Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
λόγω ουράς μάλλον...ευχαριστω! αλλα μας γραψανε μακρυτριχους δεν ξερουμε γιατι![]()
τέλεια φουντωτή ουρίτσα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Γιατι δε βλεπω τις φωτο σας;αν σε πιασω στα χερια μου!!!!!!!!
πλεον ουτε τις φωτος μας δεν βλεπεις ,τελικα δεν στον περνει κανεις τον τιτλο της κακιστρως!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μας ειδες που γλυφουμε την μανουλα?Γιατι δε βλεπω τις φωτο σας;![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστουμε!! την φροντιζουμε δεοντως για να μενει ετσι φουντωτη!λόγω ουράς μάλλον...τέλεια φουντωτή ουρίτσα!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κοντοτριχη την βλεπω..μακρυτριχα ειναι τα περσικα για να καταλαβεις..η δικια μου εχει μεσαιο τριχωμα![]()

ποια εκτροφεια....η μανα φυση κανει τα καλυτερα χρωματα...
Θεικο πλασμα...φτου σου κοπελαρα μου...να τη χαιρεσαι

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστω πολύ γιουλη!!! .. αδεσποτη ηταν η καημενουλα ..κανεις δεν καταλαβε τι πλασμα χανει!
ποια εκτροφεια....η μανα φυση κανει τα καλυτερα χρωματα...
Θεικο πλασμα...φτου σου κοπελαρα μου...να τη χαιρεσαι![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι αυτο τη κανει ακομα πιο πολυτιμη....ευχαριστω πολύ γιουλη!!! .. αδεσποτη ηταν η καημενουλα ..κανεις δεν καταλαβε τι πλασμα χανει!![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αυτο με καλύπτειΠως δεν τις ειδα,απλα τις βλεπω το πρωι απο τη δουλεια και δε σχολιαζω η κακια εκτροφεας!

staman2
Περιβόητο μέλος
Μωρο μου εσύ!!! Τι μάτια ειναι αυτά! Τι χρώμα και τι τρίχωμα!!! να την χαιρεσαι την κουκλάρα σουκοντοτριχη την βλεπω..μακρυτριχα ειναι τα περσικα για να καταλαβεις..η δικια μου εχει μεσαιο τριχωμα![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστουμε πολύ!!Μωρο μου εσύ!!! Τι μάτια ειναι αυτά! Τι χρώμα και τι τρίχωμα!!! να την χαιρεσαι την κουκλάρα σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool