Tον τραγουδιστή των Virgin Steele (epic metal)
Ο τύπος είναι από τους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες που υπάρχουν στο μουσικό αυτό στερέωμα και μάλιστα τυγχαίνει να είναι πολύ μεγάλος φιλέλληνας.... Ξέρει τη μυθολογία μας καλύτερα και από εμάς!
Fascinated man!!!
Δεν έχει φοβερό look???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Βασικά κυρίως ακούω classic rock,hard rock,metal,jazz ,ελάχιστα ελληνικά (Μάλαμα,Ζερβουδάκη, Θανάση Παπακωνσταντινου και Διάφανα Κρίνα).Δεν ακούω κλαμπίστικα και σκυλαδικα![]()
Κι άλλος των Διάφανων! Χαίρομαι
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτα ειναι!Ετσι ετσι......dark tranquillity θα πας συναυλια?Χμμμ, κυρίως ακούω metal σε φάση grind, brutal death,thrash, death (μάλλον γι αυτό έγινε αγρίμι η γάτα μου!!),ακούω rock από τότε που γνώρισα τη μουσική, είμουν 4 χρονών κοριτσάκι και ο κάφρος η μάνα μου μ' έβαζε να ακούω Doors και Black Sabbath. Από εκεί μου κόλλησε αυτό το είδος μουσικής. Ακούω αρκετά τον τελευταίο καιρό ελληνικό rock, Διάφανα Κρίνα (που προαναφέρθηκαν),Billάρα (Παπακωνσταντίνου), Μωρά στη Φωτιά,και άλλα πολλά. Ανάλογα με την ώρα ακούω έντεχνα και τρελένομαι για Θανάση Παπακωνσταντίνου. Με λίγα λόγια ακούω σχεδόν τα πάντα εκτός από λαϊκά και pop σε φάση Βανδή κτλ κτλ
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι Dark Tranquility θα παίξουν με Samael και θα ήταν πολύ καλή επιλογή.... αν δεν ήταν και στην υδρόγειο (φριχτός χώρος για live)

Τους WASP τους έχω χορτάσει πια (μετά από 3 φορές τα τελευταία 3 χρόνια), οπότε αναμένουμε για κάτι πιο ενδιαφέρον...
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Εγώ εφόσον έχασα Black Sabbath με θεό Dio λόγω κωλοεξεταστικής (γκρρρρρρ!!!) όλα τα επόμενα live μου φαίνονται τελείως αδιάφορα
Οι Dark Tranquility θα παίξουν με Samael και θα ήταν πολύ καλή επιλογή....
Ρε παιδιά κταπληκτική φωνή ο Dio (πεθαίνω), αλλά ποτέ δε μου κόλλησε με τους Black Sabbath...

Dark Tranquillity θα πάει ένας φίλος και είπε ότι ίσως πάρει κάμερα
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
nantia12838
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool