eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αν σε κατάλαβα καλά, απαντώ για τις δικές μου γάτες.

Στον Αρη λατρεύω περισσότερο το απίστευτο γουργουρητό του(σαν τρακτέρ κάνει), "την λογοδιάροια του" (και ας μην καταλαβαίνω τι λέει) την απίστευτη αθωότητα του για να μην πώ "μπουνταλοσύνη"(μπορείς δέκα φορές να τον ξεγελάσεις με τον ίδιο τρόπο) και την κοινωνικότητα του.Ο Αρης είναι φίλος με όλον τον κόσμο!

Στην Μυρτώ τώρα, αυτό που με εκπλήσει περισσότερο, είναι η απίστευτη εξυπνάδα της.Ηδή από τον πρώτο χρόνο της, δεν μπορούσα να την ξεγελάσω-δελεάσω με κάτι.Αυτή το μυριζόταν πριν ακόμη εγώ το σκεφτώ.
Και η καταπληκτική χάρη και αρμονία που έχει στις κινήσεις της.Από τότε που την πήρα δεν χορταίνω να παρατηρώ το περπάτημα της ...σαν μπαλαρίνα ,σαν θαλάσσιο κύμα.Και τέλος ό πραγματικά ανεξάρτητος χαρακτήρας της.Ξέρει τι θέλει, ξέρει να το διεδικήσει και να το κερδίσει
, δεν επηρεάζεται ποτέ από κανέναν και δεν έχει ζητιανέψει για κάτι, ΠΟΤΕ!

