Τι μουσικη ακουτε?

Να σας πω για μενα, οτι ακουω πολυ επιλεκτικα ξενα τραγουδια, ενω απο ελληνικα ακουω "τους παλιους"(για την γενια μου) οπως Μητροπανο, Αλεξιου, Καζατζιδη,Κατσιμιχα κτλ.
Απο ειδη μουσικης ακουω ροκ, εντεχνα και λαικα.
Βεβαια οταν ειμαι στο τσακιρ κεφι, σε κατι πανηγυρια στη Χιο(ladycat
........?) ακουω και τα χειροτερα σκυλαδικα
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από ελληνικά : Nightfall, Rotting Christ, Exhumation

και από ελληνόφωνα : Τα παλιά του Παπακωνσταντινου, επιλεγμένα κομμάτια από Κατσιμίχες, Σιδηρόπουλο, κλπ.
Επίσης πολύ κλασσικη μουσική και επιλεγμένα κομμάτια από οπέρες (π.χ Pagliacci του Leoncavallo)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Μου αρέσει η rock, παλιά κομμάτια βασικά(Floyd, Zeppeling, Purple Doors κλπ κλπ). Οι μπαλάντες μου αρέσουν ακόμη περισσότερο και γενικά η slow. Hard rock ακουγα παλαιότερα, αλλά πλέον μάλλον όχι (εκτός κι αν είμαι θυμωμένη). Μου αρέσουν και ακόμη πιο παλιά κομμάτια,της εποχής του μπαμπα και της μαμάς μου. (Anka και τέτοιο στυλ). Από ελληνικά Κατσιμιχαίους, Καζούλης, Παπακωνσταντίνου και σε αυτό το στύλ. Παλιά κομμάτια όμως. Αυτά τα ξέρω τουλάχιστον....
. Πού να κάθομαι τώρα να μαθαίνω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Παντως στο γατο μου και σε ολα τα πρωην γατια αρεσει πολυ ο Gheorghe Zamfir. Ρουμανος μουσικος https://en.wikipedia.org/wiki/Zamfir. Τα ηρεμει!
Αντιθετως δεν τους αρεσει η hard rock, το heavy metal και τα σκυλαδικα!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
και στο τσaκίρ κέφι λαϊκά, με βασιλιά Τερζή!!!!
Υπάρχουν όμως φορές που ο θέλω και το έντεχνο μου, βλέπε Αλκίνο Ιωαννίδη.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα σήμερα πάντως με εκφράζει το άσμα: "κάνει κρύο παγωνιά, θέλω τζάκι και γωνιά". Α, και κάποιον να ξεγαντζώσει το γάτο απο πάνω μου!![]()
Ο γάτος ζεσταίνει...

MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Ίσως και λίγη γαλλική rap ή whatever..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ πάλι όλη μέρα Δίεση 101,30,μ'όλη τη μέρα,αν είναι καιφεύγω από το σπίτι το τηλέφωνο με το ραδιόφωνο στο αυτί και έξω από το σπίτι.Μια φίλη μου προχθές μου έλεγε ότι εμένα και κάτι δεκαεξάχρονα βλέπει να κκλοφορούμε έτσι και της απάντησα ότι τόσο είμαι και γω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool