι πραγματικά μεγάλη κουβέντα.
Ούτε να σε περιορισει κανεις έχει το δικαιωμα, ούτε όμως με φωνές και αντάρες να προσπαθείς να κάνεις τον άλλο να "συμφωνήσει" πως θα σέβεται τα όρια σου. Αυτο στο δειχνει ο χρονος και μονο ο χρονος.
Από την άλλη, αν κοιτάμε μονο πως θα περάσουμε εμεις κατα το δυνατόν καλύτερα, μήπως ειναι λιγο εγωιστικό ;;; Λέω εγώ τωρα...γιατι καθε νομισμα έχει δυο όψεις...
Μηπως ο αλλος νιώθει πως δεν ενδιαφέρεσαι για εκεινον παρα για την πάρτη σου και φρικάρει και το βγαζει με αυτο τον τροπο; Ας κάνουμε βρε παιδι μου το δικηγόρο του διαβόλου για λίγο...
Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο, εσύ τον ξέρεις. Ναι μπορει να ειναι κτητικός και ζηλιάρης και κομπλεξικός και απο όλα. Αλλα αυτά θα τα δεις εσυ και σιγά σιγα.

Προσωπικά δεν έχω υποχρεωθει να ακολουθήσω ποτέ το πρόγραμμα κανενός. Δε μου ζητήθηκε ποτε κι αν γινόταν θα το θεωρούσα ανύκουστο.
Ασε που θα ειχα φυγει πριν καν ειπωθει κατι τετοιο...Μπουχος που λέμε!
Μεγάλωσα σε μια ανεξάρτητη οικογένεια και ω του θαύματος, οι άνθρωποι με τους οποιους "δέθηκα" ιδιαίτερα, ήταν κι αυτοι καπως έτσι.
Ισως επειδή πάντα μέσα μου πίστευα στα ομόνυμα...ξέρω γω τι να πω...

Συμφωνω μαζι σου σε οσα λες...Κι εγω πιστευω οτι μια σχεση πρεπει να χτιζεται σιγα σιγα.Να χτιζεται σε γερα θεμελια εμπιστοσυνης και σεβασμου.Ο δικος μου δεν το κανει απο ερωτικη ζηλια καθε αλλο με εμπιστευεται απολυτα. Απλα ζηλευει που εγω ισως θα περναω καλυτερα απο εκεινον εκει που θα ειμαι. Πχ εκεινος στη δουλεια εγω στην εκδρομη/στη παραλια/για windsurf. Για αυτο τσιναει. Δεν επροκειται να του επιτρεψω να μου περιορισει τις προσωπικες μου ελευθεριες δεν επροκειται να τον αφησω να με κανει να νιωσω οτι ειμαι σε κλουβι. Πρεπει καποια στιγμη να ξανα ανοιξω αυτο το κεφαλαιο συζητησης μαζι του να ξαναδω τις προθεσεις του.

Συμφωνω μαζι σου σε οσα λες...Κι εγω πιστευω οτι μια σχεση πρεπει να χτιζεται σιγα σιγα.Να χτιζεται σε γερα θεμελια εμπιστοσυνης και σεβασμου.Ο δικος μου δεν το κανει απο ερωτικη ζηλια καθε αλλο με εμπιστευεται απολυτα. Απλα ζηλευει που εγω ισως θα περναω καλυτερα απο εκεινον εκει που θα ειμαι. Πχ εκεινος στη δουλεια εγω στην εκδρομη/στη παραλια/για windsurf. Για αυτο τσιναει. Δεν επροκειται να του επιτρεψω να μου περιορισει τις προσωπικες μου ελευθεριες δεν επροκειται να τον αφησω να με κανει να νιωσω οτι ειμαι σε κλουβι. Πρεπει καποια στιγμη να ξανα ανοιξω αυτο το κεφαλαιο συζητησης μαζι του να ξαναδω τις προθεσεις του.

Η αγάπη δεν χωράει ψευτοεγωισμούς να του πεις.
Οταν περνάει ο άνθρωπος μου καλά, ειμαι κι εγώ καλά και το αντιστροφο.
Λιγο μέτρο βρε αδερφέ μου πες του...
Αλλα κι εσυ, με τη μια που δε θα μπορει θα τον παρατήσεις συξυλο βρε παιδι μου;; Ε λογικό ειναι βαση των παραπάνω να τον ενοχλήσει κι αυτον και να το παρει σαν εγωιστικο εκ μέρους σου...
Αν αγαπιέστε θα βρειτε χρυσή τομή;)
Τώρα τα περι συμβολαιου γάμου τι να σου πω...επιεικώς αναχρονιστικά πράγματα έως φαλλοκρατικά....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back