Τι λέτε για την επόμενη συνάντηση μας;

Απάντηση: Τι λέτε για μια χριστουγεννιάτικη συνάντηση γονέων και κηδεμόνων;

χαχαχα σας διαβαζω και γελαω,καταρχην χρονια τωρα δεν κατεβαινουν οι αθηναιοι πειραια κι οι πειραιωτες δεν ανεβαινουν αθηνα.και σε ταξιτζη να πεσεις αθηναιο και του πεις πηγαινε με πειραια θα ειναι μες στη γρινια.χαχαχα.
απ την αλλη το μοναστηρακι ειναι αγαπημενος χωρος και για πειραιωτες,οποτε μια χαρα ακουγεται,γιατι ολοι το αγαπαμε.
οσο για τον κορυδαλλο κι εγω εχω αναμνησεις χαχαχαχα αλλα καλες,ολα μου τα νιατα εκει τα περασα στην πλατεια ελευθεριας,μεμου κλπ.
αποφασιστε ομως τελικα ποτε θα γινει,θα γινει μια συναντηση η δυο?
το θεμα με μενα ειναι οτι μετα τις γιορτες θα τρεχω σα το βεγγο να κανουμε οικογενειακως εξετασεις,οτι ιδικοτητα υπαρχει ιατρικη εμεις θα την επισκεφτουμε,εχω ξαναπει εδω γιατρους γιοκ,και θελω να εχω κανονησει τα ραντεβου μου να ξερω.κι οχι τιποτα ολα τα ιατρεια αθηνα ειναι γαμωτο,ποιος εχει ορεξη ν ανεβαινει εκει πανω?χαχαχχα

οκ μολις ειδα τι γραψατε,ειμαι μεσα καλως εχοντων των πραγματων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Καταλήξαμε στις 3/01 στο Μοναστηράκι!!Ενα μετρό είναι μόνο,έυκολο:)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν αγαπητά μέλη μετά από κάποιες αλλαγές και συζητήσεις θα γίνει μια συνάντηση.

Επίσημα πια:

3 Ιανουαρίου του 2012 θα γίνει το κοπη τη πίτα,έ..sorry..θα γίνει η κοπή της πίτας με ένα συγκλονιστικό δώρο για τον τυχερό-ή που θα κερδίσει το φλουρί!!:P

Kατα τις 8 το βράδυ είναι καλά?ελπίζω ναι!:)

και ξαναβάζω το link του χώρου που θα συναντηθούμε
https://www.theartfoundation.gr/gr/theartfoundation_index.htm

Αχ τι μου κάνεις, αλλά θα προσπαθήσω να έρθω.

Το δώρο θα είναι πορτοκαλάκι; μαυράκι;, ασπρούλι ή ταρταρούγα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Να φοβόμαστε;;;

Αχ τι μου κάνεις, αλλά θα προσπαθήσω να έρθω.

Το δώρο θα είναι πορτοκαλάκι; μαυράκι;, ασπρούλι ή ταρταρούγα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Να φοβόμαστε;;;
Είναι, ας πούμε, αντικείμενο-σύμβολο...
Συμβολίζει κάτι που
όταν το έχεις, θέλεις να το δώσεις.
όταν δεν το έχεις,θέλεις να το πάρεις... :hmm:
υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιοι να το έχουν , αλλά και να το αναζητάνε... :hmm:

Πάντως, απ'όλους εκτιμάται και φροντίζεται, αναμφισβήτητα.

Δεν λέμε άλλα.

χαχαχαχα!!!!!Μαρίνα απλά σε προσκυνάω!!

Το αίνιγμα σου είναι συγλονιστικό!!!!!:P

Καλύτερη απόδοση δεν γίνεται!!!σύμβολο....χαχαχααχαχαχαχαχααχαχα:D:D:D:D:D

Χαχαχα!
Ελπίζω να μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι:P:P
Οκ λοιπόν..Και εγώ εκεί θα είμαι!

Στην πρώτη συνάντηση θα είμαι πειραιά, αν μπορέσω θα έρθω κ εγώ:D:D:D

Στην πρώτη συνάντηση θα είμαι πειραιά, αν μπορέσω θα έρθω κ εγώ:D:D:D
:(
Μία συνάντηση θα γίνει τελικά..στις 3-1, μοναστήριον...

Α, κρίμα τότε :( αν είμαι μέχρι τότε εκεί θα έρθω, αλλιώς άλλη φορά:P

οποτε 3 γεναρη 8 η ωρα στο μοναστηρακι,που ομως σε ποιο σημειο?
παιδια θα χαθουμε και θα χουμε πλακα,εχει και κατι fake ινδιανους εκει που τραγουδανε ινδιανικα santa barbara χαχαχαα κανονιστε να σας μπερδεψω.εγω θα ξεκινησω απ τις 6 για να ειμαι εκει 8.αλλα μ αρεσει η διαδρομη χεχεχε!
παραγγειλτε μου καφε κι ερχομαι.νες γλυκο με γαλα παρακαλω.
οσο για το αινιγμα ρε μαρινα,σαν προταση γαμου μοιαζει,χαχαχα οταν το εχεις δε το θελεις,οταν το θελεις δε το εχεις,οταν το εχεις χρονια το χαριζεις χαχαχα!!!!!!

"και ξαναβάζω το link του χώρου που θα συναντηθούμε
https://www.theartfoundation.gr/gr/th...tion_index.htm"

Τελειααα ωραιο μερος!!:D

Βασικα...καλο θα ηταν να δωσουμε ενα ραντεβου εξω απο τον χωρο αυτο,διοτι ετσι θα αμς ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεθουμε και να καταλαβουμε ο ενας τον αλλον.Μεσα..θα κοιταμε σαν χαζοι,και αδυνατον να καταλαβουμε ποιος ειναι ποιος.
Βεβαια..θα τα γραψουμε και αργοτερα αυτα.Δεν ειναι αναγκη απο τωρα.:D

Ετσι θα γίνει γιατί το μέρος είναι τρικ!!Η Νορμανού είναι μια σταλίτσα πεζόδρομος κάθετως στην Ηφαιστου από τη μια και στην ερμού από την άλλη, ακριβώς κάτω από το σταθμό του μετρο-τρένο.
Μπορεί να στέκεστε απ'εξω και να μην καταλάβετε με τίποτα ότι μέσα υπάρχει πολυχώρος η' μαγαζί.Αν διαβάσατε το site του μαγαζιού θα είδατε ότι δεν έχουν πειράξει την όψη του κτηρίου ούτε τα δωμάτια μέσα!Φανταστείτε μια ελληνική ταινία που δεν θυμάμαι πως λέγεται με πολλά σπίτια που έχουν μια κοινή αυλή.Η αυλή αυτή έγινε το μαγαζί και τα σπίτια δωμάτια έγιναν εκθεσιακοί χώροι.Μέχρι και το δέντρο της αυλής υπάρχει ακόμα με ιδιαίτερη διακόσμηση.Και ταβάνι δεν έχει..φανταστείτε για ταβάνι μια σκήνη σαν τέντα τσίρκου!Είναι ψαρωτικό!
Οπότε από τη γωνία της ερμού μπαίνοντας στη νορμανου το πεζοδρομάκι έχει μαγαζί με αντίκες (λίγα μέτρα από το μαγαζί) εκεί απ'εξω μπορούμε να συναντηθούμε!:)

τώρα που το παρατηρώ έχει και φωτογραφία του χώρου (προτελευταία στο "τοποθεσία")

3 Ιανουαρίου λοιπόν στις 8 το βράδυ!!! :clapup::clapup::clapup: Δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται παιδιά!! Μιλάμε τόσο καιρό, έρχομαι από Κύπρο και είναι λες και σας γνωρίζω ήδη τους περισσότερους αν και δεν σας έχω δει ποτέ :)

Θα πρέπει να μου γράψετε και το γούστο σας στη βασιλόπιτα να ξέρω τι θα πάρω.

Τύπου κεικ η' τσουρέκι?

Και θα καταλήξω σε ότι πει η πλειοψηφία!:P

:hehe::hehe::hehe::hehe:..μια με κοκορετσι,πατατες και χωριατικη παρακαλω..:crazy::crazy::crazy:
Μην μου σγχωνεσαι αγαπουλα..και μονο που θα βρεθουμαι..ειναι τελειο..:clapup:

θα εχει και βασιλοπιτα η συναντηση?ααα δεν το ξερα αυτο,βασικα θα ειχε πλακα μια σε σχημα γατας,οτι γευση και να ειχε!
υγ.προτιμω το κεικ!;)

απλά έχω ένα κολληματάκι με τις γεύσεις,τις εκτιμώ πολύ και είμαι τύπος που αν πείτε τσουρέκι θα πάρω από ένα συγκεκριμένο μαγαζί αν πείτε κεικ θα τη πάρω από ένα άλλο που τη κάνει πιο ωραία..τι να κάνω είμαι λίγο γευσιγνώστης..και θέλω να νιώσετε ευχαρίστηση και από της γεύσεις..πέρα από τη συνάντηση!!:panwkatw:

:hehe::hehe::hehe::hehe:..μια με κοκορετσι,πατατες και χωριατικη παρακαλω..:crazy::crazy::crazy:
Μην μου σγχωνεσαι αγαπουλα..και μονο που θα βρεθουμαι..ειναι τελειο..:clapup:

επίσης αν πεινάς μετά έιναι πιο πάνω ο Θανάσης με τα σουβλάκια :slourp: και τέτοια σουβλάκια δεν έχετε στη Ζάκυνθο!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back