Τι λέτε να πάμε για κάνα καφέ;

ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΙΣ 9ἼΟΥΛΙΟΥ
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • ΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ

• ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ /ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
2/7/2006

Λοιπον τι λετε την αλλη κυριακη να παμε για καφε στο μοναστηρακι ωρα κ που? μεσα στην εβδομαδα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ συμφωνώ για την άλλη Κυριακή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ μέσα για Κυριακή, αν είναι απόγευμα-βραδάκι, ακόμη καλύτερα :)

Kι εγώ :D :D :D Mόνο που παρακαλώ και πάλι αν κάτι αλλάξει να με ειδοποιήσεις, ε Φροσάκι μου; Mην περιμένω άδικα αν αλλάξει κάτι. Mέχρι την Παρασκευή θα το παρακολουθώ το θέμα και αν έχουε πει και ώρα ακόμη καλύτερα.
Aχ πολύ ωραία, να μαζευτούμε :up: Kανείς απο τους «Παλιούς»; :confused:

λοιπον την κυριασκη στισ 6 στο μοναστηρακι συμφωνειτε?

ΟΚ εγώ, πού θα συναντηθούμε, δεν γνωρίζω κ κανέναν σας, θα πρέπει να είναι κανένα στάνταρ σημείο ή μήπως να φορέσω κάνα γαρίφαλο στο πέτο :P

λοιπον εξω απο το σταθμο στο μοναστηρακι κραταμε παντα μια γατοτροφη μαζι μας κ παμε κ την δινουμε σε ενα παππου που ταιζει τα αδεσπτα εγω θα κραταω το πατουνι σε ενα γαλαζιο σακιδιο η σε ενα σακιδιο της χαινεκεν

ΟΚ, αποκλείεται να σας χάσω έτσι ;) Θα μπω για επιβεβαίωση κ το Σάββατο, καλού-κακού

οκ οκ λοιπον τωρα πρεπει να περιμενουμε κ τους υπολοιπους να μας πουν θα σου στειλω το κινητο μου σε πμ για να ειμαστε πιο σιγουρη να μην χαθουμε

Οκ και εγώ.... (μάλλον μόνη)...και έχω αρκετή γατοτροφή για τα αδέσποτα γατάκια να φέρω...

OK και εγώ :up: στο γνωστό μας σημείο έξω από το σταθμό. Σε καμμιά σκια, ε; Aχ τι καλά, θα δούμε το Πατουνάκι. Γιούπιιιιιι!!!!:baby: :baby: :baby: 6 η ώρα εκεί!

Παιδιά κι εγώ μέσα είμαι για την Κυριακή! Θα κρατάω γατοτροφή και ελπίζω να σας βρω!!! Μήπως να μου στείλει κανείς κανένα τηλεφωνο μήπως χαθούμε; Ή να στείλω εγώ το δικό μου;;;;;

ωραια μαζευομαστε σιγα σιγα αντε να γνωρισουμε κ τους νεους τις παρεας χιχιχιχι η πατουνι ανυπομονη να βρεθουμε

Ρε παιδιά, τί γίνεται κάθε φορά που πήζω στην δουλειά και δεν μπαίνω συχνά στο my cat κανονίζετε συνάντηση; Επίτηδες το κάνετε!!!!
Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ στις 6 γιατί θα φύγουμε στο εξοχικό το ΠΣΚ με φίλους και δεν ξέρω τί ώρα θα γυρίσουμε την Κυριακή.
Αν καταφέρω να τους ξεσηκώσω νωρίς για επιστροφή την Κυριακή και καθυστερήσω λίγο θα τηλεφωνήσω στη Φρόσω να μου πει πού θα είστε.
Αλλιώς θα σκάσω απ'το κακό μου:mad:

Αρχική Δημοσίευση από mela:
Ρε παιδιά, τί γίνεται κάθε φορά που πήζω στην δουλειά και δεν μπαίνω συχνά στο my cat κανονίζετε συνάντηση; Επίτηδες το κάνετε!!!!
Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ στις 6 γιατί θα φύγουμε στο εξοχικό το ΠΣΚ με φίλους και δεν ξέρω τί ώρα θα γυρίσουμε την Κυριακή.
Αν καταφέρω να τους ξεσηκώσω νωρίς για επιστροφή την Κυριακή και καθυστερήσω λίγο θα τηλεφωνήσω στη Φρόσω να μου πει πού θα είστε.
Αλλιώς θα σκάσω απ'το κακό μου:mad:
χαχαχαχα οχι καλε δεν το κανουμε επιτηδες χαχαχα ετσι μου ηρθε γιατι μου λειψανε η φατσες σας κ ειπα να της δω καλε αμαν πια αυτη η δουλεια κανε κ ενα κιτ κατ περιμενω τηλεφωνο μολις φτασεις αθηνα

ωραια μαζευομαστε μεχρι τωρα 6 ωραια

Aχ βρε Mέλα μου, μακάρι να μπορέσεις :/: Mας ελειψες εδώ μια και είχες καιρό να μας γράψεις. Eλπίζω να είσαι καλά :happy: Kαι γι αυτό με τη Σούμι, MΠPABOOOOO! Eλπίζω να σε δούμε την Kυριακή. Θα είναι και το Πατουνάκιιιιιιιι!!!!!:) :) :)

Θα είναι και το Πατουνάκιιιιιιιι!!!!!:) :) :)

Αμ αυτό πού το πας;
Κάνω μηχανορραφίες από τώρα για να τα καταφέρω την Κυριακή αλλά ακόμα δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά... Γκρρρρ :mad:

Ισως ερθω κι εγω με τη Σονια , αλλα δεν ειναι σιγουρο ...
;)

Αρχική Δημοσίευση από isokratis:
Ισως ερθω κι εγω με τη Σονια , αλλα δεν ειναι σιγουρο ...
;)
καλε να εδρθετε κ εσεις σας περιμενουμε στο γνωστο σημειο εγω θα φερω κ το πατουνι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back