Τι θα πει "ράτσα DSH";

ευχαριστω! αλλα μας γραψανε μακρυτριχους δεν ξερουμε γιατι:P
λόγω ουράς μάλλον...;)τέλεια φουντωτή ουρίτσα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad::mad::mad:αν σε πιασω στα χερια μου!!!!!!!!:mad::rolleyes: πλεον ουτε τις φωτος μας δεν βλεπεις ,τελικα δεν στον περνει κανεις τον τιτλο της κακιστρως!!:mad::D
Γιατι δε βλεπω τις φωτο σας;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λόγω ουράς μάλλον...;)τέλεια φουντωτή ουρίτσα!:up:
ευχαριστουμε!! την φροντιζουμε δεοντως για να μενει ετσι φουντωτη!:D

κοντοτριχη την βλεπω..μακρυτριχα ειναι τα περσικα για να καταλαβεις..η δικια μου εχει μεσαιο τριχωμα
DSC01950.jpg
:inlove::inlove::inlove:
ποια εκτροφεια....η μανα φυση κανει τα καλυτερα χρωματα...
Θεικο πλασμα...φτου σου κοπελαρα μου...να τη χαιρεσαι:)

:inlove::inlove::inlove:
ποια εκτροφεια....η μανα φυση κανει τα καλυτερα χρωματα...
Θεικο πλασμα...φτου σου κοπελαρα μου...να τη χαιρεσαι:)
ευχαριστω πολύ γιουλη!!! .. αδεσποτη ηταν η καημενουλα ..κανεις δεν καταλαβε τι πλασμα χανει!:D

ευχαριστω πολύ γιουλη!!! .. αδεσποτη ηταν η καημενουλα ..κανεις δεν καταλαβε τι πλασμα χανει!:D
κι αυτο τη κανει ακομα πιο πολυτιμη....

Πως δεν τις ειδα,απλα τις βλεπω το πρωι απο τη δουλεια και δε σχολιαζω η κακια εκτροφεας!

Πως δεν τις ειδα,απλα τις βλεπω το πρωι απο τη δουλεια και δε σχολιαζω η κακια εκτροφεας!
αυτο με καλύπτει:cool::lol::lol:

κοντοτριχη την βλεπω..μακρυτριχα ειναι τα περσικα για να καταλαβεις..η δικια μου εχει μεσαιο τριχωμα
DSC01950.jpg
Μωρο μου εσύ!!! Τι μάτια ειναι αυτά! Τι χρώμα και τι τρίχωμα!!! να την χαιρεσαι την κουκλάρα σου:up:

Μωρο μου εσύ!!! Τι μάτια ειναι αυτά! Τι χρώμα και τι τρίχωμα!!! να την χαιρεσαι την κουκλάρα σου:up:
ευχαριστουμε πολύ!!:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back