Τι μουσική ακούτε;

Τα original μοιρολόγια είναι συνταρακτικά πάντως...:|
Πάντως μοιρολόγια δεν έχει μόνο η Μάνη. Γενικά τα Δημοτικά της Ελλάδας περιλαμβάνουν πολλά μοιρολόγια. Τα ριζίτικα τα έχετε ακούσει?

Φυσικά, ως από καρδιάς Κρητικιά... Μάλιστα στο θάνατο πολύ αγαπημένου μου προσώπου (τραγική ιστορία) όταν άκουσα τη γιαγιά να βγάζει εκείνη τη στιγμή μαντιναδες, σπάραξα...ήμουν που ήμουν...:cry:
Άλλα και οι απλές μαντινάδες μπορούν να σε κάνουν χώμα...

Εμένα η μητέρα μου είναι Κρητικιά και ο πατέρας μου Μανιάτης (πού τους ψώνισα κι εγω τους γονείς μου) και μεχρι τα 15 μου τραβιόμουν αναγκαστικα σε πολούς γάμους... ε ρε παιδια η λυρα δεν αντέχεται...σου τρυπάει τα τύμπανα! Μέχρι και η μητέρα μου τρελαίνεται μετά απο μισή ώρα.Μοιρολόγια καλήτερα:rolleyes:

:(:(:(:( Γιατιιιιιι το λές αυτόόόό;;;;;:(:(:(:(

christianapulp δεν εχεις δικιο η λυρα ειναι μαγικο οργανο!!!!!!!!!
καλε που τους βρηκες τετοιους γονεις!!!!!!!!!!! ποτε σε αφησαν να βγεις απο το σπιτι στα 25;;;;;;;:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Πάντως εμένα ο μπαμπάς μου που είναι ο Κρητικός δεν ήταν αυτός που μου έκανε τα νερα, αλλά η μαμά μου η μουρλοΚερκυραία...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• p03725t3746.jpg
    p03725t3746.jpg
    10,3 KB · Εμφανίσεις: 15
  • myspace_topsplash_032107.jpg
    myspace_topsplash_032107.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 8
Πω!Πω! Μιλάμε μεγάλος έρωτας τον νεανικών μου χρόνων (:rolleyes:) ο David Gahan ο τραγουδιστής των Depeche Mode!!!! Ακόμα τον βλέπω και κάτι παθαίνω:redface: Αν και 45 χρονών παραμένει κουκλί....:inlove:

Πω!Πω! Μιλάμε μεγάλος έρωτας τον νεανικών μου χρόνων (:rolleyes:) ο David Gahan ο τραγουδιστής των Depeche Mode!!!! Ακόμα τον βλέπω και κάτι παθαίνω:redface: Αν και 45 χρονών παραμένει κουκλί....:inlove:
εχω την εχω ακομα την πετρια κουκλα μου...καθε μερα σε σπιτι και αυτοκινητο παιζει τουλαχιστον 30 λεπτα depeche mode και οταν εχουμε και χρονο βαζω και κανενα dvd..εχω τρελλα..περσυ απο χαλκιδικη ηρθα μαλακασα για την συναυλια..για μια δοση ξεχασα οτι ηταν ο αντρας μου διπλα..το τι χορο και κλαμα εριξα ειδικα προς το τελος...οταν τελειωσε απλα ειδα εναν νικο διπλα μου να με κοιταει:blink:

εχω την εχω ακομα την πετρια κουκλα μου...καθε μερα σε σπιτι και αυτοκινητο παιζει τουλαχιστον 30 λεπτα depeche mode και οταν εχουμε και χρονο βαζω και κανενα dvd..εχω τρελλα..περσυ απο χαλκιδικη ηρθα μαλακασα για την συναυλια..για μια δοση ξεχασα οτι ηταν ο αντρας μου διπλα..το τι χορο και κλαμα εριξα ειδικα προς το τελος...οταν τελειωσε απλα ειδα εναν νικο διπλα μου να με κοιταει:blink:
Κι εγώ την έχω την πετριά, τι νομίζεις!!! Στην Μαλακάσα ήμουν κι εγώ, αλλά πήγα με φίλες μου εξίσου βαρεμένες μ'εμένα!!! Σιγά μην έπαιρνα τον Κώστα μαζί για να μου σχολιάζει πόσο κακογερασμένος είναι ο David Gaham και άλλα ωραία, όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που του δίχνω κάποιον που μου άρεσε παλιά...:down: Όλους άχρηστους τους έχει βγάλει!!!:rolleyes:

Κι εγώ την έχω την πετριά, τι νομίζεις!!! Στην Μαλακάσα ήμουν κι εγώ, αλλά πήγα με φίλες μου εξίσου βαρεμένες μ'εμένα!!! Σιγά μην έπαιρνα τον Κώστα μαζί για να μου σχολιάζει πόσο κακογερασμένος είναι ο David Gaham και άλλα ωραία, όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που του δίχνω κάποιον που μου άρεσε παλιά...:down: Όλους άχρηστους τους έχει βγάλει!!!:rolleyes:
δεν τολμαει να πει τιποτα για ηλικια..αλλωστε 39 ειναι ο νικος..αλλα ο δικος μου ριχνει μπηχτες για το κατα ποσο αντρας κτλ ειναι:hmm:αντρες παιδι μου κατι θα βρουν να πουν απο τη ζηλια τους..παντως αν πηρες το dvd με τη συναυλια στο μιλανο που ειναι παρομοια με αυτη της μαλακασας βλεπεις καθαρα αν ειναι κακογερασμενος η οχι..πεταει ο ανθρωπος..εγω εχω και της μαλακασας τη συναυλια σε πειρατικο dvd poy μου το στειλαν κατι γνωστοι καθως και το αυθεντικο cd της αθηνας..αχχχ:redface:

δεν τολμαει να πει τιποτα για ηλικια..αλλωστε 39 ειναι ο νικος..αλλα ο δικος μου ριχνει μπηχτες για το κατα ποσο αντρας κτλ ειναι:hmm:αντρες παιδι μου κατι θα βρουν να πουν απο τη ζηλια τους..
Καλά και ο δικός μου 39 είναι! Αλλά για όλους όσους θεωρώ ωραίους, ή για πρωην σχέσεις, κάτι βρίσκει να πει...;)

Καλά και ο δικός μου 39 είναι! Αλλά για όλους όσους θεωρώ ωραίους, ή για πρωην σχέσεις, κάτι βρίσκει να πει...;)
μια απο τα ιδια:Pαλλα τι να κανουμε:inlove::whistle:

μια απο τα ιδια:Pαλλα τι να κανουμε:inlove::whistle:

γεια σας ο δικηγορος του διαβολου ηρθε!

εμεις δλδ τι κανουμε για ολες τις πρωην γκομενες και οσες κοιτανε στο δρομο οταν ειμαστε μαζι. α αυτη ειναι χοντρη, κοντη(εμενα βεβαια δεν με παιρνει να κανω τετοιο σχολιο) κλπκλπ απλα το κανουμε με περισσοτερο τακτ!!! γυναικα θα πει πουτανια ρσαχζπινια και ξυραφι μυαλο!!!

γεια σας ο δικηγορος του διαβολου ηρθε!

εμεις δλδ τι κανουμε για ολες τις πρωην γκομενες και οσες κοιτανε στο δρομο οταν ειμαστε μαζι. α αυτη ειναι χοντρη, κοντη(εμενα βεβαια δεν με παιρνει να κανω τετοιο σχολιο) κλπκλπ απλα το κανουμε με περισσοτερο τακτ!!! γυναικα θα πει πουτανια ρσαχζπινια και ξυραφι μυαλο!!!
κοιτα,το να παραδεχεσαι το ωραιο δεν ειναι κακο..ελα ομως που οι αντρες οταν καταλαβουν οτι κτι σου αρεσει πολυ αρχιζουν το μακρυ και τι κοντο τους:lol::lol:δηλαδη τι να μου πει,,,

Συνημμένα

• promohourglass2.jpg
    promohourglass2.jpg
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 12
Για τον Gahan μέχρι που πήγα στη συναυλία πέρσι δεν καταλαβαινα γιατί έχει τόσο σουξέ. Ώσπου τον είδα στη συναυλία ζωντανά και κατάλαβα :redface: (παρεμπιπτόντως τι ωραία συναυλία :D).
Έχω και ένα .gif με τον Gahan να κάνει τα κουνηματάκια του! Τσιμπήστε το:
davegif.gif

Από μουσική ας πω κι εγώ τι ακούω γενικά.. Ακούω rock, indie, britpop και τα συναφή και μερικές φορές και πιο ebm, electro κλπ :)
Και γενικά όλα τα συναφή :)

και τι,τωρα τον ειδες που πηγε και 45..φαντασου πριν ..:inlove:παντως εγω εχω κολλημα απο τα 12-13...εως και τωρα..ευχαριστω για το''κουνημα''τα εχω-συναυλια κτλ..αυτα αλλωστε τα κουνηματα προκαλουν τα σχολια του αντρα μου:cool:αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ..

sorry αλλα ποιος ειναι ο gahan??? πειτε μου το πιο γνωστο του τραγουδι

μην πειτε τιποτα. επικοινωνησα με το συμπαν. καθοτι ζω στον κοσμο το δικο μου

Έχω κι εγώ και σε audio και σε video την περσινη συναυλία :up::up::up:

sorry αλλα ποιος ειναι ο gahan??? πειτε μου το πιο γνωστο του τραγουδι

μην πειτε τιποτα. επικοινωνησα με το συμπαν. καθοτι ζω στον κοσμο το δικο μου
ειναι ο τραγουδιστης των depeche mode,συγκροτημα που ξεκινησε στις αρχες της δεκαετιας του 80..και μετα απο λιγα χρονια παυσης[λογω προβληματως υγειας του τραγουδιστη]συνεχιζει ακομα..καποια πολυ γνωστα κομματια απο παλια και πιο προσφατα τους ειναι -enjoy the silence -master and servant -never let me down again- see you -a question of time -world in my eyes -told you so -stripped -strangelove -personal jesus -leave in silence -just cant get enough -people are people -martyr -precious k a....:P

δεν ηξερα το ονομα του. το συγκροτημα εννοειται πως το ξερω καλε!!!!

Σχετικά με όσα λέγατε σε προηγούμενα posts...Με μπαμπά και μαμά Ηπειρώτες(και οι 2 από Ν.Ιωαννίνων), έχω ακούσει ...πολλά ηπειρώτικα:)
και οφείλω να ομολογήσω είναι τα μόνα παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια που μπορώ να ακούσω, κάποια μου αρέσουν μάλιστα.:redface: Άντε ίσως και κανένα κυκλαδίτικο...

Κατά τ'άλλα, ακούω πολύ ξένη μουσική με ιδιαίτερη αγάπη από soul, jazz μέχρι r'n'b και hip-hop(δεν εννοώ 50cent:down:) και γενικά "μαύρη" μουσίκη.
Φυσικά μου αρέσει η britpop, επιλεγμένα κομμάτια rocκ, αλλά ακούω και house...:blink:
Είμαι όπως βλέπεται κατασταλαγμένος άνθρωπος...:redface: :/: ;)

Ένα είναι μόνο σίγουρο δεν αντέχω τα σκυλάδικα...με καμία δύναμη όμως :mpliaks: Βασικά τα μόνα ελληνικά τραγούδια που ακούω είναι από τον έντεχνο χώρο αλλά και από την ελληνική rap σκηνή (lowbap και όχι μόνο.).

Αυτά:D!!!

Υ.Γ Μου αρέσει και η κλασσική μουσική αλλά δεν έχω ψαχτεί πολύ στον συγκεκριμένο χώρο..:redface: :happy:

Βασικά κυρίως ακούω classic rock,hard rock,metal,jazz ,ελάχιστα ελληνικά (Μάλαμα,Ζερβουδάκη, Θανάση Παπακωνσταντινου και Διάφανα Κρίνα).Δεν ακούω κλαμπίστικα και σκυλαδικα:P

christianapulp δεν εχεις δικιο η λυρα ειναι μαγικο οργανο!!!!!!!!!
καλε που τους βρηκες τετοιους γονεις!!!!!!!!!!! ποτε σε αφησαν να βγεις απο το σπιτι στα 25;;;;;;;:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:
Μπα , η αδερφή μου έφαγε το πακέτο που ήταν μεγαλήτερη , μετα εγώ την έβγαλα καθαρή:redface:.
Καλά ο Gahan είναι θεος...:up:. Δεν πήγα Μαλακάσα αλλά τον έίδα την προηγούμενη φορά και τα έδωσε όλα.

Ένα είναι μόνο σίγουρο δεν αντέχω τα σκυλάδικα...με καμία δύναμη όμως :mpliaks:
Εχω τρελαθεί μ'αυτό το θέμα , δεν υπάρχει ένα μαγαζί που θα παίζει pop και δεν θα πετάξει και σκυλάδικα μέσα...:mpliaks::down: Ξενέρααααα...

:lol::lol::lol:
:redface:.
Καλά ο Gahan είναι θεος...:up:. Δεν πήγα Μαλακάσα αλλά τον έίδα την προηγούμενη φορά και τα έδωσε όλα.

ναιιιιι:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back