Και τελειώνοντας θα πώ ότι τα δυό γατιά μου δεν θα τα άλλαζα με οποιαδήποτε άλλα, με τίποτα στον κόσμο! Οποια και να ήταν αυτά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τη φωνάζω Λίλα. Και αυτό που με εκπλείσει περισσότερο, είναι ότι ακόμα θυμάται το όνομά της που της το έμαθα όταν ήταν μικρή!
Επίσης λατρεύω τα αξιαγάπητα ματάκια της τα οποία είναι κατακίτρινα σαν το φως του ήλιου,
. Από τότε που τη μάζεψα, (ήταν γατάκι ορφανό και στο χώρο όπου την είχε παρατήσει η μαμά εκτελούνταν έργα και το κακόμοιρο το γατάκι θα το σκότωναν
) η ζωή μου έχει αλλάξει
. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
).Αν δεν ειναι αλλοι μπροστα,γινεται πολυ πολυ τρυφερος μαζι μου,μεχρ που "θηλαζει" ενα κουβερτακι που εχω απο μωρο κι εχει τη μυρωδια μου.Τον λατρευω και μου φαινεται ο πιο ομορφος γατος του κοσμου,με τη μπλε του γουνα και το σατανικο του χαμογελο.Η Μόιρα ειναι το πιο ηρεμο γατι του σπιτιου.Ειλικρινα,αυτη η γατα ειναι ο Βουδας των γατιων.Μπορει να την πιασεις και να τη ζουλας,να τη φιλας,να την κανεις ο,τι θελεις και να μην κανει τιποτα.Ειναι πολυ καλοτροπη,τα παει με ολους καλα,της αρεσουν οι αγκαλιες,και ειναι πολυ συγκινητικο το δεσιμο της με τους ανθρωπους.Μερικες φορες σε κοιταζει με τις ωρες στα ματια,σαν ερωτευμενη.Εχει υπεροχα τυρκουαζ ματια και κοντη,γυριστη ουριτσα σαν γουρουνιου που με εκανε να την αγαπησω παραφορα απο την πρωτη στιγμη που την ειδα.
Η Breena ειναι το αιλουροειδες του σπιτιου.Σχετικα απομακρη,δεν παιζει με τους αλλους παρα μονο αν δεν ειναι καποιος μπροστα.Βλεπετε ειναι η κυρια του σπιτιου.Περιφερεται στο σπιτι με την τεραστια ουρα της και μασουλαει τα αγαπημενα της φυτα.Οταν ομως την παρεις αγκαλια,σε κοιταζει βαθια στα ματια και τριβει την αλεπουδομυτη της στη μυτη σου.Αυτο ειναι που με τρελαινει,που το αγαπημενο της σημειο ειναι το προσωπο μου.Της αρεσουν τα χαδια στην κοιλιτσα-φλοκατη,και στα ματια της βλεπεις κατι απο τις παλιες αγριογατες.
Ο Yogi,το συννεφακι μας,ειναι ενα μεγαλο μωρο.Παιζει μεχρι να του βγει η γλωσσα εξω σαν σκυλος,αλλα ποτε βιαια.Ειναι πολυ καλοκαρδος,υπομονετικος με ολους,και δεν πιανεται σε καυγαδες ακομα κι αν φαει κανενα σφαλιαριδιο απο καποιον αλλο.Η ξεχωριστη μας στιγμη ειναι οταν ερχεται και "ρωταει" με τον τροπο του αν θελω αγκαλια:Ανεβαινει με τα μπροστινα,λευκα του πατουσια στο ποδι μου και με κοιταζει.Αν του κανω νοημα,πηδα πανω μου και περιμενει τα χαδια του.Αν οχι,κανει τη διαδρομη γυρω απο το γραφειο,σκαρφαλωνει σε μια πολυθρονα και ανεβαινει στο γραφειο,μπροστα στα μουτρα μου και γουργουριζει.Ποιος να μπορεσει να του αντισταθει;
Είσαι πολύ τυχερή! 
prince
Διάσημο μέλος
Ας αρχίσουμε...
Prince: (κατ' αρχήν να πώ ότι του έχω εξαιρετική αδυνάμία γιατί μου τον χάρησε ο Γιώργος μου όταν ήμουν ακίνητη στο κρεβάτι με κατα ραγισμένη σπονδιλική στήλη, και το μικρό γατάκι μου με βοήθησε να ξεπεράσω το όλο θέμα) Σαν γάτος είναι εξαιρετικα ιδιοτροπος. Δεν θέλει αγκαλιές. Όμως δεν με αφήνει λεπτό. όπου και να κάτσω ξαπλώνει δίπλα μου και κοιμάται. Αν μετακινηθώ με ακολουθεί και ξανακοιμάται. Δεν με αφήνει λεπτό. Σπάνια θέλει και αγκαλιά, τότε το ζητάει. Είμαι ιδιοκτησία του και το δηλώνει μεγαλοφώνος στις άλλες. Μέρα νύχτα είναι 10 πόντους μακρυά μου. Ακόμη και όταν κάνω μπάνιο κάθεται στο χείλος της μπανιέρας και χουζουρεύει....
Reina: η μπουμπού μας (δώρο και αυτή από το ΓΙώργο μου) είναι μια μικρή πατσαβουρίτσα. Δεν θέλει αγκαλιά και αυτή. Μεγάλωσε σε κλουβί μέχρι και τους 9 μήνες της με άλλες 7 γάτες, και όταν την πήρα έγινε πολύ μοναχική γάτα. Απομονώνεται. Μου είναι χρήσιμη και ώς ξεσκονόπανο :Ρ Λατρεύει να της τρίβω την μυτούλα της.... Λατρεύει και το μπαλκόνι. Αυτό που λατρεύω εγώ; Μόλις κάτσω στο μπαλκόνι σκαρφαλώνει πάνω μου και κοιμάται (μόνο στο μπαλκόνι όμως)
Πάρης: Αυτός είναι του γιώργου ο γάτος. Δεν μπορώ να πώ ότι με συμπαθεί ιδιαίτερα, αλλά όταν νιώθει μοναξιά (ναι με 4 άτομα μέσα στο σπίτι και άλλες 3 γάτες μπορεί ένας γάτος να νιώθει μοναξιά) έρχεται και με βρίσκει και γουργουρίζει... Είναι πανέξυπνος γάτος.. καταλαβαίνει πότε ταϊζουμε κρυφά τον πρίνς και έρχεται να φάει το μερτικό του :Ρ ... Εκέινο που δεν μαρέσει είναι ότι μόλις τον μαλλώσω πάει και κατουράει τα πράγματά μου....
Λύρα... η κυρία μας δώθηκε το μάιο από την προηγούμενη γατό μαμά της... Εϊναι τελείως διαφορετική. Δεν θέλει να την αγγίζουμε καν.Τι μαρέσει πάνω της; Είναι κυρία του εαυτού της. Δεν μπορούμε να την υποχρεώσουμε για κάτι. Αν την σκουντήσουμε στον ύπνο μας, τότε μας νιαουριζει άγρια... αν δεν πιάσουμε το μήνυμα γρατζουνάει... Αν καθόμαστε εκεί που θέλει να κάτσει; Μας δαγκώνει και μας σπρώχνει μέχρι να πιάσουμε το νόημα... Ξέρει πότε τρώμε και είναι δίπλα μας....
Αυτά με τα οικόσιτα....
Ο κάρλος πάλι στη δουλειά είναι γουργουρίτσας.... από την ώρα που θα σε δεί γουργουρίζει....
Η frida είναι το αποκτημα του κάρλου την έφερε το σαββατοκύριακο γυρνώντας από μία βόλτα και μας έκατσε. είναι τριών μηνών σκατό... δεν ξέρω να σας πώ τι μ αρέσει μέσα σε 5 μέρες που την ξέρω
Αυτά Λατρεύω την απαλότητα μιας γάτας και την ανεξαρτισία της...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εκέινο που δεν μαρέσει είναι ότι μόλις τον μαλλώσω πάει και κατουράει τα πράγματά μου....

απίστευτος ο Πάρης ΣταυρούλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
πηδάει στον πάγκο της κουζίνας για να διεκδεικήσει την μερίδα της και αρχίζει και τρώει
Την κατεβάζω κάτω και ξαναανεβαίνει με γκρινίσια νιαουρητά.Επίσης είναι το μοναδικό γατί μου που όταν πλησιάσω το πρόσωπό μου στο δικό της, μου κάνει κουτουλίτσες.Η Νόρα δεν είναι των χαδιών παρα μόνο συγκεκριμένες ώρες της μέρας. Και όταν θέλει και δείχνει να της αρέσει γκρινιάζει, ετσι για την τιμή των όπλων
Για αγκαλιές ούτε λόγος

Όταν κάθεται σε μια καρέκλα της κουζίνας και θέλουμε να την διώξουμε για να κάτσουμε εμείς
την σπρωχνουμε με το χέρι και βάζει τετοια αντίσταση με το σώμα της που είναι αδύνατον να την κουνήσεις και ρίχνει κάτι ενοχλημένα νιαουρητά κάθε φορά που κάνουμε την προσπάθεια της ρυμούλκησης
Είναι κακομαθημένη και αρχηγός.Αυτή όμως είναι η Νορίτσα και μαθαίνουμε πολλά απο εκείνη!!
ΣΙΣΣΥ:

Τι να πω γι αυτό το πλάσμα εγω τώρα....
Δεν υπάρχει καμία λέξη που να της ταιριάζει. Θα προσπαθήσω όμως
Η Σισσούλα είναι η ηρεμη δύναμη του σπιτιού.Πάντα θα κάνει πίσω στο φαγητό, πάντα θα περιμένει υπομονετικά μπροστά απο τον πάγκο για την κονσέρβα της.Εχει μια γλύκα και μια καθαρότητα στο βλέμμα που δεν εχω ξαναδεί.Ειναι μια εκλεπτυσμενη ύπαρξη, χαδιάρα, γουργουρίτσα και ώριμη σε χαρακτήρα γάτα

ΕΛΒΙΡΑ: To Eλβιράκι είναι το λεπτεπιλεπτο κοριτσάκι, το τρυφερό και το επιθετικό.Η Λολίτα, οπως την λένε εδώ τα κορίτσια
Θέλει να ανεβαίνει στην αγκαλιά μου και να γλύφει την μπλούζα μου.Μπορεί να κάτσει με τις ωρες
BLANCΟ: Στον μπλάνκο μ'αρέσει το πανέξυπνο και σπιρτώζικο βλέμμα του και το νιαούρισμα του! Παίζουμε συνέχεια μαζί και δεν βαριόμαστε ποτέ

μπορεί να είναι απίστευτος αλλά εγώ μαζεύω τα κατουρημένα... του το έχω τάξει.. θα τον κατουρήσω και γώ μια μέρα....
Καλό!!!! Έχεις πραγματικά πολύ χιούμορ! XDΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
μπορεί να είναι απίστευτος αλλά εγώ μαζεύω τα κατουρημένα... του το έχω τάξει.. θα τον κατουρήσω και γώ μια μέρα....

και εσύ είσαι απίστευτη (να πας να του κατουράς το κρεβατάκι του κάθε φορά που το κάνει έτσι θα είστε πάτσι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Να μιλήσω κι εγώ λοιπόν για τους δικούς μου... φιλοξενούμενους

Gandalf: υπέροχη, πυκνή γκρίζα γούνα, λεπτές τρίχες, απαλές σα μετάξι. Σώμα γεροδεμένο και βαρύ περπάτημα λιονταριού, με το κεφάλι ελαφρά χαμηλωμένο και την ουρά κατάρτι. Είναι έξυπνος και λαλίστατος (ξέρουμε συνέχεια πού βρίσκεται από τα κρου, μίου, μάου, μαμάου, μιιιιι που ξεστομίζει). Έχει ένα πανέξυπνο βλέμμα, ειδικά όταν είναι ώρα για παιχνίδι και υπέροχα πρασινοκίτρινα μάτια. Χάδια και αγκαλιές, μόνο όταν εκείνος τα επιθυμεί. Η αγαπημένη μου ώρα είναι όταν έρχεται και πηδά πάνω μου το πρωί, γουργουρίζοντας, κι εγώ πιάνω και με τα δυο κέρια το κεφάλι και του ξύνω τα μαγουλάκια
. Είναι συνέχεια δίπλα μου. Βρίσκεται όπου βρίσκομαι, ξαπλώνει και με παρατηρεί, με το κεφάλι ακουμπισμένο στα μπροστινά του πατούσια. Γάτος κοινωνικός, παρακολουθεί ό,τι γίνεται στο σπίτι και ανεβαίνει στην αγκαλιά των επισκεπτών. Πολλές φορές η συμπεριφορά του μου θυμίζει άνθρωπο... Είναι σχεδόν ενός έτους, ιδιαίτερα δραστήριος, και τώρα πια ασχολείται αρκετές ώρες και με το μικρούλη Ιβάν, το παρεάκι του. Έδειξε εξαιρετικό χαρακτήρα όταν ήρθε ο μικρός. Στην αρχή ζήλευε, αλλά τελικά τον αγάπησε και του φέρεται με μητρική σχεδόν στοργή. Τον καθαρίζει, τον αγκαλιάζει και του μαθαίνει να κυνηγά.
Ιβάν ο Τρομερός: Ήρθε στη ζωή μας πριν ακριβώς ένα μήνα. Σήμερα νομίζω ότι έχει ολοκληρωθεί η προσαρμογή του και αρχίζει σιγά σιγά να μας δείχνει το χαρακτήρα του. Παιχνιδιάρης, θαρραλέος και μεγάλο πειραχτήρι, δεν αφήνει το μεγάλο σε ησυχία. Ιδιαίτερα μαχητικός, αντιστέκεται στις δαγκωνιές του γίγαντα και ανταποδίδει. Αντιγράφει όσα κάνει ο Gandalf, ξαπλώνει όταν ξαπλώνει, νιαουρίζει όταν ναουρίζει, προσπαθεί να γλείψει την κοιλίτσα του και κάθεται στην ίδια στάση με το μεγάλο. Αντί για "κρου" κάνει ένα πολύ γλυκό "μχχχχ" κι ακούγεται σαν ανθρώπινο μωράκι. Γάτος ανεξάρτητος, δε θέλει αγκαλιές, μόνο παρέα. Σκαρφαλώνει στον καναπέ, κάθεται και με κοιτά με τις ώρες... δε ζητά τίποτα άλλο. Αν δεν είναι δίπλα μου, κοιμάται μαζί με το μεγάλο, συνήθως αγκαλιά.
Επιφυλάσσομαι για περισσότερα στοιχεία του χαρακτήρα του, όσο θα μεγαλώνει...

prince
Διάσημο μέλος
και εσύ είσαι απίστευτη (να πας να του κατουράς το κρεβατάκι του κάθε φορά που το κάνει έτσι θα είστε πάτσι
)
είναι μια σκέψη αλλά ξέρεις... πάλι εγώ θα καθαρίσω... αυτός δεν παίζει να καθαρίσει... ίσα ίσα που καθώς το κρεβάτι του δεν θα μυρίζει παρήλες θα το κατουρήσει και αυτός απο πάνω για να επανέλθει η ισορροπία στις μυρωδιές...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κατάλαβα οπότε άσε, καλύτερα να μυρίζει παρίλες παρά σαν δημόσιο αποχωρητήριοείναι μια σκέψη αλλά ξέρεις... πάλι εγώ θα καθαρίσω... αυτός δεν παίζει να καθαρίσει... ίσα ίσα που καθώς το κρεβάτι του δεν θα μυρίζει παρήλες θα το κατουρήσει και αυτός απο πάνω για να επανέλθει η ισορροπία στις μυρωδιές...

Πάντως μπορεί να κάνει όλα αυτά τα σιχαμάρα πράγματα αλλά είναι κούκλος ο άτιμος 
prince
Διάσημο μέλος
ξέρεις όταν είναι μόνα τους και ακούν ότι κάποιος έρχεται μαζεύονται μπροστά στην πόρτα και περιμένουν κατώ από γραφεία συνήθως (ο πρίνς παραφυλάει να το σκάσει φαντάσου). Ο πάρης ανεβαίνει πάνω στο γραφείο και μόλις μπεί ο πρώτος (παρά το συναγερμό που ουρλιάζει) αρχίζει τα μιαααααααρ και γρουυυυυυυγρουγρρουυυυΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rikos20
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
) και όταν αρρωσταίνω έρχεται πάντα δίπλα από το μαξιλάρι μου κ δεν σηκώνεται από εκεί μέχρι να γίνω καλά 
Η Κάντυ πάλι είναι πάρα πολύ ανεξάρτητη δεν κάνει πολλές τρυφερότητες κ τις αρέσει συχνά να απομονώνεται σε σκοτεινά μέρη όμως λατρεύω το γλωσσάκι της που το έχει μόνιμα να κρέμεται έξω από την γλώσσα
καθώς κ το ότι δεν σηκώνει κ πολλά πολλά από κανέναν (2ποδους κ 4ποδους).Τώρα για την Πίκατσου τη να πω είναι βίος κ πολιτεία περισσότερο με αγχώνει αυτό το γατί πάρα οτιδήποτε άλλο. Τις σπάνιες λοιπόν φορές που την πιάνουν οι τρυφερότητες μ αρέσει ο τρόπος που σε κοιτάζει μέσα στα μάτια κ που συκώνει τα μπροστινά ποδαράκια να την πάρεις αγκαλια
prince
Διάσημο μέλος

αυτό με την γλώσσα θέλω να το δώ σε καινούρια φωτό πάντως. η κάντυ είναι μοντελάκι... θέλω φωτό...
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι μια σκέψη αλλά ξέρεις... πάλι εγώ θα καθαρίσω... αυτός δεν παίζει να καθαρίσει... ίσα ίσα που καθώς το κρεβάτι του δεν θα μυρίζει παρήλες θα το κατουρήσει και αυτός απο πάνω για να επανέλθει η ισορροπία στις μυρωδιές...
Άσε που μπορεί να επανέλθει δριμύτερος και αντί για ψιλό να σου αφήσει κάτι πιο... χοντρό την επόμενη φορά!

Παιδιά το θέμα είναι πολύ ωραίο και βλέπω ότι κάθε γατόνι είναι πραγματικά μοναδικό! Τώρα για τη Survi, τι να πώ; Αυτά που αγαπώ σε εκείνη είναι μάλλον τόσα όσα αν είχα 10 άλλες γάτες μαζί!
Κατ' αρχήν στην εμφάνισή της με τρελαίνουν τα μάτια της - ειδικά το "σοκαρισμένο" βλέμμα που παίρνει κάποιες φορές, πχ όταν τρώω χωρίς να της δίνω τίποτα. Γουρλώνει τα μάτια και με κοιτάει με μία έκφραση... σαν να μου λέει: "Αν είναι δυνατόν!!! Τρως και δε μου δίνεις?????"

Είναι όλα τα λεφτά! Και το δεύτερο μου αρέσουν πάρα πολύ οι... γάμπες της! Ειδικά όταν αρχίζει και μακραίνει το τρίχωμά της, γίνονται άσπρες, άσπρες και ζουμπουρλές! Σαν sex-symbol της δεκαετίας του '30 ένα πράγμα!

Τώρα για το χαρακτήρα της... Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν είναι χαζή, κουτοπόνηρη ή έξυπνη. Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι η επαφή που έχουμε:
Όταν είμαι στο μαγαζί, δεν ασχολείται με κανέναν άλλο. Τα παιδιά την λένε "ουρά μου"
Εξαίρεση αποτελούν οι μέρες που έχει οίστρο (θα τη στειρώσω το Σεπτέμβριο). Εκείνες τις μέρες... μη δει αρσενικό! Και δε μιλάω για γάτους, αλλά για ανθρώπους!!! Μπορεί να κάθεται ήσυχη σε μία γωνιά να της έχει περάσει η κάψα και μόλις μπει άντρας στο μαγαζί μεταμορφώνεται στη Λουκρητία!!!
Μου αρέσει επίσης πάρα πολύ η έκφραση που παίρνει όταν είναι να φάει... τσιτσι! Ανοίγοι διάπλατα τα μάτια και το στόμα βγάζοντας κάτι απαιτητικά νιαουρητά...
Τα καλύτερα πάντως είναι ότι
1. Την ενοχλεί όταν φτερνίζομαι ή βήχω - βγάζει αυτό το περίεργο ήχο που κάνουν οι γάτες όταν βλέπουν μύγες! Δεν έχω ιδέα γιατί. Υποψιάζομαι όμως ότι μου τη λέει για το κάπνισμα!!!

2. Δύο φορές που έχω κλάψει μπροστά της μου έγλειψε τα δάκρυα από τα μάγουλα
. 3. Άλλες φορές που εκτόνωσα τα νεύρα μου τσιρίζοντας (σε καβγάδες με το Γιώργο)... απαπα! Είναι οι μόνες περιπτώσεις που η Survi γίνεται αυστηρή μαζί μου: ανεβαίνει πάνω μου και βάζει την πατούσα της στο στόμα μου (shut-up! στα γατικά!) και αν αυτό δεν πιάσει, αρχίζει να με δαγκώνει στα μάγουλα και στο μπράτσο!!!

Αχ...! Πάω να τη ζουλήξω!!!
Υ.Γ. Και το καλύτερο: Είναι... μαγκιά, κλανιά κι ο ποπός εξάτιμιση!!!
Ενώ γρυλλίζει σαν σκύλος - φύλακας μόλις ακούσει κόσμο να περνάει έξω από το μαγαζί, με το που θα ανοίξει η πόρτα... τρέχει βολίδα να κρυφτεί αν είναι άγνωστος! Σκέτη κότα!!! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool