ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε παιδια για να συναντηθουμε θα βρεθουμε οχι για να κανουμε casting χαχαχα!!!!!εγω προτεινω μια φωτογραφια οικογενειακη τροπων τεινα!
https://youtu.be/xI_XFw3P_40 χαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!!
κοιτα το πουλακι!!!!χαχαχαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Εγώ δήλωσα ότι ξενερώνω με τέτοια, οπότε δεν θα συμμετέχω στο φωτογραφικοβιντεοτζέρτζελο...
(στρίτζο, ναι!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Αν είσαι ωραίος άντρας Γιώργο μου μέχρι και από τα διπλανά τραπέζια θα σε φωτογραφίζουν τα κοριτσάκια..
![]()
Α, δεν έχουμε παράπονο!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Γιαννη και myrtle...φανταζομαι οτι θα σας εχουμε στην συναντηση..ε;
Μην διαννοηθει κανεις σας να πει οχι............
![]()
Δικιο εχει ο γιωργος...εγω δενεννοουσα για τηνη φωτογραφιση καλε,αλλα για την συναντηση.
Σαφεστατα και θα σεβαστουμε το να μην τραβηχτει φωτο αυτος που δεν θελει.Ειδικα για να μπει εδω...

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
sorry τότε από μένα αλλά απλά ήταν σου είπα στη κουβέντα!
Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά τι έγινε? Πήγατε? Πως περάσατε?
Αχχχχ μακάρι να ήμουν 10 χρόνια μεγαλύτερη!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Η συνάντηση θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου 2012 τελικά επειδή τα περισσότερα μέλη τότε θα μπορούν και η συνάντηση στις 26/12/11 απλά είχε ακυρωθεί!

irenelizzy
Εκκολαπτόμενο μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
...στη συμπρωτεύουσα δεν θα κανονιστεί καμία συνάντηση ;;;![]()
Άντε κανονίστε και εσείς μια συνάντηση να σας δούμε και εμείς διαδικτυακά!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημερα εβγαλα εισητηρια για τος 3 του μηνος..

Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Διάβασε καλύτερα τι έχει γραφτεί!
Η συνάντηση θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου 2012 τελικά επειδή τα περισσότερα μέλη τότε θα μπορούν και η συνάντηση στις 26/12/11 απλά είχε ακυρωθεί!![]()
σοζζ δεν το είδα!!

μάλλον κουράστηκαν τα μάτια μου να διαβάσουν 16 σελίδες 

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημερα εβγαλα εισητηρια για τος 3 του μηνος..![]()
Γιούπυ!!! Αγαπούλα μου εσύ!!!!
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εγώ θα έρθω αν δεν υπάρχει πρόβλημα,,,,τώρα για φωτογραφίες ......απαπαπαπαπαπα, στην ηλικία μου κιόλας........

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τι προβλημα καλε..σοβαρα μιλας;;Παρα πολυ θα χαρουμε να σε γνωρισουμε..κι εγώ θα έρθω αν δεν υπάρχει πρόβλημα,,,,
τώρα για φωτογραφίες ......απαπαπαπαπαπα, στην ηλικία μου κιόλας........![]()

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
σοζζ δεν το είδα!!μάλλον κουράστηκαν τα μάτια μου να διαβάσουν 16 σελίδες
Δεν πειράζει καλέλογικό είναι να σου ξεφύγει κάτι!
Πες στη μαμά σου η' τον μπαμπά σου να σε φέρει!
Θα έχει πλάκα!Μέλη του φόρουμ από 11 ετών εως..δεν ξέρω ποιος είναι ο ποιος μεγάλος όταν συναντηθούμε θα το μάθουμε
Mycat για όλες τις ηλικίες!!![]()
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω θελω και μενω θεσσαλονικη!!!
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα ελεγα να κανονισουμε και οσοι μενουν θεσσαλονικη να βρεθουμε κι παιρνουμε τηλ σε εσας στην αθηνα τι λετε??
Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
σοζζ δεν το είδα!!μάλλον κουράστηκαν τα μάτια μου να διαβάσουν 16 σελίδες
Δεν πειράζει καλέλογικό είναι να σου ξεφύγει κάτι!
Πες στη μαμά σου η' τον μπαμπά σου να σε φέρει!
Θα έχει πλάκα!Μέλη του φόρουμ από 11 ετών εως..δεν ξέρω ποιος είναι ο ποιος μεγάλος όταν συναντηθούμε θα το μάθουμε
Mycat για όλες τις ηλικίες!!![]()
δεν νομίζω να με αφήσουν αλλά σε 3, 4 χρονάκια που θα είμαι και εγώ πιο μεγάλη και ξανακάνετε σίγουρα θα έρθω!!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool