Τι μουσική ακούτε;

sardela

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα.
Αν και ειμαι αρκετο καιρο στην ομορφη παρεα σας, δεν βρηκα ακομα την ευκαιρια να σας ρωτησω:
Τι μουσικη ακουτε?:whistle: :whistle: :whistle:

Να σας πω για μενα, οτι ακουω πολυ επιλεκτικα ξενα τραγουδια, ενω απο ελληνικα ακουω "τους παλιους"(για την γενια μου) οπως Μητροπανο, Αλεξιου, Καζατζιδη,Κατσιμιχα κτλ.
Απο ειδη μουσικης ακουω ροκ, εντεχνα και λαικα.
Βεβαια οταν ειμαι στο τσακιρ κεφι, σε κατι πανηγυρια στη Χιο(ladycat:up: :up: :up: ........?) ακουω και τα χειροτερα σκυλαδικα:redface: :redface: :redface: ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από παλίο ροκ και hard rock (Pink Floyd,Who, Queen, Led Zep, Deep Purple) και heavy metal (Judas Priest, Iron Maiden) μεχρι Black,Death (Hypocrisy, Dissection).
Από ελληνικά : Nightfall, Rotting Christ, Exhumation :D
και από ελληνόφωνα : Τα παλιά του Παπακωνσταντινου, επιλεγμένα κομμάτια από Κατσιμίχες, Σιδηρόπουλο, κλπ.

Επίσης πολύ κλασσικη μουσική και επιλεγμένα κομμάτια από οπέρες (π.χ Pagliacci του Leoncavallo)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια με 3 μεγαλύτερους ροκάδες αδερφούς τα ακουστικά μου ερεθίσματα ήταν μάλλον λίγο περιορισμένα :D . Μου αρέσει η rock, παλιά κομμάτια βασικά(Floyd, Zeppeling, Purple Doors κλπ κλπ). Οι μπαλάντες μου αρέσουν ακόμη περισσότερο και γενικά η slow. Hard rock ακουγα παλαιότερα, αλλά πλέον μάλλον όχι (εκτός κι αν είμαι θυμωμένη). Μου αρέσουν και ακόμη πιο παλιά κομμάτια,της εποχής του μπαμπα και της μαμάς μου. (Anka και τέτοιο στυλ). Από ελληνικά Κατσιμιχαίους, Καζούλης, Παπακωνσταντίνου και σε αυτό το στύλ. Παλιά κομμάτια όμως. Αυτά τα ξέρω τουλάχιστον.... :P . Πού να κάθομαι τώρα να μαθαίνω....

Rock, ελληνικό έντεχνο, Βασίλης Καρράς και αρρωστημένη σχέση με την Όπερα (μην ακούσω σχόλια) Και όταν λέω αρρωστημένη εννοώ αρρωστημένη. Ο μόνος τρόπος για σταματήσω να μιλάω είναι να μου βάλεις όπερα. Η κολλητή μου την πρώτη φορά που με είδε σε παράσταση όπερας επέμενε να καλέσει γιατρό. Δύο ώρες αμίλητη και ακούνητη (Michelle άμα το site αποκτήσει ήχο θα το πάρω προσωπικά). Άντε σας φανέρωσα το πως θα με εξουδετερώσετε! :cool:

Είμαι τρελή με Doors, Grateful Dead, Janis Joplin, Violent Femmes, HIM και κάποια indie συγκροτήματα (Dream City Film Club κλπ). Από ελληνικά (λόγω και τραγουδιστικού παρελθόντος) ακούω πολύ 'έντεχνο' (αν και απεχθάνομαι τον όρο), Κανά, Μάλαμα, Λεονάρδου Θ. Παπακωνσταντίνου,ελληνικό ροκ και παλιά κλασσικά λαϊκά κομμάτια
:)

Σχεδόν τα πάντα ανάλογα με την διάθεση. ΑΛΛΑ δεν ακούω με τίποτα βαριά σκυλάδικα και ότι περιέχει λύρα σε μεγάλες δόσεις. Επίσης δεν αντέχω με τίποτα techno, dance κλπ ντάπα ντούπα όσο κι αν έχω πιει. Πάντως αν είναι να επιλέξω μάλλον προς έντεχνο (κι εμένα δεν μου αρέσει ο όρος) ή ροκ πάω κατά προτίμηση ελληνικό. Μ' αρέσει και κάθε είδους ξένο ροκ αλλά δεν αναγνωρίζω συγκεκριμένα τραγούδια-τραγουδιστές-συγκροτήματα (εκτός ίσως από τα πολύ βασικά). Πρόσφατα άκουσα την Έφη Θόδη να τραγουδά ένα ξένο τραγούδι και έπαθα κοινωνικοπολιτισμικό σοκ (χειρότερο απο τότε που πρωτοάκουσα το 'Γλυκα γλύκα' σε κλαμπ)!

εγω παλι ειμαι τουελληνικου λατρευω τα ρεμπετικα κ τα καλα λαικα τραγουδια ξενα ακουω πολυ λιγο κ ναι μου αρεσει κ η κλασσικη μουσικη με ηρεμει κ με βοηθαει να δουλεψω δεν εντεχω το ραδιοφωνο γιατι μου την δινει να κοβει το τραγουδι κ να λεει ο εκφωνητης οτι βλακεια του κατεβει στο κεφαλι

ακουω πραγματικα απο ολα αναλογα με τη διαθεση.μπορει να ακουσω οπερα(Νερινα κι εμενα μ'αρεσει και δεν μπορεις να φανταστεις τι ακουω απο το φιλο μου οποτε τον σερνω σε καποια παρασταση)μεχρι ροκ και το χειροτερο σκυλαδικο στο τσακιρ κεφι:redface:

Ακούω τα πάντα , την κατάλληλη ώρα βέβαια.

Τα παντα (εκτος απο τα εμπορικα Ελληνικα και ξενα πχ Βισση, Μαντονα, ολους αυτους απο Fame story, ktl....).
Παντως στο γατο μου και σε ολα τα πρωην γατια αρεσει πολυ ο Gheorghe Zamfir. Ρουμανος μουσικος https://en.wikipedia.org/wiki/Zamfir. Τα ηρεμει!
Αντιθετως δεν τους αρεσει η hard rock, το heavy metal και τα σκυλαδικα!

Γενικότερα ακούω ξένη rock μουσική, από τα παλαιότερα μέχρι τα σύγχρονα alternative, με αγαπημένη μου εποχή τα ‘90ies και την grunge, καθώς και κάποια metal και doom/death. Κλασική κ όπερα άκουγα αρκετά παλιότερα, ελληνικά όμως σχεδόν καθόλου. Μπορώ να ανεχτώ όμως ακουστικά ρεμπέτικα, έντεχνο κ τα παλιότερα του νέου κύματος

R&B, με βασίλισσα όλων Mary. J.Blige!!!!!:up: και στο τσaκίρ κέφι λαϊκά, με βασιλιά Τερζή!!!! :up: Υπάρχουν όμως φορές που ο θέλω και το έντεχνο μου, βλέπε Αλκίνο Ιωαννίδη. :up:

Αλεξιου, Αρβανιτακη , Νταλαρα, ολους τους παλιους καλους τραγουδιστες με την μουσικη τους. Με μαγευουν οι στιχοι της Λ. Νικολακοπουλου,και αιωνια επαναστατρια καθως ενα κοματι μου μενει στα παλια τοτε που ο Θεοδωρακης ηταν κοκκινο πανι και απαγορευμενος ακουω μετα μανιας τη μουσικη του και τα τραγουδια του. Πασχαλης Τερζης, τα παλια του Πουλουπουλου οπου το δακρυ καποτε επεφτε κορομηλο στους πρωτους ερωτες και απογοτευσεις.Τελικα τα τραγουδια που ακουμε εχουν δεθει με την ζωη μας με τις εμπειριες μας και μενουν στο καθε ακουσμα τους να μας φερνουν στο παρελθον στο παρων και στο μελον!Και Β. Παπακωσταντινου με Κηλαηδονι Αυτο το<< θα κατσω σπιτι σεισμος να γινει δεν προκειτε να βγω...>> εχει γινει σημα της τωρινης πραγματικοτητας μου

Εμένα σήμερα πάντως με εκφράζει το άσμα: "κάνει κρύο παγωνιά, θέλω τζάκι και γωνιά". Α, και κάποιον να ξεγαντζώσει το γάτο απο πάνω μου!:mad:

Χαχχααχα δεν λεω ειναι ταιριαστο!:D

Εμένα σήμερα πάντως με εκφράζει το άσμα: "κάνει κρύο παγωνιά, θέλω τζάκι και γωνιά". Α, και κάποιον να ξεγαντζώσει το γάτο απο πάνω μου!:mad:

Ο γάτος ζεσταίνει...:P

lol I'm back once again... Εγώ βασικά Rock.... Hard Rock (Avenged Sevenfold το αγαπημένο μου μάλλον συγκρότημα www.avengedsevenfold.com) και μια δόση Metal. Καθόλου ελληνικά... :D Ίσως και λίγη γαλλική rap ή whatever..

Rock,Hard Rock, Heavy Metal για κυρίως πιάτο.Παλιά άκουγα πολύ rock n roll τώρα όχι τόσο.Εκτός από αυτά μ αρέσουν και alternative ήχοι καθώς και ska, ska punk.Γενικά έχω πάρα πολλά ακούσματα και μ' αρέσει να ψάχνομαι μουσικά και να πηγαίνω σε συναυλίες!Yeahhhh:lol:

εγω ακου τον ΠΑΛΜΟ μεεσα απο το διαδυκτιο τελειος σταθμοις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :) Εγώ πάλι όλη μέρα Δίεση 101,30,μ'όλη τη μέρα,αν είναι καιφεύγω από το σπίτι το τηλέφωνο με το ραδιόφωνο στο αυτί και έξω από το σπίτι.Μια φίλη μου προχθές μου έλεγε ότι εμένα και κάτι δεκαεξάχρονα βλέπει να κκλοφορούμε έτσι και της απάντησα ότι τόσο είμαι και γω:lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back