Desi Zakou
Νεοφερμένο μέλος

και μια αλλη ερωτηση που θελω να κανω ειναι: μηπως δεν την τρωει πια επιδη καναμε ενα τραγικο λαθος και ττης δοσαμε να φαει μια φορα πριν απο κατι μερες τροφη σε ζελε με κομματακια απο κρεας;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desi Zakou
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Desi Zakou
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους. διαβάζω από το πρωι θέματα που αφορούν την διατροφή μιας γάτας και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: τι κάνουμε όταν η γάτα μας βαριέται πια την ήδη υπάρχουσα μάρκα τηυς τροφής της; εγώ τηυν έδινα την ρογιαλ κανιν επειδή ειναι και στειρωμένη, αλλά μάλον την βαρέθικε, και ο αδελφός μου της πήρε φρισκιες και ούτε αυτήν τρώει πια, παρόλο που στο παρελθόν την έτρωγε. και η αλίθεια είναι οτι από σήμερα κι'ολας με ολα αυτα που διαβασα για τις συγγεκριμενες τροφες θα τις πετάξω
και μια αλλη ερωτηση που θελω να κανω ειναι: μηπως δεν την τρωει πια επιδη καναμε ενα τραγικο λαθος και ττης δοσαμε να φαει μια φορα πριν απο κατι μερες τροφη σε ζελε με κομματακια απο κρεας;;;
Δεν νομίζω ότι με την μιά φορά που έφαγε κονσέρβα δεν θα θέλει πιά να ξαναφάει κροκέτες.

Αφου αποκλείσετε(με τον κτηνίατρο) κάποια παθολογικά αίτια μπορείς να της δώσεις ενναλακτικά και Hill's για στειρωμένα, που έχει και διάφορες γεύσεις.Εγώ στα δικά μου δίνω εναλλάξ κοτόπουλο, αρνάκι ή τόνο(το κουνέλι δεν το θέλουν)
Αλλά και η Royal Canin έχει την Pure Feline που έχει διάφορες γεύσεις να δοκιμάσει.
Αλλά και κονσερβάκι να του δώσεις που και που (μιά που ξετρελάθηκε) δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Desi Zakou
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχει και η exigent της Royal για τα ιδιότροπα..τα δικά μου αυτήν προτιμούν..(την για στειρωμένα ούτε που να την δούν)Κάνε μια αλλαγή να δείς...Αλλά και το κοτοπουλάκι,το ψαράκι καμια καλή κονσερβούλα τόνου πχ δεν βλάπτει που και που..ίσα ίσα ξεφεύγουν κι από την μονοτονία.Για πες μας όρεξη για παιχνίδια έχει;Αν την βλέπεις καταπονημένη βουρ στο γιατρό..εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό..![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλύτερα να μείνει για ένα 12ωρο εντελώς νηστικό, μόνο με νερό στη διάθεσή του, μέχρι να ηρεμήσει κάπως το στομάχι του. Μετά, αν δεν το έχει δει ακόμα ο γιατρός και αν δεν έχει ξανακάνει στο μεταξύ εμετό, δώσε του είτε λίγο ψαχνό από κοτόπουλο (βραστό μόνο με νερό, χωρίς αλάτι, λάδι κ.λπ.), είτε κάποια τροφή ειδική για στομαχικές διαταραχές, όπως η i/d της Hill's.μηπως ξερετε τι να του δωσω μεχρυ να τον δει ο γιατρος που να μην του ερθει βαρυ;;
moukelis
Επιφανές μέλος
Desi Zakou
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μηπως εφαγε κανενα φυτο και το πειραξε;Ή εγλυψε νερο με λιπασμα,κατι;εχω ψιλοανχωθει να σας πω την αληθεια... το δικο μου το γατι ηταν πολυ αντρας... δεν μου εκανε τετοια... και επισης, υπαρχει περιπτωση να εχει κρυωσει γενικος; γιατι ειναι στο μπαλκονι, και οσο και να προσπαθω τωρα που εχει κρυο εξω να την παρω μεσα, ματαια... δεν ερχεται με τιποτα! καθεται για λιγο μεσα και μετα τσουπ παλι εξω...![]()
Desi Zakou
Νεοφερμένο μέλος
αλλα ολο το καλοκαιρι ειναι εξω, δεν ειναι οτι βγηκε τωρα προσφατα στο μπαλκονι.. αλλα ξερω εγω... παντος λιπασματα δεν εχουμε σε κανενα φυτο λογο της γατας.Μηπως εφαγε κανενα φυτο και το πειραξε;Ή εγλυψε νερο με λιπασμα,κατι;
moukelis
Επιφανές μέλος
Desi Zakou
Νεοφερμένο μέλος
Ισως τωρα θελησε να δοκιμασει,ή δαγκωσε καποιο.Ειναι ελεγμενα για δηλητηριωδη φυτα τα μπαλκονια σας;
moukelis
Επιφανές μέλος
Desi Zakou
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool