marikaity
Νεοφερμένο μέλος
εχω μερες ναμπω...λογω δουλειας..ειχε χαλασει και ο υπολογιστης μου.
μου λειψατε πολυ!
καλε αυτη τη κυριακη θα βρεθειτε στο γνωστο σημειο?
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΥΝΗΣ????
ΓΑΤΙ???αν μπορεσω θα ερθω κι εγω..εχω χασει επεισοδια..
ελπιζω να ειναι ολοι καλα..ανθρωποι και γατες..
φιλακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
χαχαχα καλως την ξανθια το πατουνι ειναι το νεο μου γατακι χιχιχιΑρχική Δημοσίευση από marikaity:παιδακια!!!
εχω μερες ναμπω...λογω δουλειας..ειχε χαλασει και ο υπολογιστης μου.
μου λειψατε πολυ!
καλε αυτη τη κυριακη θα βρεθειτε στο γνωστο σημειο?
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΥΝΗΣ????ΓΑΤΙ???
αν μπορεσω θα ερθω κι εγω..εχω χασει επεισοδια..
ελπιζω να ειναι ολοι καλα..ανθρωποι και γατες..![]()
φιλακια![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν λετε για αυτην την Κυριακη μπορω.Ειδοποιηστε με για την ωρα και που.Πως θα σας αναγνωρισω;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
στις 6 στο μοναστηρακι εξω απο το σταθμο καλε θα κραταω το πατουνι κ καμια γατο σκυλοτροφηΑρχική Δημοσίευση από ΦΛΩΡΑ:Θελω και γω να παρευρεθω στη συναντηση σας ,για να σας γνωρισω ολους απο κοντα!Αν λετε για αυτην την Κυριακη μπορω.Ειδοποιηστε με για την ωρα και που.Πως θα σας αναγνωρισω;
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
μεταξύ μας. Bοήθησε πολύ τις προηγούμενες φορές. Kαι εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε Φλώρα μου. Mαρικαιτούλιιιιιι που'σαι καλέ; Tώρα θα σου τηλεφωνήσω!!!! Eπαιρνα και το πρωί-μεσημέρι αλλά δεν είσουν εκεί. Tώρα άδειασα πάλι. Oυφ!!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 9/7 ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Δεν είναι τίποτα λακτούλα, απο τα ΚΤΕΛ κηφισού θα πάρεις το 51 και θα κατέβεις Ομόνοια (ρώτα τον οδηγό για τη στάση) και μετά πάρε απο την Ομόνοια το μετρό και πήγαινε στο σημείο συνάντησης.Αρχική Δημοσίευση από lactoula:Μακαρι να μπορω να ερθω, αλλα δεν ξερω καθολου απο Αθηνα και μονο με ΚΤΕΛ και ταξι εχω μετακινηθει τις φορες που περναω για Πατρα.

maxi2
Δραστήριο μέλος
έριξα έναν χορό της βροχής για να συναντηθούμε την άλλη Κυριακή που θα μπορώ...
(χι..χι..χι...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mela
Νεοφερμένο μέλος
Επειδή δε γινόταν να φύγουμε νωρίτερα, μουρμούραγα συνέχεια και σ'όλο το δρόμο της επιστροφής ότι έχασα τη συνάντηση
. Χαίρομαι πολύ που θα γίνει την άλλη Κυριακή.
Πάλι θα φύγω για ΠΣΚ αλλά τώρα κανονίζω μόνη μου την ώρα αναχώρησης και έτσι - εκτός απροόπτου - θα έρθω κι εγώ την Κυριακή 9/7.
ladycat
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool