Τι λέτε για την επόμενη συνάντηση μας;

Ωραία, με υποχρέωσες τώρα.......(Οχι πως φταις εσύ σε κάτι, φυσικά)
100 μέτρα από το πρώην σπίτι της πρώην πρώην μου.............
Το κέρατό μου...............
:loltooth::loltooth::loltooth::loltooth::loltooth::loltooth:...μα ..βαλτη ειναι;;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τι λέτε για μια χριστουγεννιάτικη συνάντηση γονέων και κηδεμόνων;

Ελπίζω να μην γνωρίζονται........

Βέβαια θα είμαστε κοντά στον Μπεζεδάκο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πατε στο taf, super!!!!!!!!!
Σας ζηλεψα τωρα:mad:

Καλέ που το ξέρεις εσύ το Taf (απλά από το link που έβαλα η' έχεις πάει?)

Ωραία, με υποχρέωσες τώρα.......(Οχι πως φταις εσύ σε κάτι, φυσικά)
100 μέτρα από το πρώην σπίτι της πρώην πρώην μου.............
Το κέρατό μου...............
Εεε... βρε Γιώργο τι να κάνω????:whistle:

Αφου είναι πολύ ωραίο μαγαζί!!!!!!:P

Ε,γράφεις ότι μένεις και Κορυδαλλό και λέω να τώρα είναι που θα χαρεί!!:P

Δεν πειράζει..θα σε φυγαδέψουμε μην πέσεις πάνω της!!!:P:P
Εξάλλου θα έχουμε τόσες γυναίκες και να σε δει θα ζηλέψει..πωπω χωρίσαμε και αυτός έχει βρει πολλές γυναίκες!!!χαχαχαχαχα:D

Δεν το έχω αλλάξει στα στοιχεία μου, όπως επίσης και την φωτό του Μπεζεδάκου.
Κάτσε να το αλλάξω τώρα.
Την φωτό του όμως την κρατάω γιατί το αγαπάω το τρελόγατό μου!!!!!!!!!!!

Εξάλλου θα έχουμε τόσες γυναίκες και να σε δει θα ζηλέψει..πωπω χωρίσαμε και αυτός έχει βρει πολλές γυναίκες!!!χαχαχαχαχα:D

:hehe::hehe::hehe::hehe:.....πωπω..σατανικο μυαλο η Ευτυχια..:devil:

Ελπίζω να μην γνωρίζονται........

Βέβαια θα είμαστε κοντά στον Μπεζεδάκο.

Και να γνωριζόμαστε δεν έχω καμιά εκτίμηση σε όποια ξέρω από τα μέρη εκεί κάτω!!
Και στο σχολείο που πήγα Κορυδαλλό (πολυκλαδικό) ήθελα να τελειώσω γρήγορα γρήγορα να ξεμπερδέψω απο τις φάτσες τους!
Δε μπορώ αυτή τη πουτ...νια που βγάζουν,όσες ξέρω εγώ τουλάχιστον για να μην παρεξηγηθώ!!

Το αστείο είναι άλλο!!Να με δεις από κοντά και να σου βγω εγώ πρώην!!!!!χαχαχαχαχαχαχα;χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα:P

Εφιαλτικό!!!!!!!!

Αποκλείεται γιατί εκείνη ποτέ δεν έμπαινε στο φόρουμ και δεν ασχολιόταν τόσο.
Επίσης δεν πήγε σχολείο στον Κορυδαλλό.

Ουφ, ευτυχώς.

χαχαχαχα!!εντάξει τότε δεν πρέπει να τη ξέρω!!!!:)

Εφιαλτικό δεν το συζητώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P:P:Pνα αποφέυγεις πρωην και να έπεφτες πάνω σε άλλη πρωην!!!!!!!!!

Καλέ που το ξέρεις εσύ το Taf (απλά από το link που έβαλα η' έχεις πάει?)
Ενταξει δηλαδη επειδη δε μενουμε Αθηνα δεν ξερουμε κι απο Αθηνα:worry:
Κατεβαινω (κατεβαινα τουλαχιστον, φετος λογω οικονομικων δεν εχω καταφερει ακομα) 1-2 φορες το χρονο για εκθεσεις, συνεδρια, συναυλιες ή ακομα και για βολτα
Εχω πολλους φιλους κατω και καποιους συγγενεις και ειμαι και των τεχνων οποτε... καταλαβαινεις:)

Α,τι καλά!!Οπότε συμφωνεις που πρότεινα το Taf!!!!!!

Αρχικά είχα ενδοιασμούς γιατί να το προτείνω, οκ τον λατρεύω τον χώρο αυτό αλλά εγώ είμαι και τρελή και έχω και extreme γούστα δεν ήξερα αν μπορεί να αρέσει!
Πάντως όποιον εχω πάει εκεί έχει πάθει σοκ,με τη καλη έννοια!!!Ειδικά πριν μπούμε και βλέπουν την είσοδο και λέω εδώ μέσα είναι, με κοιτούν με απορία "μας πως μπορεί να υπάρχει έστω και κάτι από εδω πίσω":P!!!

Επίσης αν δεν βρούμε να κάτσουμε λέω να τους πάω INOTEΚA αυτό το ξέρεις?είναι λίγο πιο κάτω!!Και αυτό ψαγμένο μαγαζάκι!

Ωραία!
Πάμε Κορυδαλλό, να κάνουμε την πρώην του Γιώργου να ζουλέψει πολύ! :pfff: :crazy:
Να μάθει! :pfff:

Εγω προτιμω μοναστηρακι..:mad:.................:hehe::hehe::hehe:

Εφή όταν έρθετε εσείς Μοναστηράκι θα πάμε!!Στη πρώτη θα πάμε Κορυδαλλό!!:)

Με Κορυδαλλό πάντως έχω κι εγώ άσχημη εμπειρία... :P:D

Με Κορυδαλλό πάντως έχω κι εγώ άσχημη εμπειρία... :P:D

Εμεις ειμαστε στη δευτερη ομαδα,που θα παμε μοναστηρακι..:hehe::hehe::hehe:

Ακριβώς!!!:D

Και θα κόψουμε και βασιλόπιτα!!!!

Με το Μοναστηράκι είμαι μια χαρά προς το παρόν. :hehe:

Πολυ ωραια ιδεα,αλλα ειμαστε λιγο μακρυα γμτο.:/::/:
απέχεις 2,5 ώρες περίπου άντε 3 με το αυτοκίνητο και θα κάνουμε δυο συναντήσεις..ελπίζω να το σκεφτείς και να έρθεις!!:)

Και μπορείς να έρθετε με Dimitra_Zuzu που μας το έχει αφήσει ανοιχτό ότι μπορεί να έρθει και νομίζω μένετε και η δυο Πάτρα

Λοιπόν αγαπητά μέλη μετά από κάποιες αλλαγές και συζητήσεις θα γίνει μια συνάντηση.

Επίσημα πια:

3 Ιανουαρίου του 2012 θα γίνει το κοπη τη πίτα,έ..sorry..θα γίνει η κοπή της πίτας με ένα συγκλονιστικό δώρο για τον τυχερό-ή που θα κερδίσει το φλουρί!!:P

Kατα τις 8 το βράδυ είναι καλά?ελπίζω ναι!:)

και ξαναβάζω το link του χώρου που θα συναντηθούμε
https://www.theartfoundation.gr/gr/theartfoundation_index.htm

Συμφωνώώ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back