Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για την δευτερη συναντηση,δηλαδη στις 2..ή 3 /12..μαλλον θα μπορω και εγω.Κυριως στις 3,αλλα αν ειναι να κανονισουμε συγκεκριμενη ημερομηνια,γιατι θα πρεπει να αλλαξω την ημερομηνια του φωτοδιαγωνισμου με τα πατουσακια,καθοτι τον εχω βαλει να κλεινει στις 3...και δεν νομιζω να ειναι και πολλοι μεσα..για να βγαλουν αποτελεσματα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Εγω μπορω στις 26 αλλα θα μπορω να κατσω μεχρι τις 9:30 γιατι στις 10 πρεπει να παω στο παρτυ της κολλητης μου! Οποτε και οσο πιο νωρις γινεται τοσο το καλυτερο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
η πρώτη συνάντηση θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 μμ η' 19:00 μμ (τόπος συνάντησης δεν έχει οριστεί ακόμα,σε αναμονή)
η δεύτερη θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου,ώρα και μέρος θα οριστεί τις επόμενες μέρες
Για τα σημεία συνάντησης θα σας θέσω τις προτάσεις που μαζεύω και θα διαλέξετε!

Μάκαρι Έφη(πουπουλίνα) να έρθεις και εσύ!Την Ριάνα,τη Κάλλια και την Ρένα από επαρχία τις έχουμε σίγουρες!

Αν κάποιοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο και κάποιοι μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε κανένα πρόβλημα νομίζω,οκ?

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα οταν θα αποφασιστει το τελικο μερος να εχουμε και καποιο χαρακτηριστικο αλλιως πως θα αναγνωριστουμε μεταξυ μας?να κραταμε πχ ενα σουβλακι χαχαχχααα το φανταζεστε?χαχαχα η καφετερια θα βρωμησει τζατζικιλα,η να τρωει κανας ασχετος και να παμε με χαρα εισαι ο???? οχι κοπελα μου μας δουλευεις?χαχαχαχαχα
παντως ενα αναγνωριστικο(οχι σουβλακι)πρεπει να το καθορισουμε!
https://youtu.be/WMS0oituizc χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα!!!!!!!!!!!!
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Γεια σου βρε τρελορενάκι με έκανες και γέλασα!!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλη μου Ριαννα..αυτο εχει γινει στο παρελθον...οταν ειχαμε κανονισει και παλιοτερα μια συναντηση.Μαλιστα εγω.εχω και καρφιτσα με τον λογοτυπο του my cat,

αλλα δεν θυμαμαι που την εχω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Παιδιά αν θέλετε σας ετοιμάζω εγώ τις ταυτότητες ηλεκτρονικά (σ' αυτούς που θα συναντηθούμε στις 3 γιατί δεν προλαβαίνω για όλες τις συναντήσεις να φτιάξω

)Φτάνει να έχετε εκτυπωτή. Τι λέτε;
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Πως θα αναγνωριστούμε μεταξύ μας; Μα με...ταυτότητες φυσικά!! Πείτε πόσο απίστευτα αστείο θα είναι αν τυπώσουμε μια φωτογραφία του γατονιού μας, μαζί με το λογότυπο του mycat ή απλά ένα mycat τελοσπάντων...και καρφιτσώσουμε αυτή την ταυτότητα στο ρούχο μας;
Αμα δειτε κανα τυπο να σας κοιταζει επιμονα απο κανα διπλανο τραπεζι , υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες να ειμαι εγω , αν ειμαι αθηνα.
Τωρα για το ιδιο τραπεζι , ακουγεται σαν σεναριο ταινιας τρομου
."Περικυκλωμενος" απο τοσες , ....το λιγοτερο μια κριση πανικου την εχω στο τσεπακι.
Αν κιολας ριαννα βαλετε και καρφιτσες με φωτο τα γατια σας , νομιζω θα λιποθυμισω κατα την εισοδο μου στο χωρο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος
Αγόρι μου δεν θα είσαι ο μόνος άντρας στην παρέα. Παίζει να είναι και ο Γιώργος και ο Γιάννης![]()
Εγω ειμαι μέσα!!

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαβαβου θα πας κι εσυ???
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αμα δειτε κανα τυπο να σας κοιταζει επιμονα απο κανα διπλανο τραπεζι , υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες να ειμαι εγω , αν ειμαι αθηνα.
Τωρα για το ιδιο τραπεζι , ακουγεται σαν σεναριο ταινιας τρομου.
"Περικυκλωμενος" απο τοσες , ....το λιγοτερο μια κριση πανικου την εχω στο τσεπακι.
Αν κιολας ριαννα βαλετε και καρφιτσες με φωτο τα γατια σας , νομιζω θα λιποθυμισω κατα την εισοδο μου στο χωρο.
Συμπεθερε,,δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ πιθανιτητα να ειμαι εγω σε ενα τραπεζι..και ΕΣΥ να εισαι σε αλλο.

.............

Μην φοβασαι βαγγο..θα ειμαστε γλυκιες μαζι σου..

vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Οτι φοβαμαι , φοβαμαι ..μη λεμε και ψεματα δλδ.
Πσντως στη δευτερη που εσυ μπορεις.......... δυστυχως ή ευτυχως .. ελπιζω να ειμαι χανια
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέλειο αυτό με τις καρφίτσες!!

Εμείς έχουμε φωτό στο προφίλ μου να μας δείτε αν δεν τυπώσουμε κάτι!

Στη δεύτερη συνάντηση θα φέρω και βασιλόπιτα να κόψουμε για το καλό μια που θα έχει μπει και ο καινούργιος χρόνος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Μακάρι να τα καταφέρω. Ειδικά αυτό το 26 πολύ μου αρέσει

marina289
Περιβόητο μέλος
αχαχαχαχαχαχαχα!!! Βρε λαμόγιο μουλωχτό, κανόνισε την πορεία σου!!!Αμα δειτε κανα τυπο να σας κοιταζει επιμονα απο κανα διπλανο τραπεζι , υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες να ειμαι εγω , αν ειμαι αθηνα.
Τωρα για το ιδιο τραπεζι , ακουγεται σαν σεναριο ταινιας τρομου.
"Περικυκλωμενος" απο τοσες , ....το λιγοτερο μια κριση πανικου την εχω στο τσεπακι.
Αν κιολας ριαννα βαλετε και καρφιτσες με φωτο τα γατια σας , νομιζω θα λιποθυμισω κατα την εισοδο μου στο χωρο.
Ακούς εκεί από διπλανό τραπέζι!!!

Άκου να δεις, θα το πάθω το ρεζιλίκι, το βλέπω...όποιος κάθεται σε διπλανό τραπέζι θα του κάνω πέσιμο!!

Αν είναι ωραίος , θα του πω ¨μωρό μου εσύ, αγοράκι μου!

Είσαι και κουκλάκι, άρα καλώς στην έπεφτα τόσο καιρό!¨ 
Άμα δεν μου γεμίσει το μάτι, θα του πω ¨ου να μου χαθείς βρωμόσκυλο,σαύρα του ελέους, που μας κατασκοπεύεις και μας σνομπάρεις κιόλας από πάνω, λαμόγιο μουλωχτό, που δεν έρχεσαι στο τραπέζι μας, που έχουμε φάει φωμί κ'αλάτι όλο τον χειμώνα, σα δε ντρέπεσαι, αχάριστο κορμί!¨

Πλάκα θα 'χει να τα πω σε καναν άσχετο!

marina289
Περιβόητο μέλος

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ;;;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΡΙΑΝΝΑ;;;

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΠΟΡΙΑ.....
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΡΙΑΝΝΑ;;;![]()
Σωστό!!!
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη Μαρινα παντως θα την αναγνωρισετε ολοι μαλλον...αχαχαχαχαχαχαχα!!! Βρε λαμόγιο μουλωχτό, κανόνισε την πορεία σου!!!
Ακούς εκεί από διπλανό τραπέζι!!!
Άκου να δεις, θα το πάθω το ρεζιλίκι, το βλέπω...όποιος κάθεται σε διπλανό τραπέζι θα του κάνω πέσιμο!!
Αν είναι ωραίος , θα του πω ¨μωρό μου εσύ, αγοράκι μου!Είσαι και κουκλάκι, άρα καλώς στην έπεφτα τόσο καιρό!¨
Άμα δεν μου γεμίσει το μάτι, θα του πω ¨ου να μου χαθείς βρωμόσκυλο,σαύρα του ελέους, που μας κατασκοπεύεις και μας σνομπάρεις κιόλας από πάνω, λαμόγιο μουλωχτό, που δεν έρχεσαι στο τραπέζι μας, που έχουμε φάει φωμί κ'αλάτι όλο τον χειμώνα, σα δε ντρέπεσαι, αχάριστο κορμί!¨
Πλάκα θα 'χει να τα πω σε καναν άσχετο!![]()
Θα ειναι μια τρελεγκω που θα φωναζει προστυχιες και τα ρουχα της θα ειναι καλυμενα με απειρες γατοτριχες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool